Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 6 (Open Spoiler Thread Seasons 1-5)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδω

απο το 22:00 αναφέρει o "Jon Snow" οτι θα του άρεσε να ειναι warg και να μπει μέσα σε ένα λυκο, και του πετάει υπονοούμενο για την  "season 6"

Μπραβο Guido πολυ ωραιο video γενικα. :)

Δημοσ.

το κοριτσακι που ειναι μαζι με τον πολυπροσωπο θεο ειναι σιγουρα αυτο; θελω να πω αφου η Αρια πηρε την μορφη του δεν θα επρεπε να ειναι νεκρο; μηπως ειναι καποιος αλλος ή αλλη και εχει παρει αυτη την μορφη και θα μας βγει αργοτερα; 

Δημοσ.

@oneofthem Θα σου απαντησω σοβαρα αν και δεν ηθελα.

Πισω απο τον σνοου κρυβεται ενα τεραστιο μυστηριο. Η θεωρια για το ποιοι ειναι οι γονεις του αλλαζει ολο το παιχνιδι. Θα μπορουσε να σφουγγαριζει τα δωματια στο τοιχος ή να ηταν κουκλα προπονησης. Αλλα οχι. Εγινε ηρωας, αρχοντας της φρουρας, εφερε πισω απο το τοιχος τους αγριους, ειχε οραμα. Τυχαιο; Καθολου. Ιστορια ειναι με εναν τρελο σεναριογραφο απο πισω οπου ολα εχουν νοημα. Συνεχισε να λες οτι θες, σε λιγο θα ακους τον αντιλαλο των μηνυματων σου

μα διαφωνώ πουθενά σε αυτά που έγραψες; έχεις διαβάσει αυτά που έγραψα εγώ;

είπε κανείς ότι δεν τα έχει αυτά ο snow; μετά μου λέτε για το ύφος μου... αφού έχετε κολλήσει και απλά διαφωνείτε για να διαφωνήσετε

μα και ο rob έγινε ήρωας, και king in the north, είχε όραμα για το westeros, είχε να εκδικηθεί τον πατέρα του, τυχαίο; καθόλου ...και μετά πέθανε βέβαια

για πολλοστή φορά, επαναλαμβάνω μιας και δεν το συνειδητοποιείτε ότι αυτά που λέτε είναι τι θα μπορούσαν να γίνουν στο μέλλον αυτοί οι χαραχτήρες, κανείς δεν μας είπε ότι θα γίνουν σίγουρα

και ο rob θα μπορούσε να φτάσει μέχρι το Kings landing αλλά δεν έφτασε

σε κανένα σημείο δεν είπε κανείς ότι είναι εκλεκτός ο snow, απλά θα θέλαμε να είναι

σε αντίθεση με χαραχτήρες όπως η daenerys και ο bran που ξέρεις ότι είπαν ότι είναι οι εκλεκτοί με συγκεκριμένο πεπρωμένο που ακόμη και αν εμείς δεν ξέρουμε ποιο είναι αυτό, τουλάχιστον ξέρουμε ότι δεν θα πεθάνουν μέχρι τότε προφανώς

btw ποιον αντίλαλο θα ακούω καλέ, αφού απότι άκουσα επιβεβαίώθηκε χθες ότι πέθανε 100%, γιατί επιμένετε; τι να πω... μακάρι να μην τον είχαν φάει... αλλά δε καταλαβαίνω την εμμονή σας, bye bye

• Like 1
Δημοσ.

Κυκλοφορουν διαφορα σεναρια για τον Γιαννη τον Σνοου.

Η ερωτηση ειναι η εξης. Οτι ακουγεται ειναι απλα σκεψεις ή υπαρχουν και καποιοι που γνωριζουν τι θα γινει απο τα βιβλια;

Ή με αλλα λογια τα βιβλια εχουν φτασει ως αυτο το σημειο;

Δημοσ.

Κυκλοφορουν διαφορα σεναρια για τον Γιαννη τον Σνοου.

Η ερωτηση ειναι η εξης. Οτι ακουγεται ειναι απλα σκεψεις ή υπαρχουν και καποιοι που γνωριζουν τι θα γινει απο τα βιβλια;

Ή με αλλα λογια τα βιβλια εχουν φτασει ως αυτο το σημειο;

Απλές θεωρίες απο fans της σειράς είναι. Τα βιβλία σταμάτησαν στο σημείο αυτό ακριβώς που σταμάτησε και η σειρά.

Δημοσ.

Απλές θεωρίες απο fans της σειράς είναι. Τα βιβλία σταμάτησαν στο σημείο αυτό ακριβώς που σταμάτησε και η σειρά.

Η πιο σοβαρή ένδειξη για το ότι ο Σνόου θα επιστρέψει. Για τον ίδιο λόγο, θεωρώ ότι "έκοψε" και την άλλη γνωστή επιστροφή από τους νεκρούς, για να μην "κάψει" τηλεοπτικά αυτή του Σνόου.

• Like 3
Δημοσ.

του χρονου θα πεσει φουλ αυτοσχεδιασμος ετσι? σιγα μην εχει βγει το winds of winter

Δεν πιστεύω να είναι φουλ φουλ. Σίγουρα θα έχει πει ο Μάρτιν στους δημιουργούς της σειράς κάποιες βασικές ιστορίες πως πρέπει να πάνε. Σίγουρα όμως θα υπάρχουν και διαφορές όπως ήταν και μέχρι τώρα.

Δημοσ.

Λογικά η τελεοπτική σειρά θα τελειώσει νωρίτερα από τα βιβλία. Μετά το τέλος της σειράς, θα εκδόσει τα τελευταία βιβλία, 1, 2, δε ξέρω πόσα έχουν μείνει, για να κονομήσει και από εκεί. Η μαγκιά θα είναι να επιλέξει άλλου είδους "ανάσταση" στη σειρά και άλλη στα βιβλία για να μη σποιλεριάσει απόλυτα το ένα το άλλο.

Δημοσ.

Εδω

απο το 22:00 αναφέρει o "Jon Snow" οτι θα του άρεσε να ειναι warg και να μπει μέσα σε ένα λυκο, και του πετάει υπονοούμενο για την  "season 6"

Ωραίο βίντεο όντως. Καλά νομίζω είναι ξεκάθαρο ότι ο χαρακτήρας J. Snow συνεχίζει στην σειρά, αλλά μου αρέσει που ακόμα και οι ίδιοι διασκεδάζουν με τον ντόρο που γίνεται, και το χαβαλεδιαζουν. Μπορεί βέβαια και να μας τρολαρουν....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...