ramarg Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Ειμαι ανοιχτος τυπος και δεν εχω κατι να κρυψω. Οσο για κατι εξυπνους πιο πανω που γραφουν μπαρουφες μαγκια τους ειναι μαγκες και ευγε τους. Αντε οταν θα δουν τη μανα τους στο facebook μην αναρωτηθουν που εφτασε ο κοσμος μας εχει γινει μοδα και στα γεροντια πλεον. Και οχι το facebook δεν ειναι τροπος επικοινωνιας για μενα ηταν για εσας και τους περισσοτερους δεν ειναι! Ειναι για : 1) Δημοσιες σχεσης 2) για add γκομενα 3) Για να βγαλει το ψωνιο που κρυβει μεσα του ο καθενας 4) Σε καμια περιπτωση δεν ειναι για γκρουπ κλπ εκει υπαρχουν και site και πολυ παλιοτερα myspace 5) για διαγωνισμους 6) απο τσιγκουνια να σηκωσει τηλεφωνο. Προσωπικη μου γνωμη ολα αυτα οποιος θεωρει ομως πως μπαινοντας στο fb και μπλοκαροντας τα αλλα ατομα μη δουν φιλους,κατασταση online/offline και πως να εχει 5000 φιλους ειναι επιτυχημενος ή πως αν ζητησει 1 ευρω θα του δωσουν κλπ ας παει να πεσει απο καμια ταρατσα. Καμενα παιδια που πανε για καφε και κοιτανε το κινητο τους κανουν αναφορα στο fb που και με ποιους πηγαν εκει που πηγαν και αντι να χουφτωσουν τη γκομενα που ειναι διπλα τους βγαζουν το χαρτομαντιλο να καθαρισουν το κινητο τους απο τον πολυ ιδρωτα που επεσε πανω στην οθονη.... Χιλιες φορες να παιξω κανενα παιχνιδακι παραπανω παρα να δω ποιος που ποτε και γιατι πηγε κλπ και απο κατω να παιζει και διαφημιση αλλα και διαγωνισμος κλπ ασε μια φασαρια λιγοτερη Καλά αν το πάμε , έτσι το πρόβλημα που παρουσιάζεις δεν το προκαλεί μόνο το facebook..Υπάρχουν χίλιοι δυο κολλημένοι με twitter,viber,instagramm κ.τ.λ Εαν είναι έτσι να μην αγοράσουμε ούτε το nokia 100 γιατί εξαιτίας της κινητής τηλεφωνίας επιδιώκουμε την απομακρυσμένη επικοινωνία! Μην γινόμαστε υπερβολικοί και οπισθοδρομικοί..Η τεχνολογία είναι καλή στα χέρια αυτών που ξέρουν να την αξιοποιούν με ΜΕΤΡΟ. Οι περιπτώσεις που απαριθμείς,αποδεικνύουν ότι το πρόβλημα το έχουν οι χρήστες του facebook που τα κάνουν/ασχολούνται με αυτά όχι το facebook ως μέσο δικτύωσης.. Το ότι επικρατούν οι χρήσεις που αναφέρεις, οφείλεται στο γεγονός ότι συσπειρώθηκαν στο facebook ανήλικα ''κάτω των 17ετών''στα οποία θα έπρεπε να απαγορεύεται η δημιουργία λογαριασμού..Από την άλλη οι διαγωνισμοί που αναφέρεις,τα site ad's που παίζουν με τα νεύρα μας,με βρίσκουν εξίσου κάθετο.Κανείς δεν είπε ότι το facebook είναι το απόλυτο μέσο επικοινωνίας,αλλά δεν είναι και από τα χειρότερα (ειδικά όταν μιλάμε για το messenger που προσφέρει μία εξαιρετική εμπειρία επικοινωνίας κατά τη γνώμη μου μπροστά στα άθλια viber,whatsup κ.τ.λ). Mπορεί να μας επιβλήθηκε με το ζόρι εδώ και ένα χρόνο ,γι'αυτό και η απάντηση των περισσότερων χρηστών ήταν η διαγραφή του fb app ! Άποψη μου,το facebook προσφέρει συσπέιρωση χρηστών άρα ευκολότερη διασύνδεση μεταξύ τους,διευκολύνει το marketing των εταιριών,τα κέρδη,τις επενδύσεις και πάνω απ'όλα κέρδισε σταθερό κοινό λόγω συνήθειας.Αυτό είναι και το πιο δυνατό του χαρτί...
Darksector Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Κερδισε και τις μυστικες υπηρεσιες κλπ μαζι.Και δεν ξερω εσυ τι λες για 17 ετων εγω ειμαι 30 και οι "φιλιοι μου" ηταν τις ηλικιας μου και παραπανω.Τι να βλεπω; Το να βαζει ο καθε πικραμενος τη παπαροφιλοσοφια του; Κατι φωτογραφιες που λενε εξυπναδες και το παιζουν φιλοσοφημενοι; Αιδια για μενα το facebook δεν ξερω τι κανεις με το viber κλπ αλλα τουλαχιστον αυτα ειναι πραγματικα μεσα επικοινωνιας. Το facebook ειναι να βλεπεις πως παιρναει τη ζωη του ο αλλος και καλα και να μοιραζεσαι κοινα ενδιαφεροντα...Και οχι δεν εκανα λανθασμενη χρηση ουτε αλογιστη το αντιθετο ακριβως. Ποτε δεν εκανα να φανταστεις check in ή οπως το λενε ποτε δεν εγραψα πω παμε για μπανιο ή πω παω να χεσω στη τουαλετα. Ημουν εκει για εποικηνωνια και οχι για status update απο τι στιγμη που το facebook να στο πω απλα εβαλε να φενεσαι offline σε συγκεκριμενους και απο τη στιγμη που εβαλε διαφορα φιλτρα προς τους "φιλους σου" για μενα πατωσε. Παρολο που το κρατησα μεχρι πριν 6 μηνες δεν... Βρωμισε ο τοπος facebookαδες.Και δεν ειναι τα 16χρονα μονο ειναι και οι 30χρονοι και οι 50χρονοι κλπ που ειναι το ιδιο πραγμα GTP δεν εχει να κανει με το ηλικιακο κομματι εχει να κανει με το ποσο iq εχει ο αλλος ή καλυτερα το ποσο ξεχωριζει απο τη μοδα/μαζα δυστυχως ή ευτυχως ειμαι το μαυρο προβατο και δεν ακολουθω το κοπαδι οχι μονο εκει στα παντα.
gon1332 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 lol σε όλα. Πιστεύω έβαλα κι εγώ ισάξια το λιθαράκι μου στο βάθος απόψεων και ιδεών που προσφέρθηκε σε αυτό το νήμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα