Προς το περιεχόμενο

The Man From Earth: The Series (2015)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω πόσοι από εσάς έχετε δει την συνκεκριμένη ταινία (λίγα λόγια εδώ μιας και δεν έχω το μυαλό να γράψω περισσότερα), εμένα προσωπικά είναι από τις αγαπημένες μου. 

photo-original.jpg?v=1414680894&w=1536&h

Μετά από ένα campaign στο kickstarter λοιπόν, από τον παραγωγό και τον σκηνοθέτη της ταινίας, συγκεντρώθηκε το απαραίτητο ποσό για να ξεκινήσει το project. Ήδη το πρώτο draft για τον πιλότο είναι έτοιμο, και ο σκηνοθέτης βρίσκεται σε επικοινωνία με το Netflix, το Amazon «και άλλες πλατφόρμες», με προγραμματισμένη ημερομηνία προβολής τον ερχόμενο Αύγουστο!

Δεν ξέρω βέβαια αν θα καταφέρουν να μεταδώσουν το ίδιο κλίμα (για όσους τους άρεσε τέλος πάντων) στην μικρή οθόνη, αλλά το περιμένω πως και πως :)

• Like 8
Δημοσ.

Από τις αγαπημένες μου ταινίες! Σκεφτόμουν πόσο καλύτερη θα μπορούσε να ήταν, αν έδειχναν και σκηνές από τη ζωή του παράλληλα με την διήγηση. Can't wait.

• Like 3
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Από τις αγαπημένες μου ταινίες! Σκεφτόμουν πόσο καλύτερη θα μπορούσε να ήταν, αν έδειχναν και σκηνές από τη ζωή του παράλληλα με την διήγηση. Can't wait.

Από τη μια, ΝΑΙ. Με χίλια!

Από την άλλη όμως, η «δύναμη» της ταινίας ήταν η ίδια η διήγηση, χωρίς την παραμικρή επιπλέον σκηνή. Σίγουρα δεν θα έχουμε πέντε-δέκα επεισόδια στο ίδιο μοτίβο με την ταινία, αν και προσωπικά δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Σίγουρα θα έχουμε σκηνές, φαντάζομαι από το παρελθόν. Ελπίζω όμως να διατηρηθεί μία Χ ισορροπία, με την διήγηση (και κατά συνέπεια τη φαντασία του θεατή) να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, χωρίς να κουράζει.

Άσχετο, αλλά μόλις είδα αυτό:

Δημοσ.

Άσχετο, αλλά μόλις είδα αυτό:

Έχοντας δει το The Man from Earth (πολύ αγαπημένη μου ταινία) πήγα κάπου το '13 και είδα και την θεατρική παράσταση. Υπέροχη. Απλά. Αν ξανανέβει στο θέατρο μην την χάσεις. Ο πρωταγωνιστής εξαιρετικός.

• Like 2
Δημοσ.

Η σειρα θα ειναι κατι μεταξυ ταξιδι στο κεντρο της γης ,Κουνγκ Φου και Χαιλαντερ χωρις τις μαχες  ?  :P .Kαλη φαση ¨.

Δημοσ.

Η ταινία ήταν καταπληκτική...ελπίζω και η σειρά να ειναι το ίδιο...όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω και γω όταν έβλεπα την ταινία σκεφτόμουν σκηνές στις εποχές που ανέφερε ο πρωταγωνιστής!

Η ιδέα της ταινίας έχει πολύ υλικό να προσφέρει για σειρά...απλά μακάρι να υλοποιηθεί σωστά.

• Like 2
Δημοσ.

Από τη μια, ΝΑΙ. Με χίλια!

Από την άλλη όμως, η «δύναμη» της ταινίας ήταν η ίδια η διήγηση, χωρίς την παραμικρή επιπλέον σκηνή. Σίγουρα δεν θα έχουμε πέντε-δέκα επεισόδια στο ίδιο μοτίβο με την ταινία, αν και προσωπικά δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Σίγουρα θα έχουμε σκηνές, φαντάζομαι από το παρελθόν. Ελπίζω όμως να διατηρηθεί μία Χ ισορροπία, με την διήγηση (και κατά συνέπεια τη φαντασία του θεατή) να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, χωρίς να κουράζει.

Έχεις ένα point. Όπως, δύσκολα, μια ταινία μπορεί να ξεπεράσει ένα καλό βιβλίο σε συνδυασμό με τη φαντασία αυτού που το διαβάζει, έτσι μερικές φορές η διήγηση μιας ιστορίας είναι καλύτερη χωρίς εικόνες.

Αυτό που είχα στο μυαλό μου, σαν παράδειγμα, ήταν η ταινία The Fall. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, νομίζω they nailed it, με φοβερές εικόνες και effects. Ελπίζω να μην κάνουν προχειροδουλειά, γιατί πρόκειται για εξαιρετικό σενάριο.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...