Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή κάποιοι μιλάνε λες και είμαστε στον Αμερικάνικο νότο του 1800...

Το Facebook είναι εκπληκτικό εργαλείο/μέσο διασκέδασης. Μπορείς να μιλήσεις/γράψεις δωρεάν σε φίλους/συγγενείς που είναι μακριά. Και οχι δεν έχουν ολοι viber/whatsapp κτλ αλλά όλοι έχουν Facebook. Επίσης μπορείς να περνάς ευχαρτιστα την ώρα σου διαβάζοντας άρθρα κτλ χωρίς να μπαίνεις σε 300 διαφορετικές σελίδες.

Τώρα εσείς όλοι που νομίζετε πως η ζωή σας έγινε καλύτερη επειδή σβήσατε το messenger ή το facebook σας ενημερώνω πως δεν γλιτώσατε απο τίποτα άλλο παρα την δική σας ανικανότητα να διαχειριστήτε είναι site.

Γιατί εγώ έχω 2 profiles εδω και 8 χρόνια και δεν εχω δει ποτέ πιτσιρικια να ανεβάζουν selfies ή φωτογραφίες απο το πρωινό κάποιου; Γιατί; Γιατί σε αντίθεση με βλάκες ξερόλες φρόντισα να φτιάξω λίστες με το κάθε φίλο/group/like και να βλέπω αυτές που θέλω.

Αντε γιατί μας πρήξατε σε κάθε τέτοιο θέμα.

εδώ εσύ δε μπορείς να διαχειριστείς το ιντερνετ και θες το fb για να σε βοηθήσει, οι άλλοι ανίκανοι σε πειράξανε ?? δικαίωμά σου να σου είναι εσένα ένα απαραίτητο εργαλείο και εμένα μια τρεντοεφαρμογή του κ%$#$ κι αν σε πρήξαμε μη διαβάζεις τέτοια θέματα.

• Like 1
Δημοσ.

εδώ εσύ δε μπορείς να διαχειριστείς το ιντερνετ και θες το fb για να σε βοηθήσει, οι άλλοι ανίκανοι σε πειράξανε ?? δικαίωμά σου να σου είναι εσένα ένα απαραίτητο εργαλείο και εμένα μια τρεντοεφαρμογή του κ%$#$ κι αν σε πρήξαμε μη διαβάζεις τέτοια θέματα.

Είναι από τους πρήχτες της αντίθετης μεριάς :P

• Like 1
Δημοσ.

που να σε κάνω add ? facebook δεν είχα ποτέ μου ούτε και κινητό (απέκτησα αναγκαστικά λόγω δουλειάς σε ηλικία 26 ετών) skype έχω μόνο αν σε ενδιαφέρει σε κάνω add να τα πούμε.

Πριν πώς επικοινωνούσες; Με σήματα καπνού; 

Δημοσ.

Μπουρτζοβλαχοι δεν μπορείτε να αποδέχτητε κάτι διαφορετικό από την δικιά σας άποψη μερικοί το έχουν για να μιλάνε με άτομα μακρυά τους,άλλοι για δουλειά και άλλοι γιατί είναι είναι ποζερια..Στον κόσμο του Facebook επικρατούν τα ποζερια και είναι ένα μέσο για να δείξουν (πόσο καλά περνάνε) και πόσο όμορφοι πιστεύουν ότι είναι μαζεύοντας λαικ...ο άνθρωπος έχει την (ανάγκη) να πιστέψει ότι είναι όμορφος,έξυπνος,να κερδίσει την εκτίμηση και ότι άλλο πιστεύει,στην εποχή η ομορφιά μετριέται σε λαικ(το πιστεύουν πόλοι).Όσοι θέλετε να έχετε για λόγους επαγγέλματικους και έχετε άτομα μακριά σας καλός,τα ποζερια ας τα αφήσουμε να χερονται,είναι αποδεκτοί(oxi δεν έσβησα το φβ gt δεν μάζευα λαικ απλά γιατί ήθελα να βγω από αυτόν τον κόσμο,τα συμπεράσματα μου είναι ότι έχω πολύ παραπάνω χρόνο καθώς έτρωγα σίγουρα 1-2 ώρες την ημέρα)

• Like 1
Δημοσ.

Δεν κατάλαβες φίλε μου. Το να μην θες facebook ή να το θεωρείς τραγικό είναι δικαιωμά σου. Κανείς δεν θα σου πει τίποτα. Το να μπαίνεις όμως σε κάθε θέμα που έχει να κάνει με αυτό και να γράφεις με υφος "πόσο γαμάτος είμαι" οτι έσβησες είναι πρήξιμο. Οσο και αν δεν σ΄αρεσει. Είσαι ακριβώς το ίδιο με τους βλάκες που αλληλοκράζονται σε θέματα Apple/Samsung. Θες παράδειγμα; Είχα κάποτε iPhone. Απο όταν βγήκε το Note και μετά δεν εχω αλλη συσκευή πλην Note. Αν σε κάθε θέμα Apple με δεις να σχολιάζω και να γράφω "τι πρόβατα οσοι έχουν Apple και πόσο τυχερός νιώθω που ξέφυγα απο την Apple και πόσο καλύτερο το Note" εχεις καθε δικαίωμα να με κράξεις. Αλλο η γνώμη, άλλο η βλακεία και το πρήξιμο!

• Like 3
Δημοσ.

Έχει δοκιμάσει κανείς την εφαρμοφή αυτή;

Μπορεί κάποιος να μου πει πως κατατάσσεται ως "Παιχνίδι του Messenger" όταν είναι ένα standalone app που το μόνο που κάνει είναι να χρησιμοποιεί το messenger για να στείλει μια φωτογραφία και ένα link που σου ανοίγει την εφαρμογή;;

Έλα ντε..;;;

Δημοσ.

@darksector To facebook είναι αυτό που ήταν πάντα,ο τρόπος για τον οποίο το δημιούργησες και το χρησιμοποιείς είναι προσωπική σου υπόθεση.Δεν αφορά κανέναν..

Ειμαι ανοιχτος τυπος και δεν εχω κατι να κρυψω. Οσο για κατι εξυπνους πιο πανω που γραφουν μπαρουφες μαγκια τους ειναι μαγκες και ευγε τους.

Αντε οταν θα δουν τη μανα τους στο facebook μην αναρωτηθουν που εφτασε ο κοσμος μας εχει γινει μοδα και στα γεροντια πλεον.

Και οχι το facebook δεν ειναι τροπος επικοινωνιας για μενα ηταν για εσας και τους περισσοτερους δεν ειναι!

Ειναι για :

1) Δημοσιες σχεσης

2) για add γκομενα

3) Για να βγαλει το ψωνιο που κρυβει μεσα του ο καθενας

4) Σε καμια περιπτωση δεν ειναι για γκρουπ κλπ εκει υπαρχουν και site και πολυ παλιοτερα myspace

5) για διαγωνισμους

6) απο τσιγκουνια να σηκωσει τηλεφωνο.

Προσωπικη μου γνωμη ολα αυτα οποιος θεωρει ομως πως μπαινοντας στο fb και μπλοκαροντας τα αλλα ατομα μη δουν φιλους,κατασταση online/offline και πως να εχει 5000 φιλους ειναι επιτυχημενος ή πως αν ζητησει 1 ευρω θα του δωσουν κλπ ας παει να πεσει απο καμια ταρατσα.

Καμενα παιδια που πανε για καφε και κοιτανε το κινητο τους κανουν αναφορα στο fb που και με ποιους πηγαν εκει που πηγαν και αντι να χουφτωσουν τη γκομενα που ειναι διπλα τους βγαζουν το χαρτομαντιλο να καθαρισουν το κινητο τους απο τον πολυ ιδρωτα που επεσε πανω στην οθονη....

Χιλιες φορες να παιξω κανενα παιχνιδακι παραπανω παρα να δω ποιος που ποτε και γιατι πηγε κλπ και απο κατω να παιζει και διαφημιση αλλα και διαγωνισμος κλπ ασε μια φασαρια λιγοτερη

Δημοσ.

Πριν πώς επικοινωνούσες; Με σήματα καπνού; 

αυτό ακριβώς έλεγαν όλοι οι φίλοι για να με δουλεύουν, όποιος ήθελε με έβρισκε στο σταθερό στο σπίτι. Ντάξει δεν ήμουν τύπος που έβγαινα κλπ μόνο για μπάλα ήμουν έξω συνέχεια (μεγάλο κόλλημα και το μόνο στοιχείο κοινωνικότητάς μου λολ) άντε και κανα cinema, κλαμπακια και τέτοια δεν έχω πάει ποτέ μου.

Δημοσ.

Ας λύσουν πρώτα τα σοβαρότατα θέματα ασφαλείας (ασφάλεια φβ -> γτπκ) και μετά με οτιδήποτε άλλο

Δημοσ.

Φιλαράκι εχεις ψιλοξεφυγει .

Εσυ εφυγες απο το fb και νομιζεις οτι ετσι θα γινεις ανθρωπος .

Αμ ελα που δεν εφταιγε το fb!

Δεν εχω δει ποτε κοριτσάκια να τα πετανε εξω για attention ,δεν εχω κανει ποτε add ατομο που δεν ξέρω.

Επικοινωνώ με φιλους και συγγενείς που ειναι μακρια ,και πολλα μουσικά σχήματα και μπάντες μου προωθουν τη δουλεια τους και την ακουω.

Δε φταίει το μεσο...

Ειμαι ανοιχτος τυπος και δεν εχω κατι να κρυψω. Οσο για κατι εξυπνους πιο πανω που γραφουν μπαρουφες μαγκια τους ειναι μαγκες και ευγε τους.

Αντε οταν θα δουν τη μανα τους στο facebook μην αναρωτηθουν που εφτασε ο κοσμος μας εχει γινει μοδα και στα γεροντια πλεον.
Και οχι το facebook δεν ειναι τροπος επικοινωνιας για μενα ηταν για εσας και τους περισσοτερους δεν ειναι!
Ειναι για :
1) Δημοσιες σχεσης

2) για add γκομενα
3) Για να βγαλει το ψωνιο που κρυβει μεσα του ο καθενας
4) Σε καμια περιπτωση δεν ειναι για γκρουπ κλπ εκει υπαρχουν και site και πολυ παλιοτερα myspace

5) για διαγωνισμους
6) απο τσιγκουνια να σηκωσει τηλεφωνο.

Προσωπικη μου γνωμη ολα αυτα οποιος θεωρει ομως πως μπαινοντας στο fb και μπλοκαροντας τα αλλα ατομα μη δουν φιλους,κατασταση online/offline και πως να εχει 5000 φιλους ειναι επιτυχημενος ή πως αν ζητησει 1 ευρω θα του δωσουν κλπ ας παει να πεσει απο καμια ταρατσα.
Καμενα παιδια που πανε για καφε και κοιτανε το κινητο τους κανουν αναφορα στο fb που και με ποιους πηγαν εκει που πηγαν και αντι να χουφτωσουν τη γκομενα που ειναι διπλα τους βγαζουν το χαρτομαντιλο να καθαρισουν το κινητο τους απο τον πολυ ιδρωτα που επεσε πανω στην οθονη....

Χιλιες φορες να παιξω κανενα παιχνιδακι παραπανω παρα να δω ποιος που ποτε και γιατι πηγε κλπ και απο κατω να παιζει και διαφημιση αλλα και διαγωνισμος κλπ ασε μια φασαρια λιγοτερη

Δημοσ.

Και εγω τα ιδια με σενα εκανα δεν εκανα add ουτε αποδοχη τους αγνωστους ουτε τα σκατα εβλεπα ο κοσμος ομως δεν ειναι αυτος που ηταν το 2009 δεν ξερω τι λεει η εμπειρια σου η εμπειρια μου λεει οτι την εχουν δει πολλοι εκει μεσα διασημοι, ειπαμε βαλε μια φωτο απο το γαμο σου μια στη βαφτιση του παιδιου σου κλπ οχι πηγα τουαλετα selfie πηγα θαλασσα selfie πηγα για βρομικο selfie πηγα στο club selfie.
Απο κει και περα delete & block τετοια ατομα τα κραταω μακρια μου εγωκεντριστες αντε μετα να τους πεις μα μου σου.
Και ναι για γνωστους μιλαω γιατι για τους φιλους ακομα και σημερα απο κινητο κανονιζουμε που πως και ποτε ή λεμε τα νεα μας 10 ευρω καρτα δοξα το θεο μιλας για αρκετες ωρες μαζι τους αν δεν μπορεις να ερθεις σε επαφη.
Αν το θες για οικογενεια επαφη κλπ κατι κανεις λαθος αν παλι το θες για να γινεις καλυτερος ανθρωπος παλι κατι κανεις λαθος.

Δες την αλλιως λοιπον γιατι το μεσο μπορει να μη φταιει αλλα ο προορισμος ειναι λαθος και ο σκοπος.

Δημοσ.

Clap clap παλαμακια, δινετε ρεστα, ο καθενας με το μακρυ και το κοντο του. Ζει κανεις στην πραγματικοτητα η ο καθενας στον δικο του κοσμο ;

Δημοσ.

Clap clap παλαμακια, δινετε ρεστα, ο καθενας με το μακρυ και το κοντο του. Ζει κανεις στην πραγματικοτητα η ο καθενας στον δικο του κοσμο ;

η πραγματικοτητα  ειναι πολυδιαστατη και ο καθενας ζει στο μικροκοσμο του εσυ πρεπει να εισαι θεος που ζεις στη πραγματικοτητα μπραβο.

Σε φανταζομαι καπου εκει εξω πανω απο τη γη να παρακολουθεις με τα κυαλια τη πραγματικοτητα.

Ωραιος αντε και καλη ενηλικιωση ελπιζω ετσι να παρατηρεις τη πραγματικοτητα απο ψηλα μη γυρισεις πισω στη γη μονο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...