firepc Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 πολλα παιχνιδια τα βρησκεις πιο φθηνα σε physical παρα σε digital
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Ακόμα απορώ γιατί το dishonored 2εχει τιμή χώμα στις κονσόλες και στο pc πωλείται ακριβότερα ..... Στο steam κάτω από 20 σε sales δεν θυμάμαι να το χω δει ακόμα . ισως στοκαρανε πραμα και το παιχνιδι πατωσε,οποτε τωρα ξεπουλανε. Παντως για 15 ευρω+μεταφορικα,το παιχνιδι το αξιζει με τα χιλια
Alastor192 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Οι λογοι διαφορας τιμων digital και physical μου ειναι γνωστοι. Το περιεργο,που μαλλον αυτο εννοουσε και ο Fulgore, ειναι πως οι physical εκδοσεις στο PC ειναι 8 ευρω πιο ακριβοτερες απτις physical των κονσολων. Και ειναι οντως περιεργο. Σχεδον παντα οι PC retail ειναι φθηνοτερες απο console retail εκδοσεις. Εχεις κανα βιντεο που να το εξηγει αυτο?
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Oh my bad εγώ διάβασα λάθος τότε, tbh δεν έχω ιδέα. Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2017 από {TDi}Dj2k..infc
Spartan117 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Πρώτες εντυπώσεις από το Doto αρκετά καλές, το performance για οποιον ενδιαφέρει φαίνεται πολύ καλο επίσης. 1080p = 120 frames βαράω το frame limit χωρίς προβλήματα 1440p = 90-120 fps 4k = 60-80 fps Όλα Ultra αυτά.
SPANK Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Είμαι fan την σειράς τα έχω παίξει οτι εχουν βγεί αλλα το συγκεκριμένο ειναι καλό αξίζει για αγορά στα 17 euro , θέλω να το αγοράσω αλλα ειμαι διστακτικός λίγος μιας και ουσιαστικά ειναι σαν dlc αφου οι αποστολές ειναι ελάχιστες ?
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Το story είναι αμφιλεγόμενο, έχει 5 αποστολές με side missions, όπως και τα προηγούμενα έτσι και αυτό άμα θες τελειώνεις την αποστολή σε 5-10 λεπτά, εάν όμως κανεις τα sides και ψάχνεις για crap παίρνει σαφώς παραπάνω. Το game αξίζει άμα σου άρεσαν τα προηγούμενα, από performance όπως και ειπώθηκε τρέχει καλά. Εάν δεν έχεις το DH2 τότε μπορείς να περιμένεις να βγει το edition που θα τα περιέχει όλα σε καλύτερη τιμή.
Damachi Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Και το ποιο σημαντικο - δεν κρασαρει καθε 10 λεπτα yay !
fox_fox Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Επιτελους τερματισα Dishonored 1 και 2 παμε τωρα για death of the outsider 100 φορες quick save χαχα a rεεε Arkane
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Imho χάνεις το νόημα σε τέτοια games με quicksave, εννοείτε και εγώ το έκανα παλιότερα αλλα τώρα που τα games είναι πιο "open" προτιμώ να μην το κάνω και για αυτό και κάθε playthrough είναι διαφορετικό just a friendly advice
fox_fox Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Imho χάνεις το νόημα σε τέτοια games με quicksave, εννοείτε και εγώ το έκανα παλιότερα αλλα τώρα που τα games είναι πιο "open" προτιμώ να μην το κάνω και για αυτό και κάθε playthrough είναι διαφορετικό just a friendly advice καταλαβα τι λες αλλα σε τετοια παιχνιδια (prey,dishonored κτλπ) βρισκεις κατι κ χαιρεσαι ιδικα οταν εισαι χωρις health. ενταξει οχι και καθε βημα save
SPANK Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Αγοράστηκε τελικά το Death of the Outsider ύστερα απο πολύ σκέψη και ελπίζω να με αποζημιώσει , το κακό ειναι οτι κατι εχει πάθει το steam και κατεβάζει με ρυθμούς χελώνας , για standalone και με λίγες αποστολές δεν το λές και μικρό για 20 gb που θέλει για κατέβασμα
Mikeasdf Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Αγοράστηκε τελικά το Death of the Outsider ύστερα απο πολύ σκέψη και ελπίζω να με αποζημιώσει , το κακό ειναι οτι κατι εχει πάθει το steam και κατεβάζει με ρυθμούς χελώνας , για standalone και με λίγες αποστολές δεν το λές και μικρό για 20 gb που θέλει για κατέβασμα Εμενα προσωπικα παντως μου φανηκε πολυ μικρο, δεδομενου οτι πλεον δεν παιζω παιχνιδια οπως πριν 4-5 χρονια που τα εκαιγα. Ακομα και με αυτους τους ρυθμους δηλαδη (1-2 ωρες τη μερα) μου φανηκε "λιγο". Δεν εκανα βεβαια κατι contracts κλπ αλλα με αφησε με το incomplete συναισθημα.
tommybertsen Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά από εδώ αξίζει στην τιμή αυτή; Ή να περιμένω καμία GOTY στο 10-15ρικο;
Despotas Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Ασφαλώς αξίζει αν και προσωπικά δε θα τα έδινα σε κλειδάδικο γιατί πιστεύω τα αξίζει η Arkane. GOTY δε ξέρω αν θα βγει αλλά υπάρχει το παρακάτω πακέτο: http://store.steampowered.com/sub/183038/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα