voltmod Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Έχοντας ήδη ξεχωριστή εφαρμογή του Messenger για φορητές συσκευές, καθώς και web έκδοση (Messenger.com), το Facebook προσπαθεί με κάθε τρόπο να διαχωρίσει την υπηρεσία instant messaging της εταιρείας από την ιστοσελίδα και την mobile app του και τώρα αυτή η προσπάθεια διαχωρισμού, έγινε ακόμα πιο έντονη, με την δημιουργία του πρώτου παιχνιδιού για τον Messenger.Πριν ένα μήνα, έγινε γνωστό πως το Facebook πρόκειται να ενσωματώσει παιχνίδια στο Messenger και τώρα το πρώτο παιχνίδι, το Doodle Draw είναι διαθέσιμο για iOS και Android συσκευές. Θυμίζει κάτι από το Draw Something Free της OMGPOP πριν εξαγοραστεί από τη Zynga, και είναι ουσιαστικά ένα παιχνίδι όπου ο ένας παίκτης ζωγραφίζει κάτι και ο επόμενος καλείται να μαντέψει τι είναι. Παλαιότερα, οι συμπληρωματικές εφαρμογές του Messenger αφορούσαν σε meme apps, photo ή video apps και gif apps, που έδιναν την δυνατότητα στους χρήστες να στείλουν εικόνες, gifs, videos ή memes σε φίλους τους. Πιο συγκεκριμένα, ο παίκτης επιλέγει μία λέξη από μια λίστα με διάφορες επιλογές, με τον βαθμό δυσκολίας να καθορίζεται από το "κόστος" τους, σε ένα, δυο ή τρία νομίσματα, στη συνέχεια, πρέπει να την ζωγραφίσει (χρησιμοποιώντας ένα περιβάλλον χρήσης που μοιάζει με "ελαφρύτερη" σε χαρακτηριστικά έκδοση του MS Paint) και κατόπιν να την στείλει σε έναν φίλο του. Αυτός με τη σειρά του πρέπει να μαντέψει την λέξη, χρησιμοποιώντας μία σειρά από γράμματα που βρίσκονται στο κάτω μέρος της οθόνης. Αν την βρει, τότε η ανταμοιβή για τον δημιουργό της εικόνας είναι νομίσματα. Ο ίδιος μπορεί ακόμα και να "αγοράσει" πακέτα χρωμάτων χρησιμοποιώντας το νόμισμα του παιχνιδιού. Μέχρι στιγμής, δεν προσφέρεται δυνατότητα για αγορές εντός της εφαρμογής (in-app purchases), κάτι που είναι αρκετά υποσχόμενο. Αυτό ωστόσο που απογοητεύει, είναι η αντιγραφή ενός παιχνιδιού, που απέτυχε να κρατήσει το κοινό του και που στη κορύφωσή του το 2012 είχε 50 εκατομμύρια downloads ενώ τον περασμένο Οκτώβρη μόλις 1,1 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες. Ίσως όμως, αυτή η αντιγραφή ενός πετυχημένου παιχνιδιού να ήταν και ο καλύτερος τρόπος για να δοκιμαστεί το Messenger στα παιχνίδια. Download: Doodle Draw για Android | για iOS Site: CNET
Darksector Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 οτι να'ναι παλι καλα που το διεγραψα (χρηστης απο 2009) αηδεια και ψευτικος κοσμος που εγινε ακομα πιο ψευτικος και ανουσιο το ολο εγχειριμα..Μονο για "δωρεαν" επικοινωνια με ατομα στο εξωτερικο ειναι και παλι δεν... δημοσιες σχεσεις του τιποτα... 8
george1807 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 οτι να'ναι παλι καλα που το διεγραψα (χρηστης απο 2009) αηδεια και ψευτικος κοσμος που εγινε ακομα πιο ψευτικος και ανουσιο το ολο εγχειριμα.. Μονο για "δωρεαν" επικοινωνια με ατομα στο εξωτερικο ειναι και παλι δεν... δημοσιες σχεσεις του τιποτα... Ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας γιατί τα βράδια δεν κοιμόμασταν. 15
NT1G Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 οτι να'ναι παλι καλα που το διεγραψα (χρηστης απο 2009) αηδεια και ψευτικος κοσμος που εγινε ακομα πιο ψευτικος και ανουσιο το ολο εγχειριμα.. Μονο για "δωρεαν" επικοινωνια με ατομα στο εξωτερικο ειναι και παλι δεν... δημοσιες σχεσεις του τιποτα... Ευτυχώς γλίτωσες..
MT60RS Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Ευτυχώς γλίτωσες.. ακομα πιο ευτυχες το οτι γλιτωσανε οι αλλοι απο αυτον 3
Silenzio Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας γιατί τα βράδια δεν κοιμόμασταν. σε ευχαριστώ και εγώ με τη σειρά μου που μας ανακοίνωσες τη γνώμη σου γιατί χωρίς αυτή και εγώ δε θα κοιμόμουνα.......ξέρεις τώρα ότι αυτό λέγεται λογική του κ$#% αντε δώσε τώρα κανα like στο fb να χαρείς 7
jmirko15 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 ακομα πιο ευτυχες το οτι γλιτωσανε οι αλλοι απο αυτον Pathetic.
panira Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Μια φορα να μπω σε αυτο το ερημο το site και να μην δω ατομα να μαλωνουν.... Μια φορα μονο..... 9
ChimairaX Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Μ'αρέσει που μερικοί διαγράφετε το FB και νιώθετε λες και κόψατε το κάπνισμα.Κι εγώ το είχα σβήσει για ένα εύλογο χρονικό διάστημα και ξέρετε ποιο ήταν το συμπέρασμά μου; Δεν είχα που να στείλω αρχεία (η λύση του dropbox δε βοήθησε καθόλου), κάποιοι βαριόντουσαν μέχρι αηδίας να μπαίνουν σε άλλες υπηρεσίες συνομιλίας που δε χρησιμοποιούν καν για να μιλάνε μαζί μου (και εννοείται χανόμουν από κάποιους για τον ίδιο λόγο - συγκεκριμένα από φίλους από Κύπρο), ανάγκασα τους συνάδελφούς μου να κάνουν λογαριασμό hangouts για την πάρτη μου, και έχανα τα updates από τις αγαπημένες μου μουσικές μπάντες. Το πιο εύστοχο πράμα που έκανα αφού ξανάνοιξα το fb, ήταν να πετάξω έξω από την αρχική μου όλα τα άτομα τα οποία δεν με ενδιαφέρει να διαβάζω τα νέα τους, και πλέον η αρχική μου στο FB προβάλει νέα από τις μουσικές μπάντες που ακούω, και updates από τα άτομα που με ενδιαφέρουν μόνο. Δεν είναι το FB η ρίζα του κακού. Ο τρόπος που το δουλεύεις είναι. 20
manoskap Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Με το μαχαιρι είτε κοβεις το ψωμι είτε κανεις φόνο... 7
ramarg Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Όλοι αυτοί οι ''ψαγμένοι'' που κράζουν το facebook αποδεικνύουν πόσο σημαντικό είναι/ήταν για τη ζωή τους κάποτε ! Το θεωρώ περιττό να βγαίνεις και να λες ''έσβησα το λογαριασμό μου ''. Μην λες καν ότι έκανες ποτέ fb παρά να παρουσιάζεις έναν φαινομενικό αντικομφορμισμό.. Το messenger είναι το μόνο σοβαρό app του facebook καθαρά για επικοινωνία.Όποιος θεώρησε ποτέ ότι το fb ή το messenger είναι υποκατάστατο της επικοινωνίας,ας αναζητήσει το λάθος στη νοοτροπία του και όχι στο messenger.@darksector To facebook είναι αυτό που ήταν πάντα,ο τρόπος για τον οποίο το δημιούργησες και το χρησιμοποιείς είναι προσωπική σου υπόθεση.Δεν αφορά κανέναν.. 3
george1807 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 σε ευχαριστώ και εγώ με τη σειρά μου που μας ανακοίνωσες τη γνώμη σου γιατί χωρίς αυτή και εγώ δε θα κοιμόμουνα.......ξέρεις τώρα ότι αυτό λέγεται λογική του κ$#% αντε δώσε τώρα κανα like στο fb να χαρείς Κάνε με αντ είμαι μπλοκ 2
Silenzio Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Κάνε με αντ είμαι μπλοκ που να σε κάνω add ? facebook δεν είχα ποτέ μου ούτε και κινητό (απέκτησα αναγκαστικά λόγω δουλειάς σε ηλικία 26 ετών) skype έχω μόνο αν σε ενδιαφέρει σε κάνω add να τα πούμε.
tetra82 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Επειδή κάποιοι μιλάνε λες και είμαστε στον Αμερικάνικο νότο του 1800... Το Facebook είναι εκπληκτικό εργαλείο/μέσο διασκέδασης. Μπορείς να μιλήσεις/γράψεις δωρεάν σε φίλους/συγγενείς που είναι μακριά. Και οχι δεν έχουν ολοι viber/whatsapp κτλ αλλά όλοι έχουν Facebook. Επίσης μπορείς να περνάς ευχαρτιστα την ώρα σου διαβάζοντας άρθρα κτλ χωρίς να μπαίνεις σε 300 διαφορετικές σελίδες. Τώρα εσείς όλοι που νομίζετε πως η ζωή σας έγινε καλύτερη επειδή σβήσατε το messenger ή το facebook σας ενημερώνω πως δεν γλιτώσατε απο τίποτα άλλο παρα την δική σας ανικανότητα να διαχειριστήτε είναι site. Γιατί εγώ έχω 2 profiles εδω και 8 χρόνια και δεν εχω δει ποτέ πιτσιρικια να ανεβάζουν selfies ή φωτογραφίες απο το πρωινό κάποιου; Γιατί; Γιατί σε αντίθεση με βλάκες ξερόλες φρόντισα να φτιάξω λίστες με το κάθε φίλο/group/like και να βλέπω αυτές που θέλω. Αντε γιατί μας πρήξατε σε κάθε τέτοιο θέμα. 6
Jastonas Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Έχει δοκιμάσει κανείς την εφαρμοφή αυτή; Μπορεί κάποιος να μου πει πως κατατάσσεται ως "Παιχνίδι του Messenger" όταν είναι ένα standalone app που το μόνο που κάνει είναι να χρησιμοποιεί το messenger για να στείλει μια φωτογραφία και ένα link που σου ανοίγει την εφαρμογή;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα