{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Για την ακρίβεια το engine λέγεται Void. (Το PCGamer λέει ότι είναι based σε idTech6 όχι 5) Guys στους developers είναι...το Wolfenstein γιατί έτρεχε μια χαρά? Κρίμα πάντως. Με 970 auto-detect medium settings με μερικά high...lmao 1
logistoulis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Λέω να τσιμπήσω το κλειδί από gamesdeal έχει παραγγείλει κανείς απο εκεί είναι αξιόπιστο site ; Και μία 2η ερώτηση : Θα το παραγγείλει φίλος μου απο το δικό του PC με paypal επειδή δεν έχω εγώ μετά θα μου δώσει τον κωδικό σε εμένα για να ενεργοποιήσω το παιχνίδι μήπως θα υπάρξει πρόβλημα ταυτοποίησης IP ; εγώ έχω πάρει το doom από το instant δύο φορές, μία για μένα και μία για φίλο μου (δώρο γιορτής ή κάτι τέτοιο πρέπει να ήταν) όσες φορές θες και όπως θες αγοράζεις από κει
Oroku Saki Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Έχει καταντήσει αηδία πια.Μια 970 πχ βγάζει 35 fps στα 1440 στο dishonored;Πάμε καλά;Και δεν έχει καν msaa το παίγνιο;Ρε τι γίνεται ρε... Που το περιεργο? Απο τον Ιουνιο που πηρα την 1440p οθονη εχω παρατηρησει πως πολλα παιχνιδια τρεχουν σε αυτα τα fps αντι για 60 fps που ετρεχαν σε 1080p. Για σταθερο 60 σε 1440p σε ολα τα παιχνιδια θες gtx 1080 η καλυτερη οχι 970. Δεν εχει την δυναμτη για 60 fps 1440p ultra settings εκτος αν ριξεις σε high η medium αλλα εγω προτιμω 1440p ultra 34 fps παρα medium 60 fps
liakinen Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Που το περιεργο? Απο τον Ιουνιο που πηρα την 1440p οθονη εχω παρατηρησει πως πολλα παιχνιδια τρεχουν σε αυτα τα fps αντι για 60 fps που ετρεχαν σε 1080p. Για σταθερο 60 σε 1440p σε ολα τα παιχνιδια θες gtx 1080 η καλυτερη οχι 970. Δεν εχει την δυναμτη για 60 fps 1440p ultra settings εκτος αν ριξεις σε high η medium αλλα εγω προτιμω 1440p ultra 34 fps παρα medium 60 fps Δηλαδή αν βγαίνει ένα παιχνίδι τώρα και έχει γραφικά παιχνιδιού 5 χρόνια πίσω (δεν αναφέρομαι στο συγκεκριμένο απαραίτητα) θα θέλει 1080 απλά και μόνο επειδή είναι παιχνίδι του τώρα;
JohnVani18 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Με 970 auto-detect medium settings με μερικά high...lmaoΜε τις "τρομερές" διαφορές που έχουνε οι επιλογές.. Άστα medium και άντε γειά! 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Το game παίρνει κακές κριτικές/press μονο και μονο για το porting...έχει καταντήσει κουραστικό, delay it ffs. Είμαι fan της Arkane αλλα fuck you Bethesda. Μετά πως να κάνει πωλήσεις στο PC, και μου αρέσει που έχει και denuvo, το performance μονο φτάνει για protection Άλλο ένα game για την λίστα του μετά από κάνα 3-6 μήνες. p.s. Τουλάχιστον μας γλιτώνουν λεφτά, κάτι είναι και αυτό, retards. 3
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Low FPS Fix for Nvidia: According to a report from Dishonored 2 early players, Arkane Studios failed to optimize the game properly and a result FPS performance is not up to the mark. Thankfully, a small trick has been discovered which drastically improves Dishonored 2 FPS performance on Nvidia cards. Reddit user Snundae reports: "After using the Nvidia control panel to change the program-specific settings for Dishonored 2, and changing the maximum pre-rendered frames to 1, my FPS is now a constant 60-150FPS" Many of you might not be aware of the steps to access this "maximum pre-rendered frames" setting. Follow the steps provided below: Step 1: Go to Nvidia Control Panel Step 2: Then to Manage 3D Settings Step 3: Then to Program Settings Step 4: Select Dishonored 2 Step 5: Select Maximum Pre-rendered Frames This trick makes the game run smooth even on the roof top parts of Dunwall at a high graphics setting. I used the term "TRICK" to describe this workaround because this was applicable in the Battlefield 1 and Arma 2. This trick reduces CPU load. Additional setting changes (try these additional changes also along with pre-rendered frames if above thing does not work): Set Power management mode to prefer maximum power. If you are using Vsync then use Adaptive Vsync and switch off the in-game Vsync. Also, make sure Dishonored 2 is running in the fullscreen mode for this to work. Also, We recommend you to switch off HBAO+ in game setting.
liakinen Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Οι στρατηγικές των εταιρειών τα τελευταία χρόνια θυμίζουν την πλειοψηφία των Ελλήνων φοιτητών. Τα γράφουμε όλα στα π@π@ρια μας και διαβάζουμε τον τελευταίο μήνα. Φτιάχνουν ένα παιχνίδι δύο χρόνια πχ κάνουν ένα beta testing τον τελευταίο μήνα και το κυκλοφορούν. Σου λέει τι να κάθομαι να το testaro σε ένα σωρό μηχανήματα το βγάζω, τα πρόβατα κάνουν το testing και μετά βγάζω τα πάτσια.
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Μα και στις κονσόλες έχουν θέμα, άρα δεν ισχύει μόνο αυτό. Έχουν γίνει γενικά τεμπέληδες οι devs. Κατ' αρχάς δεν είναι δυνατόν να έχεις άτομα να φτιάχνουν ένα παιχνίδι και οι ίδιοι να μην είναι gamers, αυτό από μόνο του είναι mega fail. Δεν μπορεί να καταλάβει τον gamer αυτός και να κάνει σωστές κινήσεις. Εκτός αυτού στις μεγάλες εταιρείες έχουν και τους μλκες πάνω από το κεφάλι τους να τους σπάνε τις μπάλες για να βιαστούν κλπ. 1
liakinen Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Μα και στις κονσόλες έχουν θέμα, άρα δεν ισχύει μόνο αυτό. Έχουν γίνει γενικά τεμπέληδες οι devs. Κατ' αρχάς δεν είναι δυνατόν να έχεις άτομα να φτιάχνουν ένα παιχνίδι και οι ίδιοι να μην είναι gamers, αυτό από μόνο του είναι mega fail. Δεν μπορεί να καταλάβει τον gamer αυτός και να κάνει σωστές κινήσεις. Εκτός αυτού στις μεγάλες εταιρείες έχουν και τους μλκες πάνω από το κεφάλι τους να τους σπάνε τις μπάλες για να βιαστούν κλπ. Σωστός!!! Αν δούμε μάλιστα και video που δείχνουν το πώς φτιάχνονταν τα παιχνίδια τις παλιές καλές εποχές αυτό γίνεται άμεσα αντιληπτό. Θυμάμαι ένα video που έδειχνε τα γραφεία της Id στα 90s με έναν όροφο μόνο για beta testing, αν θυμάμαι καλά στο Doom 2 και ανάμεσα τους ο Romero.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Guys δεν ξέρω, μια σωστή εταιρία κοιτάει να πουλήσει, οποτε κάνει σωστό optimization για να τρέχει στα low-mid που είναι ο λαός, πιστεύω πολλές φορες απλά δεν μπορούνε να κάνουν καλο port και αλλες όπως ειπώθηκε τους πνιγουν τα deadline, αμφιβάλλω να υπάρχει εταιρία που να λέει fuck PC, ειδικά τα τελευταία χρονια που έχει γίνει χαμός με youtube/twitch κτλ και οι περισσότεροι από αυτούς παίζουν στο PC που τους λύνει τα χερια. Πάντως μέχρι στιγμής το μεγαλύτερο ποσοστό από games που έχουν denuvo είναι μέτρια στην καλύτερη, τυχαίο? Maybe. p.s. Όσο για αυτό που είπες Psycho ειλικρινά αμφιβάλλω να υπάρχει έστω ένας real gamer στο τραπέζι του top ορόφου της εκδοτικής.
Fulgore Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Μετα τα κλειδαδικα φταινε που αγοραζουν οι περισσοτεροι πλεον απο εκει.... 1
liakinen Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 QOA παιδιά. Γιατί παιχνίδια που έχουν την ίδια μηχανή γραφικών το ένα να τρέχει καλά και το άλλο να σέρνεται;
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Το αστείο είναι παρόλα τα bad reviews/press συνεχίζουν και βγαίνουν από πάνω χρηματικά για αυτό και συνεχίζουν να το κάνουν...απορώ δεν ενημερώνεται ο κόσμος η αδιαφορεί πλήρως για το με ποσα fps παίζει...oh well ενοικίαση it is.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα