Προς το περιεχόμενο

Iphone 5 - 64gb // 399E // vnp.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρηκα μια προσφορα σε iphone που θεωρω τιμια. Φθηνοτερη και απο 4s των 64gb . ΔΕ συγκρινω εαν αξιζει σε σχεση με αντροιντ. Συγκρινω οτι ειναι προσφορα για iphone και σιγουρα καποιους θα τους αφορα :)

http://www.vnp.gr/kinita-tilefona/apple/apple-iphone-5-64gb.html

Επομενη τιμη τα 588.

Δημοσ.

χμμμ δε νομίζω. ειχε βγει σε πολυ καλυτερες τιμες και μαλιστα πριν καιρο που οσο να πεις ηταν πιο φρεσκο, αν ανατρεξεις πιο πισω θα δεις το νοεμβριο του 2014 επαιζε στην ιδια τιμη με το ιδιο μοντελο στα 16γβ να ξεκιναει απο 299. το 588 δε μου λεει κατι απο τη στιγμη που αν το δεις συγκρητικα το 5ς 64γβ ξεκιναει απο 628 και εννοειται την τιμη του 4ς δε μπορεις να τη χρησιμοποιεις για συγκριση δε θυμουνται καν οτι το εχουν ακομα στο σκρουτζ οι τυποι και απλα υπαρχει.

Δημοσ.

Ξερω τι τιμες επαιζε ειχα σχολιασει κιολας :) . Το τι τιμη ηταν καποτε λιγη αξια εχει οταν καποιος δε μπορει να το αγορασει σε αυτη την τιμη πλεον . Και οπως ειπα εαν καποιος θελει iphone , καινουριο οχι μεταχειρισμενο, οχι απο ebay , στα 64 gb τοτε ειναι προσφορα και μαλιστα καλη. Ολα τα αλλα ειναι απλα για να λεμε :) . Φιλικα!

ΥΓ. υποστηριξη θα εχει σιγουρα για αλλα δυο ετη. Εδω το ipad 2 πηρε ios 9 τι να λεμε.
ΥΓ2. οχι δεν εχω iphone και 399 θα εδινα μονο αν ηταν το 6plus σε αυτη την τιμη but thats me only :)

• Like 2
Δημοσ.

Γνώμη μου είναι ότι δεν αξίζει η αγορά του γιατί με μια αναβάθμιση θα το κάνει τόσο αργό που δεν θα αξίζει τώρα την αγορά του. Αυτό το βλέπουμε συνέχεια στα προϊόντα της Apple, όπως και να το κανεις είναι πια παλιό μοντέλο.

Δημοσ.

Το μεγαλυτερο δυνατο 5C που μπορεις να παρεις, ειναι το 32αρι στα 590. Προσφορά λοιπόν σε σχέση με το τι μπορείς να βρεις και πόσο σε αντιστοιχο hardware της εταιρειας, υπαρχει. Και πολύ καλή μάλιστα. Μην αρχίσουμε πάλι με την τιμολογιακή πολιτική της apple, γινόμαστε κουραστικοί. Όποιος θέλει και μπορεί, το παίρνει. End of the story.

• Like 1
Δημοσ.

Σε αποθεμα :)

Ναι τώρα δείχνει ότι έχει ένα διαθέσιμο. Μάλλον κάποιος το μετάνιωσε

Και τώρα εξαφανίστηκε τελείως...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...