Despotas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δεν έχω ψωνίσει από το συγκεκριμένο αλλά λογικά δε θα έχεις θέμα. Είναι και από τα πιο οικονομικά απ' ότι βλέπω: http://www.allkeyshop.com/blog/buy-dishonored-2-cd-key-compare-prices/ Για το 2ο πάλι δεν υπάρχει πρόβλημα. Σου δίνει τον κωδικό και τον περνάς στο δικό σου Steam account.
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Early Dishonored 2 PC Impressions Report Troubling Performance for AMD 1
Fulgore Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Λέω να τσιμπήσω το κλειδί από gamesdeal έχει παραγγείλει κανείς απο εκεί είναι αξιόπιστο site ; Και μία 2η ερώτηση : Θα το παραγγείλει φίλος μου απο το δικό του PC με paypal επειδή δεν έχω εγώ μετά θα μου δώσει τον κωδικό σε εμένα για να ενεργοποιήσω το παιχνίδι μήπως θα υπάρξει πρόβλημα ταυτοποίησης IP ; Αρκετοι παντως εχουμε αγορασει απο το Instant gaming και δεν μας εχει τυχει κατι εδω και καιρο,και δεχεται και χρεωστικες καρτες κανονικα.
zvarthangalos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Αρκετοι παντως εχουμε αγορασει απο το Instant gaming και δεν μας εχει τυχει κατι εδω και καιρο,και δεχεται και χρεωστικες καρτες κανονικα. Off Topic : Από το instand gaming έχω παραγγείλει κλειδί παιχνιδιού όμως έκανα την παραγγελία από το δικό μου PC με τα στοιχεία paypal του φίλου μου και επειδή έβλεπε το σύστημα διαφορετικά e-mail ζητούσε επιβεβαίωση με φωτογραφία της ταυτότητας του κατόχου του paypal για να μου δώσει τον κωδικό. Διαβάζω στο gamespot πως για τις κονσόλες το day one patch θα είναι 9 GB για το PC πόσο θα είναι 16GB;
Alithinos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 https://www.youtube.com/watch?v=4PmGRsA7bJk Early Dishonored 2 PC Impressions Report Troubling Performance for AMD το τρέηλερ μου άρεσε (επιτέλους μετά από κάποια άλλα αδύναμα που είχαν βγει) και με πόρωσε. η είδηση είναι δυστυχώς συνέχεια. φταίει αυτή η μηχανή που χρησιμοποιούν. αλλά έπρεπε τέτοια ζητήματα να τα είχαν λύσει, τι να λέμε τώρα..
Despotas Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Μερικές μετρήσεις: https://www.techpowerup.com/reviews/Performance_Analysis/Dishonored_2/
Bigi444444 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Έχει καταντήσει αηδία πια.Μια 970 πχ βγάζει 35 fps στα 1440 στο dishonored;Πάμε καλά;Και δεν έχει καν msaa το παίγνιο;Ρε τι γίνεται ρε...
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Περίεργο, το πρώτο έτρεχε εντελώς άνετα, θυμάμαι το GPU usage να πέφτει στο 50% και να 'χω 100FPS ξέρω 'γω..
Bigi444444 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Εντελώς.Και τοστιέρα που λέει το τρεχε άνετα.Εγώ το τρεχα στα 1440 με 4χ ssaa με την 290 στα 80 απ' όσο θυμάμαι χωρίς πρόβλημα. Και να έχουμε τέτοια νούμερα τώρα;Να δούμε τι θα λέει όντως το τελικό προϊόν, αλλά αν ισχύουν αυτά πάμε για άλλη απογοήτευση.Και δεν έχει και κανένα φοβερό οπτικό τομέα.Οκ, είναι βελτιωμένο, αλλά ντάξει, μέχρι εκεί. Για να δούμε.Ας είμαστε λίγο επιφυλακτικοί ακόμα, αλλά τα πρώτα μηνύματα προκαλούν λίγο μούδιασμα, όσο και να πεις. Κι εδώ σύγκριση των γραφικών του: 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Κλάιν μάιν διαφορές πάλι να φανταστώ.. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δυστυχώς η ID Tech 5 είναι για πέταμα, κρίμα που δεν χρησιμοποίησαν την ID Tech 6 που χρησιμοποιήθηκε στο DOOM. 1
JohnVani18 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Απο UE3 σε idTech5..; Να δούμε τι θα κάνουνε και στο Prey (και ποια μηχανή θα χρησιμοποιήσουνε).
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Από την μία μηχανή για πέταμα(Unreal Stuttering 3) πήγαν στην επόμενη για πέταμα..Το Prey είναι CryEngine. 1
JohnVani18 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 LOL wut??? Καλά με τις μηχανές πειραματίζονται οι τύποι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα