Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μου ήρθε από Public σήμερα και πήγα να το βάλω στο "βρήκα κατι" αλλά...

eStar Gemini IPS Quad Core - Tablet 8" 16GB Γκρι/Αλουμίνιο + 1 χρόνος Office 365 

eStar Gemini IPS Intel Quad Core 3G - Tablet 8" 16GB Γκρι/Αλουμίνιο + 1 χρόνος Office 365

Το βλέπω εδώ σε προσφορα Απριλίου του MediaMarkt στα 79 αλλα με android KitKat

Δημοσ.

μόλις το αγόρασα από τα public στο mall το επεξεργάστηκα αρκετή ώρα (πάνω από 40 λεπτά) στο κατάστημα πριν το πάρω και γενικότερα δούλευε απροβλημάτιστα.Η πρώτη εντύπωση για τα λεφτά του πάντα είναι αρκετα καλή. 8 ιντσες και 3g με καλουτσικο cpu kai 99 euro .

Δημοσ.

Άντε το 1gb ram παλεύεται αν χρησιμοποιείς μόνο metro apps! Αλλα τα 16gb δεν παλεύονται, εδώ σε 32αρι με μόνο τα απόλυτος βασικά εγκατεστημένα και εχω βαριά βαριά 8gb free!

Δημοσ.

Πάντως στα λεφτά του με 3G δεν παίζει δεύτερο στο Skroutz... Αν βλέπω καλά, το επόμενο κάνει 199 ευρώ (αλλά είναι Dell, και 4G).

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

99 και 119 αντιστοιχα. Εβαλα το [ΤΕΛΟΣ] στον τιτλο.

Πάντως στα λεφτά του με 3G δεν παίζει δεύτερο στο Skroutz... Αν βλέπω καλά, το επόμενο κάνει 199 ευρώ (αλλά είναι Dell, και 4G).

Και 32GB. Γαιδουρι απέναντι σε αλογο κουρσας, δεν υπαρχει συγκριση. Στα 135 ειχε ένα με ιδιο hardware μεχρι προχθες (3G 16αρι). Στα 119 που είναι πλεον δεν αξιζει.

Στα 111€ ειχε επι 15ημερες προφατα το ΜΜ το estar 8'' gemini IPS 8-core android 4.4 16GB 3G http://www.skroutz.gr/s/5350119/eStar-Gemini-IPS-8-Core-3G-8-16GB.html (και τωρα στα 125 σε άλλο μαγαζι)

Δημοσ.

μόλις το παρέλαβα το 3g

ωραίο φαίνεται , ΑΛΛΑ δεν έχει έξοδο hdmi που γράφει στο κουτί και στη ζελατίνα του

τι προτείνετε να κάνω?

και θυμάται κανένας αν έλεγε οτι είχε στο σιτε του public γιατι τώρα στα χαρακτηριστικα στο σιτε το εχει "ΟΧΙ"

Δημοσ.

στο online help που μόλις μίλησα μου είπαν οτι έχει hdmi και να πάω σε κάποιο κατάστημα να με βοηθήσουν !!!!

θα παίξω με τα νερά τους για την ώρα μιας έχω 13 μέρες ακομη μέχρι να αποφασίσω αν θα το κρατήσω τελικά

γιατί το hdmi ήταν κάτι το οποίο χρειαζόμουν

• Like 1
Δημοσ.

και επανέρχομαι , φυσικά και δεν έχει hdmi , στο κατάστημα μου έδειχναν το usb!!!!!!!!!! και έλεγαν οτι ταίριαζε και στο micro-hdmi!!!!!!!

φυσικά μου έδωσαν την επιλογή να το επιστρέψω ... αν και είχα αποφασίσει να το κρατήσω γιατί μετά πάμε σε πολύ πιο ακριβά

και τώρα πάμε στα ευχάριστα νέα

καθώς σκάλιζα τα windows ανακάλυψα στους sensors αυτό -> broadcom gnss 4752 geolocation sensor

δηλ έχει gps , και φυσικά βγήκα στο δρόμο και το δοκίμασα και ναι έχει οντος gps!!!!!

• Like 1
Δημοσ.

Η έκδοση με Android πιυ ειχε βγει πσλιοτερα προσγορα οπως αναφερθηκε ψστην αρχη του post έχει hdmi αλλά δεν έχει gps

Δημοσ.

και επανέρχομαι , φυσικά και δεν έχει hdmi , στο κατάστημα μου έδειχναν το usb!!!!!!!!!! και έλεγαν οτι ταίριαζε και στο micro-hdmi!!!!!!!

φυσικά μου έδωσαν την επιλογή να το επιστρέψω ... αν και είχα αποφασίσει να το κρατήσω γιατί μετά πάμε σε πολύ πιο ακριβά

και τώρα πάμε στα ευχάριστα νέα

καθώς σκάλιζα τα windows ανακάλυψα στους sensors αυτό -> broadcom gnss 4752 geolocation sensor

δηλ έχει gps , και φυσικά βγήκα στο δρόμο και το δοκίμασα και ναι έχει οντος gps!!!!

από ελεύθερο χώρο πόσο σου έχει μείνει?εμένα με το που έκανε όλα τα updates και εγκατέστησα τα office με άφησε μόλις με 500mb.

Δημοσ.

από ελεύθερο χώρο πόσο σου έχει μείνει?εμένα με το που έκανε όλα τα updates και εγκατέστησα τα office με άφησε μόλις με 500mb.

1GB χωρίς να έχω βάλει το office , αλλά έχω βάλει 2 users , το here maps με χάρτες για Ελλάδα και μερικές εφαρμογές

μόλις βρω χρόνο θα ψάξω να βρω πως γίνετε να μεταφερθούν εφαρμογές στην κάρτα sd

Δημοσ.

1GB χωρίς να έχω βάλει το office , αλλά έχω βάλει 2 users , το here maps με χάρτες για Ελλάδα και μερικές εφαρμογές

μόλις βρω χρόνο θα ψάξω να βρω πως γίνετε ν μεταφερθούν εφαρμογές στην κάρτα sd

Μπορείς να σβήσεις το partition ton windows και να το περάσεις σε USB και έτσι ελευθερώνεται κάποιος χώρος δεν ξέρω αν αξίζει,απλα έτσι διάβασα με λίγο ψάξιμο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...