logistoulis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 το πλησιάζω προς το τέλος το παιχνίδι με την emily σε stealth (θα κάνω και ένα 2ο playthrough με corvo όπου θα σφάξω ότι κινείται, φαντάζομαι πολύ πιο σύντομο) και έχω καμιά 20αρια ώρες εντάξει καταλαβαίνω το κράξιμο στο τεχνικό τομέα, το παιχνίδι είναι απαράδεχτο σε αυτό αλλά με ωμή δύναμη κάρτας κάτι γίνεται ώστε να μην είναι πολύ ενοχλητικό, όμως σαν gameplay ακόμα και ας μην είδαμε κάτι φοβερά νέο που λέει ο fulgore είδαμε σίγουρα ένα καλό παιχνίδι με φοβερό level design και προσοχή στη λεπτομέρεια εγώ για κάθε μερικά χρόνια το θέλω το dishonored μου γιατί στο κάτω κάτω αυτού του τύπου gameplay δεν είναι και τόσο "πολυφορεμένο" (το stealth του ειδικά, γιατί αν το πας σε καθαρό ξύλο μπορείς να πεις ότι φέρνει σε bioshock, παρόλο που είναι σαφώς ανώτερο) ώστε να πεις ότι έχουμε μπουχτίσει αν δεν είχε τα θέματά του για μένα θα ήταν αριστούργημα, αλλά και στη παρούσα κατάστασή του μου είναι μάλλον από τα πιο ευχάριστα παιχνίδια που παίζω αυτή τη περίοδο όταν η τιμή του γίνει χώμα νομίζω ότι θα άξιζε να του ρίξετε μια ματιά ακόμα περισσότεροι και οπωσδήποτε βάλτε bordereless στα settings γιατί αλλιώς θα στραβωθείτε 1
Fulgore Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δεν νομιζω να ειπε κανεις οτι το παιχνιδι ειναι κακο(αν και το playthrough με Corvo δεν πολυ αξιζει απο οτι εχω καταλαβει ).Βεβαια να πω την αληθεια οσο το επαιξα το 9/10 που εβλεπα και βαζανε τα κλασσικα reviews δεν μου το εβγαλε ποτε το παιχνιδι. Καλο κλασσικο dishonored ειναι αλλα δεν εχει τιποτα το ουαου οπως το αρχικο. Το παιχνιδι εχει πραγματα να κανεις και εκτως των κλασσικων να ζησουν ή οχι οι στοχοι που εχεις(βεβαια μερικοι δεν ζουν ουτως ή αλλως ),εχει και ωραια achievement οπως να μην χρησιμοποιησεις ποτε δυναμεις,να μην σε δει κανεις κλπ Με λιγα λογια το replay value το εχει και ισα ισα που τα τεχνικα θεματα του θα ριξουν και την τιμη του συντομα. Εγω προσωπικα μονο σε γερη μειωση τιμης 15-ευρω θα το παρω το παιχνιδι γιατι η ξενερα που εφαγα ηταν μεγαλη.
SPANK Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Εγώ πάντως το τερμάτισα με την emily και χωρίς καθόλου δυνάμεις γιατι ήθελα να ειναι λίγο πιο δύσκολο , η αλήθεια ειναι πάντως οτι το performance ηταν ψιλό κάκιστο .... το αγαπάω το συγκεκριμένο παιχνίδι οπως και το 1 αλλα δεν το απόλαυσα στο έπακρο λόγω των fps drop τα οποία ηταν ενοχλητικά θα έλεγα
Despotas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Έτσι έπρεπε να το έχουν εξαρχής όπως πχ ήταν το Thief: http://www.eurogamer.net/articles/2017-01-24-heres-what-dishonored-2s-custom-difficulties-let-you-adjust
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Αυτός ήταν και ο σκοπός, λες να το φτιάξαν τώρα αυτό? απλά δεν προλάβανε, φυσικά όλα αυτά είναι περιττά άμα δεν φτιάξουν το performance που δύσκολα πια.
dimyok Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Όσες φόρες έχω χάσει είναι από αυτή τη μλκια το Quick-Access Wheel που σε αφήνει με το πουλί στο χέρι μπροστά από 6 guards
Despotas Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Με αφορμή το trial που ξεκινάει στις 6/4 το παιχνίδι είναι σε έκπτωση 50%: http://store.steampowered.com/app/403640/
ikaruga24 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Από θέμα απόδοσης παιδιά πως πάει το παιχνίδι πλέον; Εχει στρώσει ή θα υπάρξει ζήτημα στο performance; Δεν είναι για εμένα αλλά για φίλο με σχεδόν το ίδιο σύστημα με το δικό μου με GTX 1060 όμως αντί για την 960 που έχει το δικό μου.
Despotas Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Είμαι και εγώ περίεργος να δω πως πάει στο PC μου με όλα αυτά που έχω ακούσει. Θα ποστάρω όταν το δοκιμάσω. Ακόμη πάντως δεν έχει ενεργοποιηθεί το trial.
xtrmsnpr Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 πάντως η τιμή του ακόμα δεν έχει πέσει ούτε στα κλειδάδικα κάτω από 20€..(23 το ελάχιστο)στο steam έχει θετικά reviews με mostly positive! και ήθελα και γω να σας ρωτήσω πως πάει σε απόδοση εαν το έφτιαξαν..
ikaruga24 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Θα το κατεβάσω να το τσεκάρω μόνο και μόνο για να δω πως συμπεριφέρεται στην απόδοση του. Αν είναι τουλάχιστον PS4 level μια χαρά θα είμαι.
logistoulis Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 βάλε οπωσδήποτε borderless να πέσει το stuttering και να μη θες vsync
panther_512 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Σε κανένα σύστημα δεν παίζει σωστά. Στις κονσόλες στην καλύτερη έχεις 30fps (που ακόμα και έτσι δεν είναι σταθερά), κάτι που μπορείς να το κάνεις άνετα στο PC με frame limiter. Ακόμα και το PS4 Pro δεν μπορεί να παίξει με rock stable 30fps και κάνει βουτιές προς τα κάτω. So much for console optimization...... Το πρόβλημα με το παιχνίδι είναι ότι ακόμα και αν του δώσεις το δυνατότερο PC, δεν έχεις rock solid 60fps.
logistoulis Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 με τη 480 είχα καταλήξει σε ρυθμίσεις και έπεφτα στη χειρότερη στα 45-50 περίπου, όχι ιδανικά αλλά ήταν οκ δεν έχουν παίξει patch από τότε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα