Προς το περιεχόμενο

Dishonored 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 496
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Minimum:

• Windows 7/8/10 (64-bit versions); Intel Core i5-2400/AMD FX-8320 or better
  • 8 GB RAM; 60 GB free HDD space; NVIDIA GTX 660 2GB/AMD Radeon HD 7970 3GB or better
  • Contains a single disc. Download of additional files from Steam is required to run the game.
  • Requires Steam activation.

Recommended:

• Windows 10 (64-bit versions); Intel Core i7-4770/AMD FX-8350 or better
  • 16 GB RAM; 60 GB free HDD space; NVIDIA GTX 1060 6GB/AMD Radeon RX 480 8GB or better
  • Contains a single disc. Download of additional files from Steam is required to run the game.
  • Requires Steam activation.

Here are Dishonored 2’s PC graphics settings:

• Adaptive Resolution
  • Gamma
  • Window Mode / Borderless / Fullscreen
  • V-Synch
  • Texture Details
  • Models Details
  • Environmental Details
  • Antialiasing
  • Rat Shadows
  • Bloodfly Shadows
  • Water Quality
  • Shadow Quality
  • View Distance
  • Video Card Selection
  • Resolution
  • Monitor Selection
  • Field of Vision
Δημοσ.

Μην δίνεις σημασία dude, έχει custom id Tech5, εύχομαι να μην τρέχει σαν το Evil Within...και να μην είναι nvidia unoptimized piece of shit. Όσο για το download όλα έτσι θα γίνουν σιγά σιγά και retail θα αγοράζεις μονο collectors και για consoles, tbh προτιμώ dl παρα να αλλάζω 7 DVD σαν το GTA.

p.s. rat shadows lmao :D

Δημοσ.

Το Battlefeild 1 και το battlefield 1 ηταν και τα 2 παιχνιδια ολοκληρα σε 5 DVD. Πηρε πανω απο μιση ωρα να εγκατασταθουν αλλα αν ηταν μονο ο κωδικος τοτε θα επρεπε να περιμενω πανω απο 10 ωρες μεψρι να κατεβουν. Γι αυτο προτιμω retail .

Δημοσ.

Το Battlefeild 1 και το battlefield 1 ηταν και τα 2 παιχνιδια ολοκληρα σε 5 DVD. Πηρε πανω απο μιση ωρα να εγκατασταθουν αλλα αν ηταν μονο ο κωδικος τοτε θα επρεπε να περιμενω πανω απο 10 ωρες μεψρι να κατεβουν. Γι αυτο προτιμω retail .

μόνο 10 ώρες ? παραπάνω.

Δημοσ.

Μην δίνεις σημασία dude, έχει custom id Tech5, εύχομαι να μην τρέχει σαν το Evil Within...και να μην είναι nvidia unoptimized piece of shit. Όσο για το download όλα έτσι θα γίνουν σιγά σιγά και retail θα αγοράζεις μονο collectors και για consoles, tbh προτιμώ dl παρα να αλλάζω 7 DVD σαν το GTA.

p.s. rat shadows lmao :D

έχω κακή εμπειρία από idtech5. τουλάχιστον στο δικό μου σύστημα με AMD gpu, έκανε κάτι περίεργα, όπως χιόνι στην οθόνη, τα textures φόρτωναν με καθυστέρηση..

Δημοσ.

Πολύ κρίμα που δεν πήγαν σε idtech 6 (Doom) με αυτό. Εκτός του ότι θα βλέπαμε παπάδες, θα έτρεχε και σφαίρα.

Το επομενο wolfenstein παιζει να ειναι με την συγκεκριμενη μηχανη γραφικων.

Δημοσ.

Καλά παπάδες σε dishonored παιχνίδι δεν θα βλέπαμε, επειδή το art style του παιχνιδιού είναι καρτουνίστικο. Το ότι θα έτρεχε σφαίρα ισχύει, τώρα ακούγεται ότι θα πάσχει από performance issues.

Δημοσ.

Λέω να τσιμπήσω το κλειδί από gamesdeal έχει παραγγείλει κανείς απο εκεί είναι αξιόπιστο site ;

Και μία 2η ερώτηση : Θα το παραγγείλει φίλος μου απο το δικό του PC με paypal επειδή δεν έχω εγώ

μετά θα μου δώσει τον κωδικό σε εμένα για να ενεργοποιήσω το παιχνίδι μήπως θα υπάρξει πρόβλημα ταυτοποίησης  IP ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...