Despotas Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Ακόμη ένα βίντεο από το πιο αναμενόμενο παιχνίδι της χρονιάς για μένα:
D4rkshadow Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Αντε να ερθει επιτελους,να λιωσουμε λιγακι 1
chill Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Τελικά η collectors θα έρθει Ευρώπη ή όχι; Στη σελίδα της bethesda βλέπω US only, αλλά την έχω παραγγείλει στο πλαίσιο εδώ και κανένα 6μηνο. Ωστόσο δεν την βλέπω πια διαθέσιμη ούτε στο πλαίσιο ούτε πουθενά αλλού στην Ελλάδα. Έχει κανένας καμία ιδέα;
fr4ntic Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Τελικά η collectors θα έρθει Ευρώπη ή όχι; Στη σελίδα της bethesda βλέπω US only, αλλά την έχω παραγγείλει στο πλαίσιο εδώ και κανένα 6μηνο. Ωστόσο δεν την βλέπω πια διαθέσιμη ούτε στο πλαίσιο ούτε πουθενά αλλού στην Ελλάδα. Έχει κανένας καμία ιδέα; Εγώ την παρήγγειλα απο Αγγλία, δεν την βρήκα σε κανένα ελληνικό. Στα public πρέπει να έχουν εξαντληθεί για πλαίσιο δεν έχω ιδέα. Αλλά λογικά σίγουρα θα έρθουν και Ευρώπη οι collectors. http://www.game.co.uk/en/dishonored-2-collectors-edition-only-at-game-1285737 1
SPANK Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Νομίζω οτι θα το τσιμπήσω απο τώρα μιας και η τιμή του ειναι στα 32 euro και λογικά οταν βγεί θα ανέβει αρκετά
Fulgore Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Κυριως οι τιμες των multiplayer παιχνιδιων ειναι αυτες που ανεβαινουν.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Γουστάρω ατσαλάκωτα πεντακάθαρα ρούχα εποχής
Oroku Saki Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Eγω γουσταρω κουκλαρες δυναμικες φοβερες και τρομερες σαν την Εmily! Μια τετοια θελω για κοπελα μου!!!
liakinen Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Eγω γουσταρω κουκλαρες δυναμικες φοβερες και τρομερες σαν την Εmily! Μια τετοια θελω για κοπελα μου!!! Καλά βρες πρώτα καμιά πόντια τσαούσα και ύστερα μου λες για την Emily 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα