SPANK Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Είναι παιχνιδάρα αν σου αρέσουν αυτο το στύλ παιχνίδια προσωπικά ειμαι fan ολης της σειράς και θα σου έλεγα να παίξεις και το πρώτο , σαφώς και να το πάρεις πάντως 2
tommybertsen Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Αν διέθετα τόσα χρήματα, δε θα επέλεγα κλειδάδικο. Δυστυχώς δεν έχω άλλη επιλογή..Υπάρχει και του θείου, αλλά δε το θέλω, προτιμώ να το αγοράσω το συγκεκριμένο (όπως είχα κάνει με το πρώτο). Πήρα το AC:Origins με 38€ , οπότε αυτό θα είναι next in line μόλις ολοκληρώσω το AC, και γι'αυτό δεν το βιάζομαι. @SPANK το πρώτο το είχα πάρει όταν βγήκε περίπου, το έχω παίξει και σαφώς μου άρεσε
SPANK Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Το 2ο δεν θα σε απογοητεύσει αν και προσωπικά το πρώτο μου άρεσε πιο πολύ , αφου πάιξεις με το καλό και το 2ο να πάρεις και το Death of the Outsider το οποιο συνεχίζει την ιστορία. Πάντως αν μπορούσα θα το αγόρασα και το collector ειμαι φανατικός την συγκεκριμένης σειράς 1
Alastor192 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Για 8 ευρω εννοειται οτι τα αξιζει τα λεφτα του και με το παραπανω. Εγω λεω παρτο με κλειστα τα ματια 1
Fulgore Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Εχει ανακοινωθει αν θα βγει αλλο dlc? Οσο για αυτο που γραφτηκε οτι ''τα αξιζει''μπορει σαν gameplay να ειναι καλο,αλλα σαν αποδοση το παιχνιδι ειναι ενα χαλι μαυρο. Εχουν γραφτει απειρα στις προηγουμενες σελιδες.
SPANK Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Η αλήθεια ειναι οτι το performance ηταν πολύ άσχημο στο 2 αλλα αυτο ηταν πριν πολύ καιρό οταν ειχε βγεί οποτε φαντάζομαι οτι τώρα θα εχει βελτιωθεί η κατάσταση , ακόμα και ομως ετσι οταν το έπαιξα τοτε με τα οποια προβλήματα ειχε άξιζε το παιχνίδι με 1000 , δεν εχω ακούσει πάντως για αλλο dlc 1
Alastor192 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Εγω που το παιξα προσφατα δεν ειχα προβλημα με την 970 στα high με very high παντως. 60 με καποια dips σε 50κατι αν θυμαμαι καλα,but that's it.Νομιζω ειχα διαβασει online πως ενα συγκεκριμενο setting τρωει πολλα fps,αλλα δεν θυμαμαι ποιο ηταν.Γενικα την βρισκεις την ακρη μια χαρα,συν του οτι για ελαχιστες διαφορες στα max settings σου τρωει αρκετα περισσοτερο απο very high πχ,οποτε απλα παιζεις στα very high 1
tommybertsen Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Για 8 ευρω εννοειται οτι τα αξιζει τα λεφτα του και με το παραπανω. Εγω λεω παρτο με κλειστα τα ματια To πήρα, με ανοιχτά τα μάτια όμως για να βλέπω να βάλω τα νούμερα της κάρτας Θα παιχτεί εν καιρώ. Κατέβηκε και είναι σε αναμονή 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Τώρα που είναι στα 20 ευρώ, να το πάρω;
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Τώρα που είναι στα 20 ευρώ, να το πάρω; Όχι, περίμενε bundle ή GOTY imo 1
Despotas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Σίγουρα θα πέσει πιο χαμηλά ή αξίζει καλύτερα πακέτο μαζί με το Death of the Outsider. Το είχα πάρει 13€ από Gamersgate τον Αύγουστο πχ.
logistoulis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 ξεκίνησα το death of the outsider και το βρίσκω αρκετά ενδιαφέρον, συνήθως δεν ασχολούμαι πολύ με dlc, αλλά πάντα θέλω λίγο παραπάνω dishonored και επίσης ψήνομαι να φάω τον καριόλη τον outsider πάντα μου την έσπαγε είναι πάντως η πρώτη φορά που δεν μου πολυβγαίνει να παίξω τελείως stealth και non lethal το dishonored, έχω αρχίσει τις καταστροφές.. δεν ξέρω αν φταίει ο κεντρικός χαρακτήρας ή απλά με έπιασε η συγκεκριμένη φάση
Despotas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν έχει low-high chaos το συγκεκριμένο, οπότε σφάζεις άφοβα απ' ότι φαίνεται. Θα το παίξω και εγώ σίγουρα μόλις πέσει βέβαια η τιμή του γιατί μου φαίνεται ακριβό για expansion. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2018 από Despotas 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα