Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 6 (Open Spoiler Thread Seasons 1-5)

CarbonFibre

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ο Varys είναι σε άλλο level, δεν νομίζω να τον νοιάζουν όλα αυτά..

Τον νοιαζουν γιατι αν θυμασαι ειχε παει δυο φορες στα μπουντρουμια και εκπλιπαρουσε τον Eddard να αλλαξει τακτικη για να μη τον σκοτωσει η Σερσι. Τον εκτιμουσε σαν ηθικο και δικαιο ανθρωπο,αλλα εκεινος ηταν ανενδοτος που ουσιαστικα ηταν και η αδυναμια του.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η αμήχανη στιγμή που ο "μπασταρδος" είναι περισσότερο γιος του πατέρα του απ'τους legitimate :P

Μιας και το ανεφερες αρχιζει να με επηρεαζει η αλλη θεωρια οτι οντως ειναι γιος του Eddard Stark και της αδερφης του Arthur Dane του εκπληκτικου ξιφομαχου που ειδαμε πως σκοτωσε ο Eddard. Γιατι περα απο οτι μοιαζει πολυ στον πατερα του, εχει και το χαρισμα του Arthur να ειναι πολυ καλος με το σπαθι. :) Και η θεωρια ειναι οτι η Danny ειναι μιση Ταργκ και μιση Stark γιατι αυτη ειναι το παιδι στο Tower of joy. https://www.youtube.com/watch?v=aS0Mzz-hQ-0

• Like 1

Παντως ο Θειος Σταρκ εκανε επικη εμφανιση και εσωσε τον ανηψιο του και την κοπελιτσα,οποτε μαλλον εκει πηγαινε και ο τιτλος του επεισοδιου ''blood of my blood''. .

Στους ντοθρακι πηγαινε,στο τελος.

Η σειρά τα μπέρδεψε πολύ τα γεγονότα. Άλλες ιστορίες από τα βιβλία τις έχει καλύψει ήδη εδώ και κάποιες σεζόν, και σε άλλων χαρακτήρων έχει μείνει πίσω και δεν τις έχει καλύψει ακόμα. Αυτά που βλέπεις τώρα στη σειρά μπορεί να είναι γεγονότα από το 4ο, το 5ο, το 6ο, το 7ο βιβλίο...

Δεν εξυπακούεται ότι η κάθε σεζόν αντιστοιχεί και στον ανάλογο τόμο.

η σειρα ειναι βασισμενη στα βιβλια,δεν τα ακολουθει.

Εγω βλεπω στο trial by combat να βαζει τον τομεν ο γερος και να τους κολλαει ολους.Η τον ξαδερφο της Σερσει η τον αδερφο της μαρτζερι.Καποιον απο τους τρεις,ετσι για να την σπασει στους λανιστερ

Υ.Γ. : Μας τα εχετε πρηξει οι ντενερις haters,δεν κανονιζετε κανα καφεδακι μεταξυ σας να την κραξετε εκει?

Ειναι κουραστικο για τους αλλους αυτο που κανετε,δε νιωθετε?

• Like 2

Και γιατί να μη μας τα χουν οι πρήξει οι Ντενέρις lovers?

δεν ειναι θεμα love/hate δικε μου,ειναι θεμα floodαρισματος του thread με επαναλαμβανομενα ποστ.

• Like 2

O μονος χαρακτηρας που θα αξιζε να ειναι βασιλιας ειναι ο Jon. [...]

Ο μόνος για εσένα ;)

Ήδη, εάν δεν είχε βοήθεια από την τύπισσα, θα είχε πεθάνει για τα καλά. Επίσης, σε εκείνο τον κόσμο δεν βασιλεύει ο δίκαιος και ο καλός αλλά ο δυνατότερος (ούτε καν σκέτο δυνατός). Είτε είσαι δυνατός και σκοτώνεις όποιον πρέπει, είτε σε σκοτώνουν αυτοί.

Ο καλύτερος βασιλιάς, κατά την δική μου γνώμη, ήταν ο γέρος Lannister.

• Like 5

O Σαμ, ενώ οντως έχει σκοτωσει λευκο οδυπόρο, γιατι δεν υπερασπίστηκε τον εαυτό του και τη τιμή της κοπέλας του ενοποιoν του πατέρα του; Σε τι εξυπηρετει σεναριακά αυτό, λαμβάνοντας υποψη ότι στα βιβλία όλοι γνωριζουν ότι είναι καλός μαχητης;

Mα δεν υπήρξε βασιλιάς ο Tαιγουν. Χέρι ηταν. Εγω αναφέρθηκα σε όσους ηταν βασιλιάδες. Δηλαδή οι 3 στο kings και η Νταινέρις στις ελευθερες πόλεις. Οι άλλοι νομίζω είναι απλά άρχοντες, πρίγκιπες κτλ.

Μιας και το ανεφερες αρχιζει να με επηρεαζει η αλλη θεωρια οτι οντως ειναι γιος του Eddard Stark και της αδερφης του Arthur Dane του εκπληκτικου ξιφομαχου που ειδαμε πως σκοτωσε ο Eddard. Γιατι περα απο οτι μοιαζει πολυ στον πατερα του, εχει και το χαρισμα του Arthur να ειναι πολυ καλος με το σπαθι. :) Και η θεωρια ειναι οτι η Danny ειναι μιση Ταργκ και μιση Stark γιατι αυτη ειναι το παιδι στο Tower of joy. https://www.youtube.com/watch?v=aS0Mzz-hQ-0

Λίγο δύσκολο να ισχύει αυτό γιατί τα γονίδια των Targaryens είναι υποχωρητικά, γι'αυτό άλλωστε και παντρεύονταν μεταξύ τους. Αν η Dany ήταν παιδί της Lyanna και τον Rhaegar θα εμοιαζε περισσότερο στην μητέρα της. Στα βιβλία έχει πλατινέ μαλλιά και μωβ μάτια, δηλαδή είναι 100% targ στην εμφάνιση.

O Σαμ, ενώ οντως έχει σκοτωσει λευκο οδυπόρο, γιατι δεν υπερασπίστηκε τον εαυτό του και τη τιμή της κοπέλας του ενοποιoν του πατέρα του; Σε τι εξυπηρετει σεναριακά αυτό, λαμβάνοντας υποψη ότι στα βιβλία όλοι γνωριζουν ότι είναι καλός μαχητης;

Γιατί είναι χέστης

καλά η πρώτη φωτογραφία (μαζί με την υποσημειωση) λέει πολλά

Δλδ πιστεύετε ότι θα έλεγα σε μια άγνωστη: ναι καυλα μου,ότι θες εσυ,γαμαω και δερνω,είναι γνωστό τοις πάσι,οπότε πετάγομαι δυο λεπτά να τους στείλω όλους κι έρχομαι για καυλαντα.

Δεν νομίζω ότι θα δούμε νεκρή την Άρυα.Ούτε πιστεύω ότι ο Jaqen την θέλει νεκρή.Απλά θέλει την πιο ικανή μαζί του και μάντεψε τί έκανε..τις έριξε και τις δύο στην αρένα.Ας νικήσει λοιπόν η πιο άξια.

Να σημειώσω ότι ο Jaqen μπορεί να θέλει ένα κορίτσι-no one αλλα σίγουρα θα προτιμήσει καποια που αν είναι να του ξεφύγει θα είναι για καλό.Η Άρυα όταν εμφανίζει τον πραγματικό της εαυτό δείχνει μόνο συμπόνοια και τρυφερότητα ενώ η waif δείχνει ζήλεια και κτητικότητα.

Απ'ότι λένε η δίκη δεν θα γίνει, τουλάχιστον όχι φέτος

Οι σκηνές αυτές που λες είναι απ'το παρελθόν και η έκρηξη είναι απ'το μέλλον.

Έχεις πολύ δίκιο, το χα ξεχάσει εντελώς ότι πανικοβλήθηκε!Οποτε οι εικασιες οτι ο Jaqen ειναι ο many faced god ειναι λαθος!

λδ πιστεύετε ότι θα έλεγα σε μια άγνωστη: «ναι καυλα μου,ότι θες εσυ,γαμαω και δερνω,είναι γνωστό τοις πάσι,οπότε πετάγομαι δυο λεπτά να τους στείλω όλους κι έρχομαι για καυλαντα»;

Ο Jaqen θέλει την Arya ως Faceless. Αυτό σημαίνει να μην έχει συναισθήματα, προσωπική κρίση για τους στόχους και γενικά να είναι ένας ψυχρός δολοφόνος. Οτιδήποτε διαφορετικό δεν το επιθυμεί και για αυτό δίνει το δικαίωμα στην άλλη να την σκοτώσει. Το έχει δηλώσει ξεκάθαρα πολλές φορές. H Arya αποδείχτηκε αποτυχία ως πιθανό recruit

Προσωπική εκτίμηση είναι ότι η Arya θα δολοφονηθεί από τον ίδιο τον Jaqen στον επίλογο της ιστορίας.

Ναι, αλλά

βλέπουμε ξεκάθαρα ότι ούτε η άλλη κοπελίτσα ειναι no one. Θέλει να σκοτώσει την Αρυα, δεν παει μόνο επειδή της είπε ο Jaqen. Ίσα ίσα το ζητάει και μας δείχνει μάλιστα οτι το εχει ξαναζητήσει αφου του λεει "Μου το υποσχέθηκες". Άρα ούτε αυτή ειναι ψυχρός δολοφόνος που απλα εκτελεί στόχους, επηρεάζεται απο τα συναισθήματα της (μίσος προς την Αρυα σε αυτη την περίπτωση). Δε νομίζω οτι ο Jaqen δε το βλέπει αυτο.

• Like 5

Τον νοιαζουν γιατι αν θυμασαι ειχε παει δυο φορες στα μπουντρουμια και εκπλιπαρουσε τον Eddard να αλλαξει τακτικη για να μη τον σκοτωσει η Σερσι. Τον εκτιμουσε σαν ηθικο και δικαιο ανθρωπο,αλλα εκεινος ηταν ανενδοτος που ουσιαστικα ηταν και η αδυναμια του.

επίσης αν θυμασαι καλα όταν ο robert εψαχνε τροπους να σκοτώσει την danny και ο ned τον παρακαλουσε να μην τη σκοτώσει ο varys υποστηριζε τον robert.και τώρα που ειναι ο varys?

Λίγο δύσκολο να ισχύει αυτό γιατί τα γονίδια των Targaryens είναι υποχωρητικά, γι'αυτό άλλωστε και παντρεύονταν μεταξύ τους.

όμως και των stark ειναι υποχωρητικά..ολα τα παιδια του ned (εκτος της αρυα) μοιαζουν στην catelyn, και νομιζω οτι αυτο ειναι ενα πολυ καλο σημειο για να πατησουν οι διαφορες θεωριες περι πατροτητας των διαφορων ηρωων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...