Προς το περιεχόμενο

Dishonored 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. Σημερα ξεκιναω dishonored 2. Ειχα παιξει το πρωτο παλιοτερα και ηταν απ τα καλυτερα games. Αγαπω stealth και προκληση. Να παιξω hard η very hard?? Τι προτεινετε? Γιατι πολλες φορες τα hard δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολα

• Απαντ. 496
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, tolis.illegal είπε

Καλησπερα παιδια. Σημερα ξεκιναω dishonored 2. Ειχα παιξει το πρωτο παλιοτερα και ηταν απ τα καλυτερα games. Αγαπω stealth και προκληση. Να παιξω hard η very hard?? Τι προτεινετε? Γιατι πολλες φορες τα hard δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολα

Custom ftw!

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εγω παντως που το επαιξα πριν καμια εβδομαδα παλι το performance του ηταν ψιλο οτι να ναι. Επισης δεν ξερω αλλα δεν μου αρεσε τοσο οσο το 1,και οι αρχικες βαθμολογιες με τα 9ρια που διαβαζα μου προκαλεσαν γελιο.

Επαιξα με την Emily αρχικα high chaos αλλα χωρις δυναμεις και μετα με τον corvo low chaos με δυναμεις.

Παλι δεν ξερω αλλα μου φανηκε αρκετα αδιαφορο στο μεγαλυτερο κομματι.Πιο πολυ για expansion του 1 μου εκανε,παρα για πραγματικο sequel.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, panagiotis54 είπε

Dishonored 2 and Dishonored Death of the Outsider no longer use Denuvo για οποιον μπορει να ενδιαφερεται

Θα πάρει patch δηλαδή που το αφαιρεί? Θα είναι DRM-free?

Δημοσ.

το πηρε ηδη

https://www.dsogaming.com/news/bethesda-and-arkane-studios-have-removed-the-denuvo-anti-tamper-tech-from-dishonored-2/

σιγουρα δεν ειναι τεραστια εξελιξη σε σχεση με το 1...και ειδικα σε μας στο pc ειχε πολλα τεχνικα προβληματα, nontheless ειναι ιδιαιτερα αξιολογο και μεγαλο παιχνιδι δηλ τα αξιζει τα λεφτα του πιστευω...

• Like 1
Δημοσ.

Εμενα πάλι μου φάνηκε παιχνιδάρα, όσο για το Denuvo σε μερικά games κάνει διαφορα μέχρι και dev παλιότερα το παραδέχτηκε. Απλά όσο καλύτερο rig έχεις τόσο λιγότερο φαίνεται. Τώρα όσοι δεν το είχαν για αυτό τον λόγο θα το πάρουν και μακάρι να φύγουν από την fuckin Beth και να βγάλουν κάνα Dark Messiah 2 να καρα γουστάρουμε! Για τρίτο game πάντως δεν τους βλέπω, μακάρι αλλα χλομό το κόβω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, panagiotis54 είπε

I know dude, αλλα δεν δίνω σημασία σε τέτοιου είδους δηλώσεις που μπορούν να αλλάξουν το επόμενο δεύτερο, ειδικά όταν προέρχονται από devs και όχι publishers. ;) Εγώ το είπα από άποψη storyline.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
Δημοσ.

ε στο αρθρο λεει πως το τελος ηταν oριστικο...δηλ για να κανουν κατι μπορει να μοιαζει με τον corvo αλλα δεν θα ειναι ο corvo/εμιλυ πλεον...

νταξει αν θελουν αυτοι...οπως θελουν το πουλανε...διαθεση να εχουν να ασχοληθουν

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παλικάρια σκέφτομαι να ξεκινήσω το 1 με τα DLC ξανά τώρα που πέρασαν αρκετά χρόνια (το λάτρεψα το πρώτο) και μιας και η τιμή για το 2 έχει κατέβει σκέφτομαι την αγορά του. Έχω διαβάσει ότι είναι/ήταν άθλιο port και ότι έχει απίστευτες απαιτήσεις και δεν το είχα ακουμπήσει παλαιότερα. Η κάρτα είναι μια 670 oc gtx 2gb με έναν 3770k 4.6GHZ και δεν έχω σκοπό να την αλλάξω, γιατί έχω αρκετά παιχνίδια στο library που μπορεί να τα σηκώσει. Το λοιπόν κατέβασα το demo και βλέπω ότι με όλα στο Very High και 30fps locked από Riva το παιχνίδι τα κρατάει σταθερά και για μένα είναι ok. Η ερώτηση είναι κάνω κάτι λάθος (έχει και πολλές ρυθμίσεις) ή μήπως παρακάτω σε κάποιες πίστες αρχίζει το πέσιμο των frames; Ανάλυση 1920x1200. ΤΧΑΑ ή FXAA ή OFF και τα δυο;

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, liakinen είπε

Παλικάρια σκέφτομαι να ξεκινήσω το 1 με τα DLC ξανά τώρα που πέρασαν αρκετά χρόνια (το λάτρεψα το πρώτο) και μιας και η τιμή για το 2 έχει κατέβει σκέφτομαι την αγορά του. Έχω διαβάσει ότι είναι/ήταν άθλιο port και ότι έχει απίστευτες απαιτήσεις και δεν το είχα ακουμπήσει παλαιότερα. Η κάρτα είναι μια 670 oc gtx 2gb με έναν 3770k 4.6GHZ και δεν έχω σκοπό να την αλλάξω, γιατί έχω αρκετά παιχνίδια στο library που μπορεί να τα σηκώσει. Το λοιπόν κατέβασα το demo και βλέπω ότι με όλα στο Very High και 30fps locked από Riva το παιχνίδι τα κρατάει σταθερά και για μένα είναι ok. Η ερώτηση είναι κάνω κάτι λάθος (έχει και πολλές ρυθμίσεις) ή μήπως παρακάτω σε κάποιες πίστες αρχίζει το πέσιμο των frames; Ανάλυση 1920x1200. ΤΧΑΑ ή FXAA ή OFF και τα δυο;

Αν θυμάμαι καλά εσύ δεν είχες μια GTX980 ; Αν όντως έχεις GTX670 μην το αγοράσεις δεν αξίζει καθώς αργότερα σε κάποιες στιγμές ζορίζουν πολύ τα πράγματα και θα σου είναι "slideshow" τα καρέ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...