Προς το περιεχόμενο

Dishonored 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 496
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το deus ex θα μπορούσε να παίζει καλύτερα, αλλά έπαιζε μια χαρά ώστε να το απολαύσεις από τη πρώτη σχεδόν στιγμή

τουλάχιστον σε amd

και ακόμα και αν δεν είχε fps στο θεό και μου έκανε κάτι βουτιές σε 40αρια στην 7950 με presets high (που δεν ενόχλησε τόσο από τη στιγμή που είναι ουσιαστικά rpg και όχι shooter να γινεται χαμός και να νιώθεις έντονα αυτές τις βουτιές)  , τουλάχιστον δεν είχε ποτέ stuttering 

θα μπορούσε να είναι καλύτερο αλλά δεν είναι όπως το dishonored που βουτούσε στα 20κάτι και έχει και περισσότερη δράση-platforming ώστε να γίνει πραγματικά ενοχλητικό 

Δημοσ.

Επέτρεψε μου να έχω διαφορετική άποψη από εμπειρία ;)

και γω απο προσωπικη αποψη το λεω day one το ειχα παρει :P 

σε 280x το επαιζα medium προς high 1080p στα 40 fps 

με fury  τωρα παιζει 70-80 fps 1080p very high

Δημοσ.

εντάξει δεν παίζουν όλα καλύτερα στις nvidia καμιά φορά σπάει ο διάολος το ποδάρι του, φούρνοι γκρεμίζονται κτλ

παράξενο κι όμως συμβαίνει, αυτό δε σημαίνει ότι γενικά είναι προβληματικά 

Δημοσ.

Mε το τελευταίο patch μπορώ πλέον να μπώ στο main menu και να κάνω ρυθμίσεις

με το επόμενο patch πιστεύω πως θα μπορέσουμε να παίξουμε και λίγο εμείς με τα phenomena χε! χε! :-D 

Δημοσ.

Μόλις το τελείωσα το παιχνίδι και οι εντυπώσεις μου ειναι άριστες απο θέμα ιστορίας που καλό θα ειναι να εχεις παίξει και το πρώτο μιας και ουσιαστικά συνεχίζεται. Όσο αφορά τα γραφικά που αναφέρθηκε απο καποιους μια χαρά τα βρήκα στο στύλ του dishonored 1 και καλύτερα , να πω την αλήθεια αυτη ειναι και η μαγεία του συγκεκριμένου παιχνιδιού + την dark ατμόσφαιρα το ευχαριστήθηκα.

Απο εκει και πέρα οσο αφορά το performance θέλει ακομα πολύ φτιάξιμο απο την εταιρία με patch κτλπ για να τρέχει σταθερά 60 fps ή τουλάχιστον να πηγαίνει ομαλά το παιχνίδι , πάντως δεν ειναι αποτρεπτικός παράγοντας για εμένα να το πάρει καποιος

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο εκει και πέρα οσο αφορά το performance θέλει ακομα πολύ φτιάξιμο απο την εταιρία με patch κτλπ για να τρέχει σταθερά 60 fps ή τουλάχιστον να πηγαίνει ομαλά το παιχνίδι , πάντως δεν ειναι αποτρεπτικός παράγοντας για εμένα να το πάρει καποιος

To αγόρασα δώρο γεννεθλίων στον κουμπάρο μου (i7-4790K, GTX 1070) που το ήθελε πολύ, και το παράτησε στο τέλος λόγο του άθλιου performance...... Περισσότερο χρόνο έφαγε στο να ψάχνει και να δοκιμάζει πώς θα του παίξει το παιχνίδι καλά, παρά στο ίδιο το παιχνίδι.

Δεν περιμένω να φτιάξει το παιχνίδι, και για αυτό το λόγο εγώ προσωπικά θα το αγοράσω όταν πέσει στα 5 ευρώ. Την ίδια άποψη έχω και για το Dishonored 2 και για όποιο άλλο παιχνίδι βγεί μελλοντικά με τέτοια θέματα.

Επεξ/σία από panther_512
  • Like 1
Δημοσ.

crash/error αντιμετωπισα και εγω εχτες στο τελος της 4ης αποστολης οταν πηγαινα να βγω απο την πορτα της επαυλης και μαλιστα στο ps4.

Εγω ευτυχως που το νοικιασα στο playstation να δω το παιχνιδι πως τρεχει και δυστηχως επεσα σε γνωστο error οπως ειχα αναφερει και πιο πισω και ουτε το patch των 9gb βοηθησε 

http://community.us.playstation.com/t5/Games-Services/Error-Ce-34878-0-for-Dishonored-2/td-p/46042212

Αρα επειδη εφαγα ξενερα(ευτυχως οχι μεγαλη χρηματικα)και εγω το παιχνιδι θα το παιξω οπως πρεπει στο pc μετα απο μειωση τιμης γιατι οντως και το πρωτο μου αρεσε και το 2 οσο το εχω δει ως τωρα,παρολο που για να πω και την αληθεια η ολη ιστορια του δεν με πολυ ενθουσιασε αφου εξ αρχης απο την πρωτη σκηνη του παιχνιδιου

(που μεσα σε ελαχιστα λεπτα απο το πουθενα εμφανιζεται η θεια και σε βγαζει απο το θρονο απλα επειδη το ειπε...)

,οπως επισης το γεγονος οτι η emily μου βγαζει περισσοτερο στο να θελω να παιξω με αυτη παρα με τον corvo,παρολο το πρωτο παιχνιδ,παρολα αυτα το gameplay του σε γενικες γραμμες ειναι αυτο που κανει την διαφορα.

Επισης απο ενα review στο steam εχει ενα ενδιαφερον η αποψη αυτη που δεν δινει βαση στα τεχνικα θεματα οπως οι περισσοτερες αλλες

1.Combat and Stealth

Positives:

There is far more diversity, especially for non-lethal gameplay. Players can now do a non-lethal ‘drop assassination’ as well as rendering enemies unconscious in fights. Enemies can be choked out not just from the back but also from the side. You won’t have to use a sleep dart on an enemy because he’s leaning on a wall anymore. Whereas Corvo’s ‘rat swarm’ and ‘wind blast’ abilities were largely lethal, all of Emily’s abilities can be used in both ways. Essentially non-lethal players are no longer confined to choking enemies from the back and using sleep darts. The kill cams are absolutely gorgeous and there are tons of diverse upgrades out there.

There is a new ‘detection meter’ which is a large improvement over the first game and there is no more recurring dialogue which is actually quite refreshing 

Negatives:

Both characters are incredibly over powered and this completely shatters immersion. Even on the hardest difficulty I would never die. This was a serious problem on the first game and instead of fixing it they only made it worse. I honestly don’t know what was going through the developer’s heads.

2.Setting

Supporting characters

Awful... it’s honestly awful. In the first game, the supporting characters were excellent. You had the weasel lord Pendleton, the carefree Martin, the mysterious Havelock, the recluse and awkward Pierro and good ol’ Samuel. In this game you have an incredibly boring and silent Megan and a lacklustre Sokohlov. These are only two characters and they hardly interact. You could not give a ♥♥♥♥ about them

Targets and ‘Villains”

The targets are about the same as the first game. Not any better or worse.

Karnaca

Not as good as Dunwall. That’s all that can really be said. Whereas Dunwall had a feeling of dread and despair with Weepers, rats, tallboys etc... Karnaca has... no feel at all. It’s like the dev’s threw random ♥♥♥♥ in. You straight away learn the bloodflies are native to Karnaca and have always been here. Their presence is nowhere near as strong as the rats in Dunwall and they don’t impact the story at all. They’re just there... like wtf. High chaos or low Chaos doesn’t feel any different. I don’t feel as if the City is dying and tearing itself apart as Dunwall felt like. The inhabitants don’t react any differently. The targets don’t react differently at all. In the first Dishonored if you went around killing everyone there would be far more weepers and rats. The lord regent freaks out and goes hiding in a safe room. In this game there is literally nothing.

Story

Wow... they really ♥♥♥♥ed this up big time. The story is presented as a plethora of narration, exposition and hand holding. It’s the stupidest thing in the world. “I feel this” “I’ve learnt this” “I’m going to do this”

The endings are AWFUL. It’s choppy. It’s not a continuous conclusion with a continuous soundtrack. It’s just an image, words, sound. Then abrupt cut (including a random cut in the soundtrack) to next image with new soundtrack, words, sound, then cut to next image etc. They don’t link, it’s not touching and its complete crap compared to the first game.

Honestly there are so many more problems with this game that could have been fixed if the release was delayed 3 months, but i can’t even be ♥♥♥♥ed to list them all out. This game was a massive disappointment and i would not recommend it unless it’s on a sale.

Δημοσ.

το παιχνίδι από άποψη gameplay είναι πολύ καλό, αλλά μου έχουν βγει τα μάτια με τα framedrops 

κρίμα πραγματικά γιατί από καλλιτεχνική άποψη είναι πολύ ωραίο και ιδιαίτερο

τώρα για την ιστορία θα δούμε, είμαι ακόμα αρχή σχετικά 

αλλά δε θα είναι αυτό το μεγαλύτερο πρόβλημά μου όσο το ότι κάτι τέτοια port με κάνουν να νιώθω ηλίθιος που ξοδεύω χρήματα και στα ίδια αλλά και σε hardware 

και η σύγκριση με το deus ex είναι άκυρη, εδώ μιλάμε για πραγματικό τεχνικό χάλι

το άλλο απλά ήθελε λίγο παραπάνω optimization αλλά μπορούσες να το θεωρήσεις τελειωμένο προϊόν τουλάχιστον και να το παίξεις χωρίς να ανακατευτείς 

και μου φαίνεται τόσο χάλια που δε ξέρω αν θα φτιαχτεί και ποτέ 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν πρόκειται να φτιάξει, θυμάσαι κανένα game με κάκιστο performance να έφτιαξε και να είναι ok?! I dont. Προσωπικά το παραπάνω post το βρίσκω υπερβολικό και επειδή το τελειωσα στο PS με fuckin gamepad & 30fps δεν θα το έλεγα GOTY, αλλα άμα μπορούσα να το παίξω στο PC με 60fps άνετα GOTY imo. Oh well υπάρχει πάντα το επόμενο :D Fingers crossed να βρούνε άλλο publisher.

p.s. πρώτη φορα σε τέτοιου είδους game κάνω μονο ένα playthrough και αυτό με το ζόρι προς το τέλος :(

Δημοσ.

θυμάμαι μόνο τα batman και mortal kombat από τα πρόσφατα, αλλά φυσικά άργησαν πααααρα πολύ 

το batman που το έπαιξα όταν το είχε ξεχάσει ο θεός έτρεχε νεράκι, αλλά δεν έχω σε όλα την ίδια υπομονή 

αλλά αυτό δε το βλέπω πολύ καλά 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και η ελπίδα πεθαίνει τελευταία Χε! χε! :-D

https://beta-community.bethesda.net/topic/12015/why-the-game-crashes-on-phenoms-and-how-the-devs-could-probably-fix-that

Edit: Μετά απο τόση γκρίνια στα φόρουμ λύθηκε το θέμα με τους phenom, εντάξει χαρήκαμε

όσοι το αγοράσαμε και μπορούμε πλέον να το ''τρέξουμε'' όμως θέλει ακόμη δουλειά το παιχνίδι για να είναι playable όχι απο ''εμάς'' αλλά και απο αυτούς που έχουν high end συστήματα.

Επεξ/σία από zvarthangalos
Δημοσ.

Συγχαρητήρια, από βδομάδα θα μπορείς να επιλέξεις αποστολή και να ξεκινήσεις New game plus:

http://www.eurogamer.net/articles/2016-12-14-dishonored-2s-new-game-plus-mode-is-due-next-week-in-beta-today-on-pc

Αργότερα θα προσθέσουν και Custom Difficulty Settings.

Ούτε τα αυτονόητα οι αθεόφοβοι..

Δημοσ.

δεν είχα δοκιμάσει το γνωστό που λύνει προβλήματα σε πολλά παιχνίδια, να βάλω borderless και να κλείσω φυσικά το vsync 

τεράστια διαφορά σε ultra πλέον το χειρότερο σενάριο είναι 40αρι, αλλά και πάλι το παιχνίδι έχει θέματα

επίσης πρώτη φορά μετά από καιρό παρατηρώ ένα κονσολοπαίχνιδο που με default ρυθμίσεις παίζει καλύτερα με ποντίκι σε σχέση με το χειριστήριο, στο χειριστήριο αν δεν ανεβάσεις sensitivity έχεις θέμα με ποντίκι είναι πολύ πιο ομαλό

γενικά παράξενη φάση, ΑΛΛΑ τουλάχιστον με το borderless είναι καντάρια πιο ανεκτό ήμουν έτοιμος να το παρατήσω 

και κακώς δε το έψαξα από την αρχή, μερικές φορές χαζεύω μου φαίνεται.. 

θα ήθελα πάντως η διαφορά να είναι ανάλογη όπως με το dying light (που εκεί  έπρεπε να τρέξεις borderless με 3η εφαρμογή βέβαια εδώ είχαν την ευγένεια να τη συμπεριλάβουν, αλλά γινόταν τέλειο συγκριτικά με το stutterfest της vanilla έκδοσης), εδώ η λύση του προβλήματος είναι αναλογικά μεγαλύτερη βέβαια αν σκεφτούμε με τι έχουμε να κάνουμε αλλά και πάλι απέχει από το τέλειο

η επόμενη λύση είναι very high/high που μεταξύ τους έχουν ελάχιστη διαφορά αλλά κερδίζεις κάτι ψιλά από ultra και η μεγάλη αύξηση σε fps είναι στο medium που βλέπεις βέβαια άλλο παιχνίδι, το dishonored 1.. 

Δημοσ.

δεν είχα δοκιμάσει το γνωστό που λύνει προβλήματα σε πολλά παιχνίδια, να βάλω borderless και να κλείσω φυσικά το vsync 

τεράστια διαφορά σε ultra πλέον το χειρότερο σενάριο είναι 40αρι, αλλά και πάλι το παιχνίδι έχει θέματα

επίσης πρώτη φορά μετά από καιρό παρατηρώ ένα κονσολοπαίχνιδο που με default ρυθμίσεις παίζει καλύτερα με ποντίκι σε σχέση με το χειριστήριο, στο χειριστήριο αν δεν ανεβάσεις sensitivity έχεις θέμα με ποντίκι είναι πολύ πιο ομαλό

γενικά παράξενη φάση, ΑΛΛΑ τουλάχιστον με το borderless είναι καντάρια πιο ανεκτό ήμουν έτοιμος να το παρατήσω 

και κακώς δε το έψαξα από την αρχή, μερικές φορές χαζεύω μου φαίνεται.. 

θα ήθελα πάντως η διαφορά να είναι ανάλογη όπως με το dying light (που εκεί  έπρεπε να τρέξεις borderless με 3η εφαρμογή βέβαια εδώ είχαν την ευγένεια να τη συμπεριλάβουν, αλλά γινόταν τέλειο συγκριτικά με το stutterfest της vanilla έκδοσης), εδώ η λύση του προβλήματος είναι αναλογικά μεγαλύτερη βέβαια αν σκεφτούμε με τι έχουμε να κάνουμε αλλά και πάλι απέχει από το τέλειο

η επόμενη λύση είναι very high/high που μεταξύ τους έχουν ελάχιστη διαφορά αλλά κερδίζεις κάτι ψιλά από ultra και η μεγάλη αύξηση σε fps είναι στο medium που βλέπεις βέβαια άλλο παιχνίδι, το dishonored 1.. 

Εγω παντως το ειχα πει πιο πισω οτι ακομα και στην κονσολα που επαιξα το παιχνιδι ειχε χοντρα θεματα οπως το bug που ανεφερα που δεν σε αφηνει να προχωρησεις αλλο.Ακομα και εκτως των τεχνικων θεματων δεν ειναι τιποτα το αριστουργημα για να εχει μεσο ορο κοντα στο 90-91 σε σχεση με το πρωτο.

Το βρισκω υπερβολικα overrated το DH2,αρκετα καλο παιχνιδι μεν αλλα σχεδον τιποτα που δεν ειχαμε ηδη δει απο το αψογο original Dishonored και μαζι και με τα τεχνικα προβληματα και bugs που ειχαν μεχρι και οι εκδοσεις απο κονσολες πανω απο 80δεν επρεπε να εβγαζε στο metacritic.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...