Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 6 (Open Spoiler Thread Seasons 1-5)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μια ερώτηση. Στο hold the door επεισόδιο που η άλλη πέταξε το κοντάρι στον άλλον και αυτός έγινε κομμάτια, πώτς γκένεν αυτό;

Δημοσ.

Φτιαγμένο από dragonglass.

btw, δεν ξέρουμε αν ο Night's King πεθαίνει από Valyrian Steel.

σίγουρα δεν καίγεται από φωτιά όπως οι υπόλοιποι(το είδαμε στην επίθεση στην σπηλιά).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτή η θεωρία, επειδή την είδα κι αλλού, πως προκύπτει; εννοώ γιατί να μην έχει κι αυτός τις ίδιες αδυναμίες;

Επεξ/σία από Kostasspil
Δημοσ.

Αγρότες;

Γ****ω τον κορεκτορα

Ορίστε και στα ελληνικά http://news247.gr/eidiseis/psixagogia/game-of-thrones-pou-vriskontai-ta-spathia-apo-valyriano-atsali.4096381.html

Το δρακόγυαλο,τι διαφορά έχει από το βαλυριανό σπαθί;Ουσιαστικά και τα δυο δεν εξοντώνουν τους W.W;Και πόσα δρακόγυαλα υπάρχουν;

http://gameofthrones.wikia.com/wiki/Dragonglass
Δημοσ.

Αυτή η θεωρία, επειδή την είδα κι αλλού, πως προκύπτει; εννοώ γιατί να μην έχει κι αυτός τις ίδιες αδυναμίες;

Επειδή περπάτησε πάνω από την φωτιά και αυτή έσβησε.

και μετά που άναψε πάλι, οι υπόλοιποι δεν μπορούσαν να περάσουν.

αν ρωτάς για την φωτιά αυτά.

για το valyrian steel, δεν ξέρουμε αν τον σκοτώνει.

το μόνο που ξέρουμε είναι ότι έχει αισθητά περισσότερες δυνάμεις από τους υπόλοιπους.

Και δεν έχει μία αδυναμία που έχουν οι υπόλοιποι(φωτιά), οπότε έτσι γεννάται το ερώτημα/θεωρία αν το valyrian steel τον σκοτώνει.

Δημοσ.

Και ο whitewalker στο επεισόδιο Hardhome στη προηγούμενη season είχε σβήσει τη φωτιά, δεν το κάνει μόνο ο Nights King αυτό.Δε νομίζω οτι είναι κάποια σοβαρή "δύναμη", περισσότερο για εφε το βάζουν.

5 σπαθιά για 3 ww μια χαρά είναι. Συν το δρακόγυαλο

3?Πολλοί παραπάνω πρέπει να είναι.

Δημοσ.

Νομίζω τρεις έχουν μείνει, άντε 4. Δεν είμαι κι απόλυτος βέβαια

Στο 1:40 δείχνει 10+ και 3-4 έχουμε δει να πεθαίνουν.

speculation spoiler

Κάποιες θεωρίες αν θυμάμαι καλά λένε οτι είναι γύρω στους 100.

Δημοσ.

Και ο whitewalker στο επεισόδιο Hardhome στη προηγούμενη season είχε σβήσει τη φωτιά, δεν το κάνει μόνο ο Nights King αυτό.Δε νομίζω οτι είναι κάποια σοβαρή "δύναμη", περισσότερο για εφε το βάζουν.

Βασικά το πιθανότερο μου φαίνεται οι "αυθεντικοί" White Walkers(αυτοί που γίνονται από μικροί όπως το μωρό, που δεν είναι πολλοί) να μπορούν να το κάνουν.

Οι Wights, δηλαδή τα "Orcs", δεν μπορούν σίγουρα.

Και αυτό μας έδειξε με αυτή την σκηνή με το σβήσιμο της φωτιάς στο προηγούμενο.

Το σίγουρο είναι πως ο King έχει περισσότερες δυνάμεις από όλους τους άλλους.

Και επίσης έχει να κάνει και με το είδος της φωτιάς.

Ενδεχομένως το wildfire να τους καίει όλους.

Νομίζω πως έχουμε 12 "ζωντανούς" αυθεντικούς Walkers.

Χρησιμοποιώ τον όρο αυθεντικούς επειδή οι περισσότεροι αποκαλούν και τους Wights ως Walkers, που δεν είναι.

Δημοσ.

Αν παντως ισχυει αυτο που λεγεται πως η σειρα,ειδικα απο εδω και εμπρος,θα βασιζεται στα βιβλια του Martin αλλα δεν θα τα ακολουθει πιστα,κανεις δεν ξερει τι μπορει να συμβει,γινεται πολυ απροβλεπτη.

• Super Moderators
Δημοσ.

Αν παντως ισχυει αυτο που λεγεται πως η σειρα,ειδικα απο εδω και εμπρος,θα βασιζεται στα βιβλια του Martin αλλα δεν θα τα ακολουθει πιστα,κανεις δεν ξερει τι μπορει να συμβει,γινεται πολυ απροβλεπτη.

Από την στιγμή που δεν έχουν βγει τα επόμενα βιβλία, ακόμα και πιστή να ήταν σε αυτά η σειρά, πάλι δεν θα ξέραμε τι μπορεί να συμβεί :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...