Προς το περιεχόμενο

Dishonored 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τελικά;;;

πως πάει;

Από κριτικές σκίζει!

Επίσης στο g2a περνάει η paysafe ή ακόμα;

στο kinguin περνάει..το βρίσκω στα 20

ή στο intant gaming?

Δημοσ.

Έχω προλάβει να ασχοληθώ περίπου 30' με τη 1η αποστολή. Ξεκίνησα με την Emily. Ωραίο είναι, μοιάζει με το 1ο που προσωπικά ως gameplay μου αρκεί.

Στο PC μου τρέχει μια χαρά με συνδυασμό high-very high. Δε μετράω fps αλλά μου φαίνεται μια χαρά αν και τα γραφικά σαφώς δεν είναι το ατού του.

Το έχει σε καλή τιμή το gamersgate:

https://uk.gamersgate.com/campaign/id/3499/

Δημοσ.

Το παιχνίδι είναι τελείως κακογραμμένο. Είτε το έχω στα Low, είτε στα Very High γραφικά, πέφτει στα 35 καρέ. Αυτό είναι και το μοναδικό του πρόβλημα. Κατά τα άλλα είναι πολύ καλό. Κρίμα που έχει αυτό το σοβαρό ελάτωμα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συνεχίζει τέτοια drops μετά από τόσα patch και με 970?! Θα περιμένω την definite edition τότε ;) αν και πάλι αμφιβάλλω γιατί όπως είπες στο κακογραμμένο game είναι σχετικο ποσα μπορείς να κανεις.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
Δημοσ.

Συνεχίζει τέτοια drops μετά από τόσα patch και με 970?! Θα περιμένω την definite edition τότε ;) αν και πάλι αμφιβάλλω γιατί όπως είπες στο κακογραμμένο game είναι σχετικά ποσα μπορείς να κανεις.

280X έχω... :-(

Δημοσ.

Συνεχίζει τέτοια drops μετά από τόσα patch και με 970?! Θα περιμένω την definite edition τότε ;) αν και πάλι αμφιβάλλω γιατί όπως είπες στο κακογραμμένο game είναι σχετικο ποσα μπορείς να κανεις.

definite edition χωρις dlc δεν θα βγει και ως τωρα με το τοσο κραξιμο δεν ξερω αν θα ασχοληθουν παραπανω με το dishonored.

Δημοσ.

Το παιχνίδι είναι τελείως κακογραμμένο. Είτε το έχω στα Low, είτε στα Very High γραφικά, πέφτει στα 35 καρέ. Αυτό είναι και το μοναδικό του πρόβλημα. Κατά τα άλλα είναι πολύ καλό. Κρίμα που έχει αυτό το σοβαρό ελάτωμα.

Έχω παίξει τις 2 αποστολές και τρέχει μια χαρά στο PC μου πάντως. Δε παρατήρησα κάτι τέτοιο.

Ως gameplay συμφωνώ πως είναι πολύ καλό, με αρκετές επιλογές-διαδρομές και εξερεύνηση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο Steam από τις 6 Απριλίου υπάρχει πλέον δυνατότητα να κατεβάσεις Demo για να δείς πώς τρέχει στο σύστημά σου. Οι 3 πρώτες αποστολές. Δυστυχώς όμως κατεβάζεις όλο το παιχνίδι (60GB). Αν μετά κάνεις αγορά, συνεχίζεις από εκεί που ήσουν.

To παιχνίδι έχει συνεχή fluctuations στο framerate.

Από ότι καταλαβαίνω οι επιλογές είναι 4:

1) Aν έχεις πολύ δυνατό μηχάνημα και το παιχνίδι σκαμπανεβάζει συνέχεια μεταξύ 60fps - whatever (πράγμα μάλλον απίθανο), βάζεις limiter στα 60

2) Αν το μηχάνημά σου σκαμπανεβάζει μεταξύ 30 - whatever, βάζεις limiter στα 30

3) Αν δεν μπορείς να έχεις τουλάχιστον ένα μίνιμουμ στα 30 για το option 2, τότε κοιτάς την έκδοση στις κονσόλες (εφόσον έχεις μία εξ αυτών), αλλά μήν περιμένεις rock solid 30fps, ακόμα και στο PS4 Pro.

4) Αν δεν μπορείς να επιλέξεις κανένα από τα παραπάνω options, τότε αφήνεις το παιχνίδι για όταν θα μπορείς.

Επεξ/σία από panther_512
  • Like 1
Δημοσ.

Το demo έχω και εγώ. Ενημερωτικά είναι 20GB, όχι 60. Τα saves όντως μένουν για να συνεχίσεις εφόσον το αγοράσεις.

Κατανοώ πως πολλοί έχουν θέματα αλλά η δική μου εμπειρία είναι πολύ καλή μέχρι στιγμής χωρίς frame limiter, με HBAO, TXAA και όλα στο High.

Δημοσ.

Το αρχικο dishonored προφανως και μαρεσε και σε μενα πολυ. Διαβαζοντας ομως για τα διαφορα θεματα του,ειχα γραψει πιο παλια οτι ειπα να το παιξω στο ps4 στην υποτιθεται optimized εκδοση του.Παλι καλα που το ειχα νοικιασει αλλιως αντε μετα να εξηγεις στο μαγαζι που το πηρες οτι το παιχνιδι ειναι broken.

Μου κρασαρε στην 5η ή 6η αποστολη αν θυμαμαι καλα συνεχεια στο ιδιο σημειο οπως ειχα αναφερει πιο παλια

http://community.us.playstation.com/t5/Games-Services/Error-Ce-34878-0-for-Dishonored-2/td-p/46042212/page/5

Βαζω να κατεβασω το demo να δω στο δικο μου σχετικα δυνατο pc(τετοια βλεπω και ξενερωνω τοσο πολυ και παραμενω σε 1080p ρε γμτ) πως θα τα παει και λογικα αυριο θα επιστρεψω για εντυπωσεις. Οσον αφορα το download 18.3gb μου δειχνει.

Προσωπικα παντως σε παιχνιδια που πεφτει τετοια προχειρο δουλεια για μενα πανω απο 10ευρω δεν αξιζουν,και τοσα θα δωσω αν ειναι να το παρω ειτε απο steam εκπτωση,ειτε απο κλειδαδικο

Δημοσ.
Κατανοώ πως πολλοί έχουν θέματα αλλά η δική μου εμπειρία είναι πολύ καλή μέχρι στιγμής χωρίς frame limiter, με HBAO, TXAA και όλα στο High.

Dude χωρίς ανοιχτό έστω fraps πως καταλήγεις στο "πολύ καλή εμπειρία"?! Όταν μιλάμε για performance καλύτερα να γράφουμε έστω average fps γιατί πολύ καλή εμπειρία για ένα fps είναι να μην πέφτεις κάτω από 60, εννοείτε φυσικά ότι καθένας έχει διαφορετικά standards απλά η διευκρίνιση βοηθάει και τους υπολοιπους να καταλάβουν ;) όπως για παράδειγμα κάποιοι γραφουν "πάει νερό" και τα fps τους παίζουν από 40-60...

• Like 2
Δημοσ.

Απορία: Τα achievements τα παίρνεις στο Demo ή μόλις πάρεις το game πρέπει να το ξεκινήσεις από την αρχή αναγκαστικά για να τα πάρεις;

Δημοσ.

Απορία: Τα achievements τα παίρνεις στο Demo ή μόλις πάρεις το game πρέπει να το ξεκινήσεις από την αρχή αναγκαστικά για να τα πάρεις;

Μαλλον το δευτερο. Καλα ουτως ή αλλως ο σκοπος του demo περισσοτερο ειναι για να παιξεις και να δεις

1)Αν σου αρεσει το παιχνιδι(δυστηχως τωρα τελευταια αρκετος κοσμος προσπερναει τα προγουμενα παιχνιδια και παει κατευθειαν στο πιο προσφατο)

2)Αν σου τρεχει καλα(μιας και μιλαμε για pc).

Το αρχικο dishonored προφανως και μαρεσε και σε μενα πολυ. Διαβαζοντας ομως για τα διαφορα θεματα του,ειχα γραψει πιο παλια οτι ειπα να το παιξω στο ps4 στην υποτιθεται optimized εκδοση του.Παλι καλα που το ειχα νοικιασει αλλιως αντε μετα να εξηγεις στο μαγαζι που το πηρες οτι το παιχνιδι ειναι broken.

Μου κρασαρε στην 5η ή 6η αποστολη αν θυμαμαι καλα συνεχεια στο ιδιο σημειο οπως ειχα αναφερει πιο παλια

http://community.us.playstation.com/t5/Games-Services/Error-Ce-34878-0-for-Dishonored-2/td-p/46042212/page/5

Βαζω να κατεβασω το demo να δω στο δικο μου σχετικα δυνατο pc(τετοια βλεπω και ξενερωνω τοσο πολυ και παραμενω σε 1080p ρε γμτ) πως θα τα παει και λογικα αυριο θα επιστρεψω για εντυπωσεις. Οσον αφορα το download 18.3gb μου δειχνει.

Προσωπικα παντως σε παιχνιδια που πεφτει τετοια προχειρο δουλεια για μενα πανω απο 10ευρω δεν αξιζουν,και τοσα θα δωσω αν ειναι να το παρω ειτε απο steam εκπτωση,ειτε απο κλειδαδικο

Σε περιπου 50λεπτα θα κατεβει το παιχνιδι(αχ που ειναι η vdsl :( ),αρα ισως προλαβω να γραψω εντυπωσεις για το παιχνιδι πριν τις 12. Παντως το Fraps εν μερη ειναι αχρηστο πλεον μιας και το steam εχει δικο του.

• Like 1
Δημοσ.

Τελείωσα το demo και δεν έχει achievements. Άρα λογικά πρέπει να το ξεκινήσεις πάλι. Ωραίο πάντως το παιχνίδι, εξαιρετικός ο σχεδιασμός των αποστολών και πολλά να ανακαλύψεις.

Σε περίπου 30' benchmark με Fraps έβγαλε average 59fps (με τις ρυθμίσεις που ανέφερα και adaptive vsync). Δε παρατήρησα κάποιο πρόβλημα αν και φυσικά ο καθένας έχει διαφορετικά standards όπως είπε και ο φίλος παραπάνω.

• Like 1
Δημοσ.

Ειμαι και εγω στην ιδια κατηγορια με τον panther(ιδιες καρτες πανω κατω εχουμε ουτως ή αλλως). Με ολα ultra σε 1080p στον πρωτο εχθρο μεσα στο σπιτι που σου δινει την επιλογη να σκοτωσεις ή οχι απο 120fps(frame limited 120 μεγιστο)ειδα να πεφτουν στα 80χωρις λογο.Λιγο πιο μετα εξω στην πολη με 2 φρουρους μπροστα μου τα frames επεσαν στα 63.Και μιλαμε για την πρωτη αποστολη την οποια(επειδη εχω ξαναπαιξει και για λογους benchmarking)επαιξα και λιγο γρηγορα. Αργοτερα ισως εχει περισσοτερες βουτες ας πουμε.

Stuttering και παρα πολλα frame drops χωρις λογο με λιγα λογια,οτι δηλαδη γραφεται και στο steam απο κατω στα σχολια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...