mike299 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Σχετικά με το time travel και τα γεγονότα στην σπηλιά που αναφέρετε, εγώ κατάλαβα τα εξής παρακολουθώντας το επεισόδιο: O Μπραν δεν έλεγξε τον Hodor αλλά τον νεαρό Wyli καθότι η συνείδηση του βρισκόταν στο παρελθόν. Η σχέση των γεγονότων είναι αυτή δηλαδή: Η Meera φωνάζει στο παρόν στον hodor, «Hold the door!» -> ο Bran ακούει την φωνή και μετά την παραίνεση του raven "listen to you friends" ->ελέγχει τον Wyli προκειμένου να μεταφέρει την εντολή στον μελλοντικό εαυτό του, για αυτό επαναλαμβάνει συνεχώς την φράση αυτή. Το σοκ της εμπειρίας (και του θανάτου του) φυσικά καταστρέφει ολοκληρωτικά την μικρή νοημοσύνη του Wyli με αποτέλεσμα να μείνει κολλημένος για πάντα στην εντολή αυτή (hodor - HOld the DOoR) Ο raven επίσης πιστεύω οτι διακινδύνευσε την ζωή όλων με την καθυστέρηση να επιστρέψουν από το τελευταίο dream για να δει ο bran τα αποτελέσματα της δύναμης του και τις συνέπειες αυτής. Καθώς φυσικά και για να κλείσει ο κύκλος με τον Hodor. Τέλος, δεν καταλαβαίνω γιατί νομίζετε ότι είναι overpowered ο Bran. Aπό όσα έχουμε δει έως τώρα, μπορεί να ελέγχει μόνο χαμηλής νοημοσύνης πλάσματα (ζώα και τον Hodor), όταν φώναξε στον πατέρα του, αυτός γύρισε αλλά δεν μπορούσε να δει τίποτα, άρα η επιρροή του στο παρελθόν είναι μικρή. Τέλος είναι αυτό που είπε ο raven ότι ότι έγινε στο παρελθόν δεν αλλάζει, δεν μπορεί δηλαδή πχ να γυρίσει ο bran να σώσει τον πατέρα του ή ακόμα και τον εαυτό του από την πτώση στον πύργο. Just my 2c Σ06Ε05 Σποιλερ Γενικα δεν με πιανουν συναισθηματισμοι με θανατους χαρακτηρων, αλλα με τον θανατο του Hodor, τελειωσε το επεισοδιο και ενιωθα απιστευτο βαρος. Πραγματικά, ακόμα και στο red wedding ένιωσα έκπληξη, θυμό, απογοήτευση αλλά μόνο για τον hodor έλεγα "οχι ρε παιδιά τον Hodor, οχι". Μεγάλη θλίψη για την τραγικότητα της ζωής και του θανάτου του. Χωρίς να έχω διαβάσει τα βιβλία, κάτι μου λέει πως τη σκηνή της επιλογής νέου βασιλιά των Σ. Νησιων την βιάσανε. Ναι, τα γεγονότα στο kingsmoot είναι πολύ καλύτερα στο βιβλίο. Ειδικά ο Euron είναι απλά αδιάφορος στην σειρά ενώ στα βιβλία πολύ πιο ενδιαφέρων,ισχυρός (και παράφρων . Minor Book spoiler: Επίσης στην σειρά παρέλειψαν (ή πιθανότερα να μην το δείξουν καθόλου) ένα μεγάλο ατού στην μορφή ενός artifact που έχει ο Euron για όταν βρει την Daenerys και τους δράκους. Μπορεί να βελτιώθηκε απο άποψη δράσης και γρηγορων εξελήξεων, αλλά στους διαλόγους και το γράψημο των σκηνών που πλέον εξαρτάται μόνο απο τους D&D υπάρχει ξεκάθαρη πτώση. +1000 και από εμένα. Ειδικά οι αγαπημένοι μου εγκεφαλικοί χαρακτήρες Varys και Tyrion για τους οποίους ανυπομονούσα όλη την χρονιά να δω, είναι απλά σκιά του εαυτού τους. Καμία σχέση με το kings landing που είχαν πρακτικά τους ίδιους ρόλους. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoFiA11 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Σχετικά με το time travel και τα γεγονότα στην σπηλιά που αναφέρετε, εγώ κατάλαβα τα εξής παρακολουθώντας το επεισόδιο: O Μπραν δεν έλεγξε τον Hodor αλλά τον νεαρό Wyli καθότι η συνείδηση του βρισκόταν στο παρελθόν. Η σχέση των γεγονότων είναι αυτή δηλαδή: Η Meera φωνάζει στο παρόν στον hodor, «Hold the door!» -> ο Bran ακούει την φωνή και μετά την παραίνεση του raven "listen to you friends" ->ελέγχει τον Wyli προκειμένου να μεταφέρει την εντολή στον μελλοντικό εαυτό του, για αυτό επαναλαμβάνει συνεχώς την φράση αυτή. Το σοκ της εμπειρίας (και του θανάτου του) φυσικά καταστρέφει ολοκληρωτικά την μικρή νοημοσύνη του Wyli με αποτέλεσμα να μείνει κολλημένος για πάντα στην εντολή αυτή (hodor - HOld the DOoR) Ο Bran έλεγξε τον Wyllis (άσπρισαν τα μάτια του Wyllis) αργότερα απο τη στιγμή που λες εσύ και αφού ο Wyllis είχε δει τον Bran. Η συνείδηση του Bran δεν ήταν εξ ολοκλήρου κάπου.Ένα μέρος της ήταν στο παρόν (έλεγχε τον Hodor) κι ένα μέρος της στο παρελθόν (δεν έλεγχε κανέναν). Το κύριο ερώτημα της σκηνής είναι : Πώς ο Wyllis είδε τον Bran; Έχω κάποιες ιδέες στο μυαλό μου απο θεωρίες που έχω ακούσει αλλά δεν είμαι σίγουρη ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Να πω την αλήθεια, ένας θάνατος με Darwin Award δεν θα με χαλάσει... Επεξ/σία 28 Μαΐου 2016 από ThReSh 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Στο τελευταιο κατω δεξια θα έπρεπε να λεει επίσης Actually loses his legs 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Να πω την αλήθεια, ένας θάνατος με Darwin Award δεν θα με χαλάσει... Οι φημες λενε οτι φετος ειναι η τελευταια του σεζον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoFiA11 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Οι φημες λενε οτι φετος ειναι η τελευταια του σεζον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dreamcatcher Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Οι φημες λενε οτι φετος ειναι η τελευταια του σεζον. Δεν ισχυει ΠΡΟΣΟΧΗ Ακολουθεί spoiler για την συνέχεια της σεζον απο εξακριβωμενο leak Μονο ενας stark θα πεθανει φετος και αυτος θα ειναι ο Rickon. Ξερουμε ακομα το που και το πως θα πεθανει απο legit leak που εχει γινει στο reddit μαζι με αλλα πραγματα γι αυτη την season 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δεν ισχυει ΠΡΟΣΟΧΗ Ακολουθεί spoiler για την συνέχεια της σεζον απο εξακριβωμενο leak Μονο ενας stark θα πεθανει φετος και αυτος θα ειναι ο Rickon. Ξερουμε ακομα το που και το πως θα πεθανει απο legit leak που εχει γινει στο reddit μαζι με αλλα πραγματα γι αυτη την season Σιγά την απώλεια . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoFiA11 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 ΠΡΟΣΟΧΗ Ακολουθεί spoiler για την συνέχεια της σεζον απο εξακριβωμενο leak Μονο ενας stark θα πεθανει φετος και αυτος θα ειναι ο Rickon. Ξερουμε ακομα το που και το πως θα πεθανει απο legit leak που εχει γινει στο reddit μαζι με αλλα πραγματα γι αυτη την season Δεν νομίζω να ξέρουμε ακριβώς το πώς.Το leak απ'ο,τι ειδα δεν λεει πώς, λέει πότε.Έχω διαβάσει κάποιους τρόπους που μπορει να γίνει ένας απο τους οποίους λέει ότι μόλις ο Τζον και ο στρατός που θα χει μαζέψει φτάσουν στο Γουιντερφελ, οι Μπόλτονς μαζί με τους Άμπερ και τους Καρσταρκ θα τους περιμένουν κι ο Ράμσευ θα πει στον ρικον "προσπάθησε να φτασεις τον αδερφό σου ζωντανός" (ή κατι τετοιο) θα τον αφησει ελευθερο και τοτε θα αρχίσουν να του ρίχνουν βελη σαν να ηταν κινουμενος στοχος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Ιστορίες για αγρίους γράφει ο καθένας 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Επειδή ξέρω πως είστε τρελοί για spoilers πάρτε το ending της season 6 Και η επιβεβαίωση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Επειδή ξέρω πως είστε τρελοί για spoilers πάρτε το ending της season 6 Και η επιβεβαίωση Αρνουμαι να το διαβασω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike299 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Προσωπικά έριξα πολύ γέλιο. So, who won? Ξεκάθαρα Tolkien κατ'εμε 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Αρνουμαι να το διαβασω. Just do it. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Just do it. Οχι γιατι απο πολυ ισχυρο ενστικτο που εχω,φοβαμαι οτι οντως μπορει να ειναι αληθεια. Απλα να ξεκαθαρισω οτι για μενα,αλλο πραγμα ειναι να συζητω με σενα και αλλους φιλους/ες εδω και να κανουμε εικασιες για το τι μπορει να συμβει,αυτο δεν ειναι πραγματικο spoiler,και αλλο να ξερουμε σιγουρα και να το λεμε. Στο δευτερο αντιτιθεμαι και ειναι το ιδιο κακο οπως οταν διαβαζουμε ενα λογοτεχνημα,να πηγαινουμε απο καποιο σημειο κατευθειαν στο τελος για να δουμε τι θα γινει,δηλαδη βλακεια. Και ενταξει,να το κανει καποιος για τον εαυτο του παροτι ειναι λαθος,ειναι δικο του θεμα,να την χαλαει στους αλλους ομως ειναι απαραδεκτο,για αυτο κιολας δεν εψαξα εντατικα για δυνατα spoiler. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα