blueangel3 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Μετά από 5 μήνες χρήσης εμφανίζει στην οθόνη κλειδώματος ένα ''Συνέχεια...'' για 5 δευτερόλεπτα και μετά μου δείχνει την εικόνα της οθόνης κλειδώματος την οποία σέρνω προς τα πάνω και μπαίνω στις εφαρμογές.. 1
d4mage Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Για αρχή θα σου πρότεινα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Στείλε τα αρχεία σου στην micro sd ή χρησιμοποίησε το OneDrive. Προχθές μου έσπασε το 535 ( μετά από δυνατή πτώση ). Παρόλο που εκτίμησα τα WP και μου άρεσε αυτό το πανάλαφρο λογισμικό... ομολογώ πως δεν θα κοιτάξω ποτέ ξανά wp και συγκεκριμένα microsoft τηλέφωνο. Απαράδεκτη οθόνη, απαράδεκτη και η αντιμετώπιση της εταιρείας που ενώ παραδέχτηκε το πρόβλημα δεν μπήκε καν στη διαδικασία να επανορθώσει ( και μιλάμε για το πρώτο της τηλέφωνο ). Σίγουρα είναι όμορφο τηλέφωνο με καλή ποιότητα κατασκευής άλλα τι να το κάνεις όταν το βασικότερο χαρακτηριστικό (ΟΘΟΝΗ ) είναι τόσο τραγικό σε σημείο που να ακυρώνει όλη τη συσκευή... Σορρυ για το λίγο οφτοπικ!
blueangel3 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Για αρχή θα σου πρότεινα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Στείλε τα αρχεία σου στην micro sd ή χρησιμοποίησε το OneDrive. Προχθές μου έσπασε το 535 ( μετά από δυνατή πτώση ). Παρόλο που εκτίμησα τα WP και μου άρεσε αυτό το πανάλαφρο λογισμικό... ομολογώ πως δεν θα κοιτάξω ποτέ ξανά wp και συγκεκριμένα microsoft τηλέφωνο. Απαράδεκτη οθόνη, απαράδεκτη και η αντιμετώπιση της εταιρείας που ενώ παραδέχτηκε το πρόβλημα δεν μπήκε καν στη διαδικασία να επανορθώσει ( και μιλάμε για το πρώτο της τηλέφωνο ). Σίγουρα είναι όμορφο τηλέφωνο με καλή ποιότητα κατασκευής άλλα τι να το κάνεις όταν το βασικότερο χαρακτηριστικό (ΟΘΟΝΗ ) είναι τόσο τραγικό σε σημείο που να ακυρώνει όλη τη συσκευή... Σορρυ για το λίγο οφτοπικ! ok ευχαριστω..
stevengreeceGR Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Το 535 είναι για τα μπαζα κυριολεκτικά! Πάλι καλά που πήρα το 635, που είναι τέλειο.
SIP1995 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 ίσως να φταίει, λέω εγώ τώρα....το γεγονός ότι τα Windows 10 είναι δοκιμαστικά ακόμα και σε συνιστώ να βάλεις πάλι τα Windows Phone 8.1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα