xtrmsnpr Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Οκ το τσίμπησα στα 17.99€ με το κουπόνι: cdkeyseaster10 2
xtrmsnpr Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 είμαι σε δίλημμα How to pick between Emily and Corvo in Dishonored 2 αλλά μάλλον για τον corvo πάω
Fulgore Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Συμβουλη μου να παιξεις και με τους 2(ουτως ή αλλως το αγορασες το παιχνιδι ).
xtrmsnpr Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Συμβουλη μου να παιξεις και με τους 2(ουτως ή αλλως το αγορασες το παιχνιδι ). τι πάει να πει το αγόρασα; εαν δεν το αγόραζα δε θα μπορούσα να κάνω 2 playthroughs ? αλλά μπα δε νομίζω να παίξω και με τους δυο..έχω και άλλα games να ασχοληθώ.. εκτός και αν μιλάμε για τελείως άλλα quests και άλλη ιστορία που και πάλι..δύσκολα πολύ για 2ο.. Μέχρι στιγμής είναι ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ παιχνίδι! stealth,action όπως θες το παίζεις..σφάζεις προσπερνάς αν θες. Ωραία η ατμόσφαιρα,νιώθεις κυνηγημένος..Βέβαια το να τους σφάζεις όλους όπως πέταξε το παιχνίδι θα χει κακό αντίκτυπο στο τέλος. Το art design που είχε το 1ο,το χει και αυτό εδώ.. Νταξ έχει fps drops αρκετά συχνά,αλλά δεν ενοχλούν τόσο..Εαν ήταν fps παιχνίδι πιστεύω θα ήταν τρελό θέμα.. Συνεχίζω.
Fulgore Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 τι πάει να πει το αγόρασα; εαν δεν το αγόραζα δε θα μπορούσα να κάνω 2 playthroughs ? Εννοω οτι αφου ουτως ή αλλως δεν το νοικιασες ή δεν το παιζεις τσαμπα αν δεις και σου αρεσει παιζοντας με 1 απο τους δυο,το ξαναπαιζεις και με τον δευτερο
xtrmsnpr Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Εννοω οτι αφου ουτως ή αλλως δεν το νοικιασες ή δεν το παιζεις τσαμπα αν δεις και σου αρεσει παιζοντας με 1 απο τους δυο,το ξαναπαιζεις και με τον δευτερο ωω ρε παλαβέ.. δεν είναι και skyrim να ρίξεις τόσες ώρες
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Nice! Περιμένω εδώ και καιρό να πέσει στα 20 euro, now it will! MSSB μπορείς να τους πεις να κάνουν και το TW:WH γιατί και αυτό ακόμα να πέσει στα 20, thanx 2
mike299 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 I understand that no one cares anymore αλλά έσπασε και αυτό. Ωραία, να πέσει λίγο ακόμα να το αγοράσουμε επιτέλους. Με τα performance issues που έχει, δεν αξίζει πάνω από 15€ κατ'εμέ.
MSSB Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Nice! Περιμένω εδώ και καιρό να πέσει στα 20 euro, now it will! MSSB μπορείς να τους πεις να κάνουν και το TW:WH γιατί και αυτό ακόμα να πέσει στα 20, thanx Αν ήταν στο χέρι μου και είχα τα κονέ, θα το έκανα. Προς το παρών, απλά μεταφέρω ειδήσεις 1
logistoulis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 είμαι σε δίλημμα How to pick between Emily and Corvo in Dishonored 2 αλλά μάλλον για τον corvo πάω παίξε έμιλυ που είναι κάτι αρκετά διαφορετικό από το πρώτο παιχνίδι, ο corvo είναι πάνω κάτω όπως ήταν στο 1 το ιδανικό είναι και με τους 2 emiy με low chaos και corvo να σφάξεις ο,τι βρεις μπροστά σου (εγώ κάπως έτσι το έκανα) αλλά αν πρόκειται να κάνεις ένα πέρασμα καλύτερα emily για το πιο φρέσκο gameplay το παιχνίδι είναι πολύ καλό παρά τα προβλήματά του, δεν αξίζει να το προσπεράσει κανείς λόγω του κλίματος που έχει επικρατήσει. ναι είναι προβληματικό, αλλά μπορείς να το κάνεις αρκετά υποφερτό μόλις σταματήσεις να ασχολείσαι με τα fps και βάλτε borderless window μειώνει δραματικά το stutter (και δε θες vsync ακόμα και αν δεν έχεις gsync ή freesync) και μένουν μόνο οι βουτιές σε fps που εντάξει δεν είναι και τόσο τραγικές αν το παιχνίδι ήταν μέτριο θα το προσπερνούσα κι εγώ, αλλά είναι πολύ καλό 1
ikaruga24 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 I understand that no one cares anymore αλλά έσπασε και αυτό. Μην το λες, έψαχνα μια δικαιολογία να το δοκιμάσω πως τρέχει στο σύστημα μου πριν κάνω καμιά βλακεία και χτυπάω το κεφάλι μου.
Greygore Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Μην το λες, έψαχνα μια δικαιολογία να το δοκιμάσω πως τρέχει στο σύστημα μου πριν κάνω καμιά βλακεία και χτυπάω το κεφάλι μου. To συγκεκριμένο πάντως έχει και demo στο Steam αν δεν κάνω λάθος, το PC μου δυστυχώς δεν φαίνεται να το τραβάει με κάποια decent settings οπότε... ίσως στο PS4 σε κάποια φάση
ikaruga24 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δεν εμπιστεύομαι demo η αλήθεια είναι ,καμένος γαρ, προτιμώ να δω λίγο εκτεταμένη απόδοση της release έκδοσης. Γενικά δεν είμαι ψείρας, δεν θα διαγράψω το παιχνίδι από τη λίστα μου αν έχει ορισμένα πταίσματα περί απόδοσης αρκεί να μην είναι εμφανέστατα προκλητικοί.
Despotas Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Το demo έχει τα 3 πρώτα missions. Θεωρώ πως είναι αρκετά αντιπροσωπευτικό για να τσεκάρεις πως τρέχει. Το παιχνίδι είναι πολύ καλό παρά τα θέματα απόδοσης που έχει (προσωπικά δεν αντιμετώπισα κάτι). 3
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δεν εμπιστεύομαι demo η αλήθεια είναι ,καμένος γαρ, προτιμώ να δω λίγο εκτεταμένη απόδοση της release έκδοσης. Γενικά δεν είμαι ψείρας, δεν θα διαγράψω το παιχνίδι από τη λίστα μου αν έχει ορισμένα πταίσματα περί απόδοσης αρκεί να μην είναι εμφανέστατα προκλητικοί. Αυτή την φορα θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις το demo καλύτερα 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα