Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 6 (Open Spoiler Thread Seasons 1-5)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι όταν

τον βλέπει, γυρνάει στο κοράκι και του λέει "the night's king saw me"

Τοτε πρωτη φορα αναφερεται στην σειρα απο οτι εχω προσεξει :)

Δημοσ.

Είναι τόσο χαζομάρα η ιδέα πίσω από την συγκεκριμένη σκηνή και το όνομα, που από την επόμενη κιόλας μέρα έχει αρχίσει ο χαβαλές!

• Like 1
Δημοσ.

Είναι τόσο χαζομάρα η ιδέα πίσω από την συγκεκριμένη σκηνή και το όνομα, που από την επόμενη κιόλας μέρα έχει αρχίσει ο χαβαλές!

Στο ίντερνετ τα πάντα αποτελούν αφορμή για χαβαλέ.

• Like 2
Δημοσ.

Βοηθάει βεβαια και η πρωτη ύλη! Καλύτερα να μην εξηγούσαν ποτέ την προέλευση του ονοματος παρά να δώσουν την συγκεκριμένη εξήγηση που είναι επιπέδου Σεφερλη. Κατά τα αλλα η σκηνή ηταν πολύ καλή.

Δημοσ.

5 χρόνια τώρα, μια χαρά χαβαλές γινόταν κάθε φορά που τον ακούγαμε να το λέει χωρίς να γνωρίζουμε την προέλευση. Χαβαλές με τον Χόντορ, με το Γιου νόου Νάθιν, με τα ονόματα της αλληνής, με τα πάντα.

Δημοσ.

5 χρόνια τώρα, μια χαρά χαβαλές γινόταν κάθε φορά που τον ακούγαμε να το λέει χωρίς να γνωρίζουμε την προέλευση. Χαβαλές με τον Χόντορ, με το Γιου νόου Νάθιν, με τα ονόματα της αλληνής, με τα πάντα.

Εγώ το παθαίνω μόνο με την ιστορία της Ντάνυ κι αυτό γιατί δεν μπορώ να ταυτιστώ με τίποτα.Μπορεί να φταίει η ηθοποιός, μπορεί να φταίνε οι διάλογοι, δεν ξέρω αλλα δεν την πολυτρώω την παραμύθα..με όλες τις υπόλοιπες ιστορίες είμαι πιο βλάκας..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...