Προς το περιεχόμενο

Dishonored 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ειπα οτι ειναι για 6.8,ειπα οτι για τους παραπανω λογους ειναι εμφανες γιατι εχει χαμηλοτερη αποδοχη απο το κοινο το 2 απο το 1.

Για μενα το DH2 οπως ειχα πει πιο πισω,ειδικα με την τωρινη τιμη ειναι γυρω στο 7.5/10,ειδικα αν καποιος παιξει 2 φορες οπως επαιξα και εγω με διαφορετικους χαρακτηρες και με ή χωρις δυναμεις,low ή high chaos.

Το Dishonored 1 κυκλοφορησε στα τελη της προηγουμενης γενιας και παρολα αυτα,εγινε αυτοματως μαζι με το bioshock 3 ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια της.Θυμαμαι για αρκετο καιρο που ηταν σημειο αναφορας ως ενα απο τα καλυτερα συγχρονα 1ου προσωπου παιχνιδια,ειδικα με εμφαση στο stealth.

Το DH2 ηρθε και δεν ακουμπησε,αυτο εννοω οτι ψιλο απογοητευτηκα.

• Like 1
  • Απαντ. 496
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το dishonored 2 δεν ακουμπησε λογω του τραγικου optimization που ειχε. Δεν μπορουσε να το παιξει κανεις οταν βγηκε. Κατι σαν το unity κατι σαν το arkham knight. Τελικα οταν το εφτιαξαν ειχε περασει το hype και ξεχαστηκε. Απο πολυ λιγο που επαιξα arkham knight και dishonored 2 για να δω performance πανε εξαιρετικα με τα τελευταια patches. Οπως και το unity. Κριμα που βγαινουν τοσο unoptimized παιχνιδια και δεν μπορει να παιξει η πλειοψηφια του κοσμου αλλα δεν αναιρει οτι ειναι καλα παιχνιδια σαν story gameplay κτλ.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Fulgore είπε

To Dishonored 2 ακομα unoptimized ειναι παντως και οι βουτες στα fps εξακολουθουν να υπαρχουν.

Για το death of the outsider έχω ακούσει το αντίθετο όμως...

Δημοσ.

Έχοντας παίξει όλη τη σειρά αξίζει, κατά τη γνώμη μου, να την ολοκληρώσεις και με το Death of the Outsider που κλείνει την ιστορία. Το 2 επίσης έχει εξαιρετικά missions, gameplay και ατμόσφαιρα. Ειδικά τώρα που είναι σε έκπτωση και αφαίρεσαν το Denuvo.

Για επιδόσεις προσωπικά δεν είχα θέμα με το PC της υπογραφής (όλα high). Τα έπαιξα πριν αφαιρέσουν το Denuvo.

Καλή Χρονιά σε όλους!

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Despotas είπε

Έχοντας παίξει όλη τη σειρά αξίζει, κατά τη γνώμη μου, να την ολοκληρώσεις και με το Death of the Outsider που κλείνει την ιστορία. Το 2 επίσης έχει εξαιρετικά missions, gameplay και ατμόσφαιρα. Ειδικά τώρα που είναι σε έκπτωση και αφαίρεσαν το Denuvo.

Για επιδόσεις προσωπικά δεν είχα θέμα με το PC της υπογραφής (όλα high). Τα έπαιξα πριν αφαιρέσουν το Denuvo.

Καλή Χρονιά σε όλους!

Καλη χρονια φιλε. Περιμενω να παρω το 1 και να τα παιξω και τα 3 με τι σειρα. Το 1 το ειχα παιξει σε laptop με 840m κανα 3ωρο επαιζε υποδειγματικα στα 60fps full hd ultra. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Despotas είπε

Επιβεβαιώνω πως όντως το 1 παίζει και σε Intel HD άψογα, το έχω δοκιμάσει.

Απο τα πιο optimized παιχνιδια το 1 με πολυ ομορφα γραφικα. Ειχα χασει λιγο τη μπαλα οταν πηρα τις δυναμεις απο τον αλλο κοσμο.

Δημοσ.

Δυστυχώς κάνανε μεγάλη πατάτα με το 2... Ενώ είχε προοπτικές να είναι παιχνιδάρα το καταστρέψανε τελείως με το optimization... Εμένα ακόμα κάνει βουτιές σε fps και κολλάει παρόλο τα patch... Και το σηκώνει ο υπολογιστής μου για πλάκα στα medium γραφικά και παραπάνω.

Το ίδιο και με το Wolfenstein II... Έχει παραγίνει το κακό με τις εταιρίες που πετάνε τα παιχνίδια στην αγορά μισοτελειωμένα... Αν είναι να τα πληρώνουμε και εμείς μισή τιμή και να πληρώνουμε την άλλη μισή όταν βάλουν τα updates...

Δημοσ.

Όταν είχε πρωτοβγεί το είχα λιώσει όπως και το προηγούμενο και όλα τα dlc σχεδόν , είχε θυμάμαι αρκετά θέματα αλλά επειδή είμαι αρκετά πωρωμένος με την συγκεκριμένη σειρά τα παρέβλεψα , είμαι περίεργος αν τώρα έχει φτιαχτεί το optimization  και παίζει ανθρώπινα

Δημοσ.
22 ώρες πριν, Arkin είπε

Το wolfenstein εχει vulkan και αυτο εχει θεματα?

Στο συστημα μου δεν εχω παρατηρήσει κολλήματα με τα γραφικά κλπ στο High

Δημοσ.
Στις 31/12/2018 στις 12:44 ΜΜ, Despotas είπε

Καλή Χρονιά σε όλους!

Ετσι ειναι. Μονο σε story-χαρακτηρες υστερει κατα την αποψη μου,κατα τα αλλα ειχε πολυ ωραιο level design και gameplay,αξιο sequel υπο αυτη την σκοπια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...