liakinen Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Τουλάχιστον μέχρι 2018 - 2020 (Νέο Elder Scrolls, Νέο GTA και πάνω από όλα Cyberpunk 2077) πρώτα ο θεός. P.S Βέβαια και το νέο Mass Effect που θα έρθει νωρίτερα πιστεύω θα το απολαύσω ακόμα και για συναισθηματικούς λόγους.
zvarthangalos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Εγώ είμαι ικανοποιημένος από τα παιχνίδια που βγαίνουν φέτος. Το θέμα είναι ότι όλα έχουν denuvo και θα ξηλωθούμε. BF1 Mafia 3 Dishonored 2 Gears of War 4 Deus Ex: Mankind Divided TitanFall 2 Watch_Dogs 2 Σύμφωνα με κάποιες ''βάσιμες'' πληροφορίες έχουμε πολλές πιθανότητες μέσα στον χειμώνα να δούμε το denuvo να ξεκλειδώνει από μια παλιά γνώριμη ομάδα. Τελικά οι πληροφορίες μου ήτανε λανθασμένες δεν θα το ξεκλειδώσουν τον χειμώνα γιατί το έχουν ¨ΉΔΗ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕΙ !!!!!!! Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2016 από zvarthangalos
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δεν έχει νικηθεί το denuvo παιδιά, απλά έχουν βρει ένα bug στο Steam και το κάνουν bypass. Θα βγει patch και θα λήξει το πανηγύρι, μην μπερδεύεστε και κακώς που κάποια sites για clickbait βάζουν στον τίτλο ότι έσπασε.
Oroku Saki Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Γιατι ομως δεν εχει βγει ακομα patch στο steam τι κανει ηvalve?
zvarthangalos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δεν έχει νικηθεί το denuvo παιδιά, απλά έχουν βρει ένα bug στο Steam και το κάνουν bypass. Θα βγει patch και θα λήξει το πανηγύρι, μην μπερδεύεστε και κακώς που κάποια sites για clickbait βάζουν στον τίτλο ότι έσπασε. Off topic: Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια αλλά αυτήν την στιγμή που μιλάμε ''βγάλανε'' σπαστήρι κανονικό και όχι bypass για το Rise Of The Tomb Rider 1
panther_512 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Τι είναι το denuvo ρε Παιδια? Είναι πρόγραμμα που προστατεύει τα παιχνίδια που το έχουν από την πειρατεία. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Dishonored 2 – Seven brand new screenshots released 1
D.Luffy Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Ο επόμενος μεγάλος τίτλος για μένα μετά το Deus Ex. 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Κάνα gameplay με Corvo θα δείξουν?!? όλα με την Emily είναι ffs.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Τώρα μάλιστα νομίζω το προηγούμενο κουστούμι του Korvo ήταν πιο cool, αυτό φαίνεται λίγο homeless φάση εκτος άμα είναι exclusive για peasantstation οποτε ok
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Όπως είχαμε δει και στο Splinter Cell: Conviction (κυρίως στην πρώτη έκδοση που δεν έγινε released), μπορεί να μοιάζεις hobo, but can still be a badass.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα