Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 6 (Open Spoiler Thread Seasons 1-5)

CarbonFibre

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ο φρευ ειπε στο προηγουμενο επεισοδιο οτι οι brotherhood without banners εχουν αρχισει και σκοτωνουν οποιον φρευ βρουν στο δρομο τους που ειναι περιεργο αφου η ομαδα αυτη ειναι ακριβως οτι λεει το ονομα της, δλδ δεν υποστηριζουν κανεναν

Δεν ξέρω πως χάνετε τόσο πολύ στην μετάφραση, αλλα

Ο Frey δεν λέει ποτέ ότι οι BoB σκοτώνουν αβέρτα Freys (όσο και να το θέλουμε :P ).

The brotherhood without banners is rallying the commoners against us, raiding our supply tents and camps.

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν ξέρω πως χάνετε τόσο πολύ στην μετάφραση, αλλα

Ο Frey δεν λέει ποτέ ότι οι BoB σκοτώνουν αβέρτα Freys (όσο και να το θέλουμε :P ).

ε τωρα το πα συνοπτικα, αμα ηταν θα εβαζα το βιντεο

Στο παρακάτω σποιλερ υπαρχει μια μεγαλη ανατροπή για την καλίσι

συγκλονιστηκαμε

Στο παρακάτω σποιλερ υπαρχει μια μεγαλη ανατροπή για την καλίσι

"Μιας και η «Καλίσι» του Game of Thrones δήλωσε «Όχι άλλο γυμνό» κάποια άλλη έπρεπε να αναλάβει να φέρει εις πέρας τις επίμαχες σκηνές."

Νομίζω πως αυτό είναι καλύτερο για όλους μας.

• Like 3

Οχι ρε παιδια, η σαιζον ειναι ηδη πολυ βιαστικα δοσμενη..αν ξαφνικα εμφανισουν την στοουνχαρτ δεν θελω να ξερω τι θα γραφτει απο τους φανς των βιβλιων.. 

Οχι ρε παιδια, η σαιζον ειναι ηδη πολυ βιαστικα δοσμενη..αν ξαφνικα εμφανισουν την στοουνχαρτ δεν θελω να ξερω τι θα γραφτει απο τους φανς των βιβλιων.. 

Ναι, αλλα νομιζω οτι εχει αργησει κιολας. Η ιστορια της στα βιβλια ξεκιναει πολυ πιο νωρις. 

• Like 1

Βασικά θα έπρεπε ήδη να είχε εμφανιστεί. Αν η σειρά ήταν πιο πιστή στα βιβλία, θα έπρεπε (book spoilers)

να την είχαμε δει στην 4η σεζόν σκηνή με την αδελφότητα να βρίσκει το πτώμα και να το ανασταίνει και στην 5η σεζόν όλους μαζί να αλωνίζουν τα Riverlands. Γενικότερα θα έπρεπε να είχε λίγο παραπάνω χρόνο η αδελφότητα στην σειρά και αντίστοιχα λιγότερο ο Ramsay κατα την γνώμη μου.

Επίσης έχω την εξής απορία. Η Caitlyn αναστήθηκε καθαρά επειδή έπεσε στα σωστά χέρια (Thoros) ή επειδή οι θεοί θέλουν να τιμωρήσουν τους Frey που αμάρτησαν στον μέγιστο βαθμό? Ή μήπως οι θεοί του westeros είναι το ίδιο πράγμα με τον Rhllor του Thoros και αυτά τα 2 συνδέονται?

Κάποια στιγμή θα πρέπει να μας εξηγήσει ο Martin γιατί οι κόκκινοι ιερείς μπορούν και κάνουν τόσα πολλά μαγικά την στιγμή που οι εφτάστεροι είναι τελείως τζουφιοι.

Επίσης έχω την εξής απορία. Η Caitlyn αναστήθηκε καθαρά επειδή έπεσε στα σωστά χέρια (Thoros) ή επειδή οι θεοί θέλουν να τιμωρήσουν τους Frey που αμάρτησαν στον μέγιστο βαθμό? Ή μήπως οι θεοί του westeros είναι το ίδιο πράγμα με τον Rhllor του Thoros και αυτά τα 2 συνδέονται?

Κάποια στιγμή θα πρέπει να μας εξηγήσει ο Martin γιατί οι κόκκινοι ιερείς μπορούν και κάνουν τόσα πολλά μαγικά την στιγμή που οι εφτάστεροι είναι τελείως τζουφιοι.

Αν θυμάμαι καλά ο Martin έχει πει οτι δε θα ασχοληθεί ιδιαίτερα με θεότητες στα βιβλία του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...