Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας! έχω ένα πληκτρολόγιο της LOGITECH  και ποντίκι ασύρματο νομίζω μοντέλο 5000 ….(δεν θυμάμαι ακριβώς) αυτό που έχει και μια μικρή οθόνη που δείχνει την ώρα κλπ στο κέντρο του…. Τώρα τελευταία το ποντίκι άρχιζε να μην το αναγνώριζε ή γενικά δυσκολεύονταν που πολλές φορές έβγαζα το Bluetooth  και το ξανά έβαζα…. Φυσικά πάντα ενημερωμένο στα 7ρια ελληνικά. Σήμερα ΚΑΘΟΛΟΥ δεν το αναγνώριζε. Αφού του έβγαλα άπειρες φόρες το Bluetooth και του έκανα ρεσταντ από κάτω που έχει ένα κόκκινο κουμπάκι τίποτα. του άλλαζα θέσεις σε θήρες usp αλλά τίποτα μέχρι που αναγκάστηκα να σβήσω τον υπολογιστή από την παροχή ρεύματος

Ο υπολογιστής είναι στο σαλόνι συνδεδεμένος με τηλεόραση….

Τι έχει πάθει;;; φυσικά το έχω ΠΟΛΛΑ χρόνια, χαλαει το Bluetooth ;;;; αν ναι μπορώ να αγοράσω νέο;;; τι να προσέξω;;;; η πάει όλο το σετ μαζί;;; (πληκτρολόγιο ποντίκι; ;)

Τι να κάνω;;;;

Δημοσ.

Αφού τον υπολογιστή τον είχα πάνω από 4-5 ώρες εκτός λειτουργίας τον ξανά άνοιξα και αυτό ξανά διάβασε από την αρχή το πληκτρολόγιο και το ποντίκι αφού τους έκανα πάλι ρεσταντ….. Βέβαια αυτό κατά καιρούς μου το έκανε μέχρι που σήμερα το πρωί «μουλάρωσε» και  με τίποτα δεν το διάβαζε!!!!

Σημάδια ότι τα έχει φάει τα ψωμιά του και πρέπει να κοιτάξω για άλλο;;;;;;;

Άμα πάρω ΜΟΝΟ ένα Bluetooth  από αυτά τα δεκάδες που πουλάνε τα καταστήματα… θα τα διαβάζει το πληκτρολόγιο και το ποντίκι;;;;; ή θα είναι πεταμένα χρήματα;;;;;; :fear:

Τελικά καλά λένε ότι ΜΟΝΟ τα ενσύρματα είναι «σκυλιά» στην αντοχή τους…….

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...