Προς το περιεχόμενο

Samsung s3 neo ή Lg g3 mini?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 2 κινητα, μου αρεσουν και τα 2..
Το S3 ειναι πιο καλα στα χαρακτηριστηκα του απο το Lg.
Αλλα το λγ ειναι πιο μουρατο απο το σ3..
Πειτε μου την γνωμη σας ωστε να καταλληξω κι εγω καπου..
Ευχαριστω!!

Δημοσ.

Αυστηρά ανάμεσα στα 2 το g3 mini. Το samsung το ξεχνάς αν θες τα νεύρα σου. Στα λεφτά που κοιτάς παίζουν και lumia 735, 640 και moto g (από android) που είναι καλύτερες προτάσεις.

Δημοσ.

Εχω lumia..τo 535..αλλα δεν με βολεψε απο οταν το ανοιξα και το εχω στο κουτι του 3 μηνες τωρα..
ΕΙμαι κατοχος samsung..και ενταξει το s3 mini που εχω ειναι σκυλι..
και επειδη θελω κατι μεγαλυτερο ειμαι αναμεσα σε αυτα..
Ηθελα το Α3 αλλα εχει ενσωματωμενη μπαταρια, υπερυθρες.. ε νταξει..στο 2015 ειμαστε..
και 200 ευρω για οθονη που δεν αξιζει..

Δημοσ.

lumia 735

+1 πανέμορφο τηλέφωνο με καλή κάμερα εάν γουστάρεις σέλφι all day all night + καλές επιδόσεις γενικότερα! Εάν ήταν στις 5 ίντσες ακόμα καλύτερα...  :-)

Εχω lumia..τo 535..αλλα δεν με βολεψε απο οταν το ανοιξα και το εχω στο κουτι του 3 μηνες τωρα..

ΕΙμαι κατοχος samsung..και ενταξει το s3 mini που εχω ειναι σκυλι..

και επειδη θελω κατι μεγαλυτερο ειμαι αναμεσα σε αυτα..

Ηθελα το Α3 αλλα εχει ενσωματωμενη μπαταρια, υπερυθρες.. ε νταξει..στο 2015 ειμαστε..

και 200 ευρω για οθονη που δεν αξιζει..

Για το lumia 535 θα συμφωνήσω από θέμα οθόνης εάν δεν είχε αυτό το θέμα θα ήταν ότι καλύτερο και μιλάμε για συσκευή η οποία κοστίζει 90 ευρώ ( μου έσπασε προχθές ).

Στο θέμα μας!

Ρε φίλε είσαι σοβαρός εάν δεν αξίζει η super amoled τότε ποια οθόνη είναι αυτή που μετράει περισσότερο; Είσαι με τα καλά σου; Οθονάρα έχει, πολύ ζωντανά χρώματα, δυνατές επιδόσεις, πανέμορφο τηλέφωνο με λεπτό και κομψό σχεδιασμό μαζί με πολύ καλή τιμή. Απορώ με τι σκεπτικό αξιολογείς τις οθόνες... είσαι κάτοχος του s3 mini που ήταν μια αηδία και μισή, έχεις lumia 535 με οθόνη 960 χ 540 pixel και το γελοίο της υπόθεσης είναι πως κοστίζει λίγο πάνω από τα 40 ευρώ από αυτά που διαθέτεις εάν κρίνω από τα τηλέφωνα για τα οποία ζητάς γνώμη, δηλαδή ποιο είναι καλύτερο το s3 το neo που στο 2015 θα πάρεις συσκευή του 2012 νέας γενιάς; Ξέχνα το το s3 είτε neo, είτε palio! Ενημερωτικά το a3 έχει καλύτερη οθόνη από το g3 s κι ας είναι με 1280 χ 720 pixel. Πήγαινε σε ένα κατάστημα να το διαπιστώσεις.

Δημοσ.

ΓΙα την οθονη το ειπα για τις ιντσες,,μπορουσε να ειναι 5αρη
Την ιδια οθονη με το S3 neo εχουν..
Απλα θα ηθελα ενα απο αυτα τα 2 που ανεφερα στον τιτλο..

Δημοσ.

ΓΙα την οθονη το ειπα για τις ιντσες,,μπορουσε να ειναι 5αρη

Την ιδια οθονη με το S3 neo εχουν..

Απλα θα ηθελα ενα απο αυτα τα 2 που ανεφερα στον τιτλο..

Δεν μπορείς να τα έχεις όλα και σε μικρό κόστος... αναφέρθηκες σε οθόνη και κατάλαβα τη γενική εικόνα του τηλεφώνου και όχι απαραίτητα τις ίντσες. Προσωπικά θα προτιμούσα μικρότερο μέγεθος με καλύτερη οθόνη παρά 5άρα με χαμηλή ανάλυση. Από τα δύο θα έπαιρνα το G3 S άσχετα που προτιμώ samsung.

Δημοσ.

Σιγουρα δεν μπορεις να τα εχεις ολα σε μικρο κοστος..Γι'αυτο υπαρχουν και οι ενδιαμεσες επιλογες..
κι εγω samsung πρωτιμω αλλα δεν αξιζει να ρειχνεις λεφτα για κινητα..
παντα θα υπαρχει κατι καλυτερο..εκτκος αν τα σκασεις..οποτε εγω επιθυμω μια επιλογη ενδιαμεση..κατι καλο και φθηνο..επελεξα ενα απο αυτα τα 2..αλλα ακομα δεν ξερω ποιο να διαλεξω και γι'αυτο εφτιαξα αυτο το ποστ σημερα.

Δημοσ.

Διαβαζω στο στα σχολια του σκρουτζ διαφορα..
οτι με την εκδοση android 5.0.2 βγαζει διαφορα, βεβαια αλλοι λενε οτι βγαζει κ αλλοι οτι παει σφερα..

Δημοσ.

Το samsung ψήνεσαι να πάρεις βιλλ29 και φαίνεται. :) Ψάχνεις υποστηρικτές αλλά δυστυχώς δε γίνεται να σου πει κανένας ότι είναι καλύτερο.

Δημοσ.

Αν καταληξεις σε Samsung μην κανεις το λαθος και παρεις το S3 Neo γιατι παρ'ολο που εχει 1,5 Gb Ram πιθανοτατα να "κολλαει" μολις του περασεις μερικες εφαρμογες.Εχει το παλιο touchwiz που ειναι "βαρυ".Ουτε νομιζω πως θα παρει αλλη αναβαθμιση οπως εχει γινει και με αλλα κινητα της Samsung.

Τα Samsung αξιζουν απο την σειρα Α και μετα.Α3,Α5,Alpha κλπ.Εχουν ελαφρυτερο UI και καλυτερο σχεδιασμο.Επισης θα εχουν καλυτερη υποστηριξη αναβαθμισεων επειδη ειναι πιο καινουρια μοντελα.

Αναμεσα στα 2 σιγουρα το LG G3s ειναι καλυτερο.Αλλα εχεις και αλλες επιλογες και απο τα 2 λειτουργικα,δεν υπαρχουν αυτα τα 2 μονο.

Αναλογα τι σε ενδιαφερει περισσοτερο να εχει το κινητο.

Δημοσ.

Εμενα με ενδιαφερει να ειναι καλο και να μην βγαζει προβληματα.
Εγω χρησιμοποιω 4 εφαρμογες.. (viber,whats up,facebook & messenger) και οι 2 τελευταιες εφαρμογες στο που κ που,,

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...