GeoMura Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα, με λένε Γιώργο και θέλω να ρωτήσω: Πέρυσι τέλη καλοκαιριού αν θυμάμαι καλά, μου έστειλε μια τουρίστρια ένα S4 mini δώρο απ'την αγγλία, την πρώτη φορά της επιστράφηκε οπότε είπε να ξαναδοκιμάσει. Την 2η φορά λοιπόν το παρακολουθούσα μέσα απο sites το πακέτο, είχε πάει γερμανία. Μην πολυλογώ δεν το παιρνούσαν Ελλάδα επειδή είχε μπαταρία πάνω, κ οι μπαταρίες λέει, με έναν νόμο που βγήκε το 2014 ΔΕΝ περνάνε εδώ. Τελικά αυτό το κινητό δεν το έλαβα ποτέ, κ δεν μου είπε ψέματα η κοπέλα, ρώτησα κ εδώ, τα ίδια μου είπαν. Οπότε πώς θα αγοράσω ένα κινητό από την Κίνα; Εφόσων πήρα τηλέφωνο στην Ελτά σήμερα κ μου λένε πως δεν περνάνε μπαταρίες, κ την ρωτάω την κοπέλα της Ελτά "Κ πώς θα αγοράσω ένα κινητό απ'το εξωτερικό;" Δεν ξέρω λέει, θα πρέπει να ρωτήσεις τον πωλητή. Εγώ λοιπόν κινέζικα δεν ξέρω, σκέφτηκα μήπως έχετε 2 γνώσεις παραπάνω απο μένα στο θέμα κ με βοηθήσετε Κ αυτό που παραγγήλατε εσείς, πώς το περάσαν κ το δικό μου δεν το περάσανε; Μήπως επειδή το δικό σας ήρθε απο έμπορο ενώ το δικό μου όχι;
d_gkal Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 θα παραγγειλεις με απλο ταχυδρομειο. θα ερθει κανονικα. γνωριζουν οι κινεζοι τι να κανουν
GeoMura Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 θα παραγγειλεις με απλο ταχυδρομειο. θα ερθει κανονικα. γνωριζουν οι κινεζοι τι να κανουν Να ρωτήσω τι εννοείς "απλό ταχυδρομείο"? Η αλήθεια είναι, όταν πάτησα να κάνω μια παραγγελία με ρώτησε αν ήθελα express που είχε +$$, αλλά είχε κ δύο άλλες επιλογές με 0 έξτρα κόστρος. Αν αυτό εννοείς;...
GianniSM Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Εμένα αυτό μου το έκαναν από Γερμανία για ένα laptop. Αντίθετα από Ελλάδα να έρθει Κύπρο δεν είχα κανένα θέμα
GeoMura Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Εμένα αυτό μου το έκαναν από Γερμανία για ένα laptop. Αντίθετα από Ελλάδα να έρθει Κύπρο δεν είχα κανένα θέμα Με φοβίζεις :/ Σκέψου δηλαδή να παραγγείλω, να πληρώσω κ να μην το λάβω ποτέ.. Άντε ψάξε βρές μετά customer support της κίνας
kataramenos32 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Με φοβίζεις :/ Σκέψου δηλαδή να παραγγείλω, να πληρώσω κ να μην το λάβω ποτέ.. Άντε ψάξε βρές μετά customer support της κίνας Εχουν παραγγειλει πολλα ατομα και οσοι ξερω παρελαβαν το προιον κανονικα.Απο οπου και αν κανεις αγορα φροντισε να πληρωσεις με paypal μιας και εχει πολυ καλη υποστηριξη και αν παει κατι στραβα περνεις τα λεφτακια σου πισω απο αυτους
GianniSM Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Με φοβίζεις :/ Σκέψου δηλαδή να παραγγείλω, να πληρώσω κ να μην το λάβω ποτέ.. Άντε ψάξε βρές μετά customer support της κίνας Εμένα κόλλησε στην Γερμανία. Δεν χρεώθηκα κάτι, μου έκαναν full refund. Από Κίνα δεν έχω αγοράσει ποτέ, οπότε ότι σου πω ψέμα θα ναι. Βέβαια σε αυτό το φόρουμ είσαι η 1η περίπτωση όσο το παρακολουθώ με αυτό το πρόβλημα αν αυτό σε καθυσηχάζει
futureshock Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 υπαρχουν παρα πολλα κινεζικα αξιοπιστα μαγαζια(στα αγγλικα!) . Με λιγο ψαξιμο στις προσφορες / κινεζιες θα τα βρεις. Κανεις ενα account , πληρωνεις με paypal ,στο στελνουν με απλο ταχυδρομειο + tracking number και υπολογιζεις καμια 20αρια μερες για να ερθει. εμενα το doogee που ειχα μου επεσε κατω εσπασε η οθονη και το εστειλα πισω στην κινα με 6 ευρω μεταφορικα-συστημενο για να μου το φτιαξουν. Πηγαινε ελα εκανε κατι βδομαδες αλλα δεν αντιμετωπισα κανενα θεμα.
GeoMura Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 ωραία, σας ευχαριστώ όλους, θα φτιάξω ένα PayPal κ θα κάνω την κίνηση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα