liakinen Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Αν θυμάμαι καλά εσύ δεν είχες μια GTX980 ; Αν όντως έχεις GTX670 μην το αγοράσεις δεν αξίζει καθώς αργότερα σε κάποιες στιγμές ζορίζουν πολύ τα πράγματα και θα σου είναι "slideshow" τα καρέ... Όχι φίλος αυτήν είχα, έχω και θα έχω. Τόσο τραγικά τα πράγματα παρακάτω κρίμα 😞 και είχα την εντύπωση ότι στα 30fps η δουλειά θα γινόταν. Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2018 από liakinen
Fulgore Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 24 λεπτά πριν, liakinen είπε Το λοιπόν κατέβασα το demo και βλέπω ότι με όλα στο Very High και 30fps locked από Riva το παιχνίδι τα κρατάει σταθερά και για μένα είναι ok. Η ερώτηση είναι κάνω κάτι λάθος (έχει και πολλές ρυθμίσεις) ή μήπως παρακάτω σε κάποιες πίστες αρχίζει το πέσιμο των frames; Ανάλυση 1920x1200. ΤΧΑΑ ή FXAA ή OFF και τα δυο; Βασικα εχεις λαθος λογικη στις ρυθμισεις σου. Για ποιο λογο να κλειδωσεις στα 30fps?Σε pc παιζεις αρα ο στοχος σου ειναι τα 60fps. Ριξε τις ρυθμισεις σε medium και αν κρατας 60fps μεινε ετσι. Το ιδιο και τα αλλα φιλτρα που αναφερεις ή πολυ χαμηλα ή βαλτα off.
liakinen Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, Fulgore είπε Βασικα εχεις λαθος λογικη στις ρυθμισεις σου. Για ποιο λογο να κλειδωσεις στα 30fps?Σε pc παιζεις αρα ο στοχος σου ειναι τα 60fps. Ριξε τις ρυθμισεις σε medium και αν κρατας 60fps μεινε ετσι. Το ιδιο και τα αλλα φιλτρα που αναφερεις ή πολυ χαμηλα ή βαλτα off. Γιατί ορισμένα παιχνίδια είναι playable στα 30 πχ Witcher 3 που το έπαιξα στα 30 και στα 45 σε δυο συστήματα. Αν τα βάλω όλα low και έχω 40-55 fps να παίζουν πάνω κάτω και να βλέπω άθλια γραφικά τι θα κερδίσω; Όπως και να έχει από αυτά που έγραψε και ο φίλος για τις παρακάτω πίστες το παιχνίδι πάει για αρκετά αργότερα.
Arkin Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, liakinen είπε Γιατί ορισμένα παιχνίδια είναι playable στα 30 πχ Witcher 3 που το έπαιξα στα 30 και στα 45 σε δυο συστήματα. Αν τα βάλω όλα low και έχω 40-55 fps να παίζουν πάνω κάτω και να βλέπω άθλια γραφικά τι θα κερδίσω; Όπως και να έχει από αυτά που έγραψε και ο φίλος για τις παρακάτω πίστες το παιχνίδι πάει για αρκετά αργότερα. Χιλιες φορες στα 30 με καλυτερα γραφικα παρα γραφικα 2005 και 60fps. Με triple buffering και vsync με cap στα 30 δεν θα εχεις κανενα θεμα. 1
Fulgore Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, liakinen είπε Γιατί ορισμένα παιχνίδια είναι playable στα 30 πχ Witcher 3 που το έπαιξα στα 30 και στα 45 σε δυο συστήματα. Αν τα βάλω όλα low και έχω 40-55 fps να παίζουν πάνω κάτω και να βλέπω άθλια γραφικά τι θα κερδίσω; Όπως και να έχει από αυτά που έγραψε και ο φίλος για τις παρακάτω πίστες το παιχνίδι πάει για αρκετά αργότερα. Ειπα πουθενα να παιξεις με ολα low?Ειπα να τα βαλεις ολα medium να δεις πως τρεχει το παιχνιδι. Περαν τουτου να σου πω κατι? Παρε εδω καρτα https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi/vga-kartes-grafikwn/VGA-Radeon-RX-570-Nitro-4GB-11265-07-20G.htm 170ευρω με 2 παιχνιδια αξιας 70ευρω.Αρα η καρτα βγαινει στα 100ευρω και σηκωνει κυριολεκτικα οτι παιχνιδι υπαρχει αυτη την στιγμη. Καλη και χρυση η 670 αλλα παραμενει καρτα του 2012 αν δεν κανω λαθος και παιζεις και σε 1200p(παραπανω απο full hd). Ε λογικο δεν ειναι να τα βρισκει σκουρα σε πιο καινουργια παιχνιδια? Υποτιθεται οτι προτιμαμε το pc απο τις κονσολες για να παιζουμε σε 60fps τουλαχιστον τα παιχνιδια. Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2018 από Fulgore
liakinen Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, Arkin είπε Χιλιες φορες στα 30 με καλυτερα γραφικα παρα γραφικα 2005 και 60fps. Με triple buffering και vsync με cap στα 30 δεν θα εχεις κανενα θεμα. Το θυμάσαι Arkin το παιχνίδι; Μήπως σε κάποιες πίστες αργότερα με κρεμάσει και βλέπω PowerPoint slideshow;
Arkin Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, liakinen είπε Το θυμάσαι Arkin το παιχνίδι; Μήπως σε κάποιες πίστες αργότερα με κρεμάσει και βλέπω PowerPoint slideshow; Δεν το εχω παιξει φιλε μου. Απο youtube που ειδα με την 670 το παιζουν στα ultra στα 30-35fps και παει 55-60 σε medium-low. Σιγουρα δεν ειναι το χαλι που ηταν οταν βγηκε. Σκεψου και τη λυση του fulgore η 570 ειναι οντως πολυ καλη καρτα και σε καλη τιμη και πουλας τα 2 παιχνιδια που δινουν ενα 40αρι και τα 2 και βγαινει πιο φθηνα. 1
_Theo_ Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Arkin είπε Δεν το εχω παιξει φιλε μου. Απο youtube που ειδα με την 670 το παιζουν στα ultra στα 30-35fps και παει 55-60 σε medium-low. Σιγουρα δεν ειναι το χαλι που ηταν οταν βγηκε. Σκεψου και τη λυση του fulgore η 570 ειναι οντως πολυ καλη καρτα και σε καλη τιμη και πουλας τα 2 παιχνιδια που δινουν ενα 40αρι και τα 2 και βγαινει πιο φθηνα. Ακριβώς. Αν μπορέσεις και κάνεις την υπέρβαση για την RX570 θα είσαι αρχηγός! Με την GTX670 δεν αξίζει να παίξεις το παιχνίδι.
liakinen Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, Fulgore είπε Ειπα πουθενα να παιξεις με ολα low?Ειπα να τα βαλεις ολα medium να δεις πως τρεχει το παιχνιδι. Περαν τουτου να σου πω κατι? Παρε εδω καρτα https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi/vga-kartes-grafikwn/VGA-Radeon-RX-570-Nitro-4GB-11265-07-20G.htm 170ευρω με 2 παιχνιδια αξιας 70ευρω.Αρα η καρτα βγαινει στα 100ευρω και σηκωνει κυριολεκτικα οτι παιχνιδι υπαρχει αυτη την στιγμη. Καλη και χρυση η 670 αλλα παραμενει καρτα του 2012 αν δεν κανω λαθος και παιζεις και σε 1200p(παραπανω απο full hd). Ε λογικο δεν ειναι να τα βρισκει σκουρα σε πιο καινουργια παιχνιδια? Υποτιθεται οτι προτιμαμε το pc απο τις κονσολες για να παιζουμε σε 60fps τουλαχιστον τα παιχνιδια. Ναι βρε κατάλαβα απλά το συγκεκριμένο είναι ιδιαίτερο παιχνίδι με τρελό micro stutter, fps drops κτλ. για αυτό και θέλησα να πάω με locked fps. Κάρτα δεν αγοράζω όπως έγραψα έχω αρκετά παιχνίδια (παλαιότερα και μη) στην άκρη που η κάρτα τα σηκώνει με full settings. Όταν τα τελειώσω θα σκεφτώ/αναγκαστώ για αναβάθμιση. Εσύ Fulgore το έχεις παίξει/θυμάσαι;
Arkin Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, liakinen είπε Ναι βρε κατάλαβα απλά το συγκεκριμένο είναι ιδιαίτερο παιχνίδι με τρελό micro stutter, fps drops κτλ. για αυτό και θέλησα να πάω με locked fps. Κάρτα δεν αγοράζω όπως έγραψα έχω αρκετά παιχνίδια (παλαιότερα και μη) στην άκρη που η κάρτα τα σηκώνει με full settings. Όταν τα τελειώσω θα σκεφτώ/αναγκαστώ για αναβάθμιση. Εσύ Fulgore το έχεις παίξει/θυμάσαι; Πριν κατι μερες αφαιρεσαν τη denuvo. Πολυ πιθανως να εφυγε οποιοδηποτε stutter αν υπηρχε στην τελευταια εκδοση του παιχνιδιου. Μην βλεπεις το χαλι που ηταν αρχικα. 2
_Theo_ Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, liakinen είπε Ναι βρε κατάλαβα απλά το συγκεκριμένο είναι ιδιαίτερο παιχνίδι με τρελό micro stutter, fps drops κτλ. για αυτό και θέλησα να πάω με locked fps. Κάρτα δεν αγοράζω όπως έγραψα έχω αρκετά παιχνίδια (παλαιότερα και μη) στην άκρη που η κάρτα τα σηκώνει με full settings. Όταν τα τελειώσω θα σκεφτώ/αναγκαστώ για αναβάθμιση. Εσύ Fulgore το έχεις παίξει/θυμάσαι; Το 2 το έχω τερματίσει εγώ πάντως όπως και το 1. Αρκεί να σου πω ότι στο 2, με τα γραφικά σε V.High (φτάνει μέχρι ultra) σε 1080p είχα τρέλα fps drops σε κάποια σημεία. Το παιχνίδι είναι απίστευτα κακογραμμένο. 1 λεπτό πριν, Arkin είπε Πριν κατι μερες αφαιρεσαν τη denuvo. Πολυ πιθανως να εφυγε οποιοδηποτε stutter αν υπηρχε στην τελευταια εκδοση του παιχνιδιου. Μην βλεπεις το χαλι που ηταν αρχικα. Έλα ρε σοβαρά; Και ότι έλεγα να το ξαναρχίσω αυτή τη φορά με τον Corvo... 1
Fulgore Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, liakinen είπε Όταν τα τελειώσω θα σκεφτώ/αναγκαστώ για αναβάθμιση. Εσύ Fulgore το έχεις παίξει/θυμάσαι; Στην προηγουμενη σελιδα το ειχα αναφερει,που το προσπερασες το σχολιο μου.... Αλλα δεν μπορω να σε βοηθησω σε κατι γιατι εχουμε διαφορετικα συστηματα. Το μονο που σου ειπα και αν θες το ακους,ειναι να δοκιμασεις τις ρυθμισεις σε ολα medium να δεις πως τρεχει.
liakinen Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, Fulgore είπε Στην προηγουμενη σελιδα το ειχα αναφερει,που το προσπερασες το σχολιο μου.... Αλλα δεν μπορω να σε βοηθησω σε κατι γιατι εχουμε διαφορετικα συστηματα. Το μονο που σου ειπα και αν θες το ακους,ειναι να δοκιμασεις τις ρυθμισεις σε ολα medium να δεις πως τρεχει. Θα κάνω τις δοκιμές με το αρκετά μεγάλο από ότι νομίζω demo και βλέπουμε. Έχεις δίκιο τώρα είδα το σχόλιο σου για το game (δεν το βρήκες τόσο καλό γενικά).
Fulgore Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, liakinen είπε Θα κάνω τις δοκιμές με το αρκετά μεγάλο από ότι νομίζω demo και βλέπουμε. Έχεις δίκιο τώρα είδα το σχόλιο σου για το game (δεν το βρήκες τόσο καλό γενικά). Οχι δυστηχως δεν το βρηκα τοσο καλο οσο το πρωτο.Και αυτο εν μερη λογικο μιας και στην ουσια μιλαμε για ενα απλο sequel,αρα σε καμια περιπτωση δεν εχει την μαγεια του πρωτου παιχνιδιου. Αν βαλουμε μαζι με αυτο και το performance του παιχνιδιου που ειναι οτι να ναι,να πως προκυπτει και η χαμηλοτερη βαθμολογια του κοσμου. https://www.metacritic.com/game/pc/dishonored https://www.metacritic.com/game/pc/dishonored-2 Σε καμια περιπτωση δεν το λες κακο παιχνιδι,και εννοειται οτι οποιος εχει παιξει το πρωτο παιχνιδι να το παιξει. Απλα το περιμενα αρκετα καλυτερο απο τις βαθμολογιες των κριτικων και ψιλο συμφωνω με την κριτικη απο Pc World https://www.pcworld.com/article/3143714/software/dishonored-2-review-new-stealth-highs-hobbled-by-frustrating-pc-performance-lows.html ---Not much has been changed, especially if you’re playing Corvo. It’s just a bigger, bolder version of Dishonored, one mastercrafted stealth gauntlet after another paired with some excellent gimmicks. Oh, or it’s a shooter, if you want. But yeah, it’s mostly a fantastic stealth game that deserves better than its generic plot and terrible voice work.--- Το Stealth του(προφανως αν παιξεις μαζι με τις δυναμεις)παραμενει καλο,αλλα δεν εχει πολλα νεα πραγματα να προσφερει. Δεν ξερω μονο το expansion του τι λεει το Death of the outsider. 1
panagiotis54 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 ε δεν ειναι για 6.8 το παιχνιδι τωρα μην τρελαθουμε...εγω το επαιξα με gtx 1070 βεβαια σε 1080p οποτε δεν ειδα τιποτα με το ματι δεν ξερω καν που εκανε drops κτλ...αλλα το 1ο ηταν 9αρι για μενα και το 2ο 7.7 πχ....γουστα βεβαια ειναι αυτα....σιγουρα δεν αλλαζει κατι απο την συνταγη του 1 δεν εξελισεται ιδιαιτερα αλλα παραμενει πολυ ικανοποιητικο και ακομα πιο μεγαλο. Για μενα το death δεν αξιζει...αλλαζεις χαρακτηρα στην billie...απο ενα dlc του 1...βασικα το 2 πρεπει οπωσδηποτε να παιξεις τα dlc του 1 κατ'εμε πρωτα προτου πας στο 2ο.... και τεσπα στο death μαθαινεις λιγα πραγματα για τον outsider αλλα η billie δεν ειναι για main, oι abilities της δεν μου αρεσαν/ειχα συνηθισει πολυ των corvo/emily που δεν....το 2 ομως σιγουρα αξιζει να το παιξεις αν σου αρεσε το 1ο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα