Προς το περιεχόμενο

Dishonored 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αρκετά καλο το συγκεκριμένο. Πιστεύω θα βοηθήσει αρκετά σε lower end συστήματα γιατί κάποια setting πάνε πολύ πιο κάτω από όσο πηγαίνανε πριν (shadows πχ). Νομίζω βελτιώσανε λίγο το ΑΑ αλλα μπορεί να είναι placebo.

Δημοσ.

Λέω να το πάρω τελικά σήμερα έχει πέσει και λιγάκι η τιμή του , γενικά οι εντυπώσεις σε σχέση με το πρώτο πως ειναι και απο θέμα fps κτλπ εχει φτιάξει ?

Δημοσ.

Μία βόλτα από τα Steam reviews του παιχνιδιού θα σε κατατοπίσει.....

http://store.steampowered.com/app/403640/

Για να βάζουν έκπτωση 33% πρίν καλά καλά κλείσει μήνας από την κυκλοφορία του, καταλαβαίνεις ότι τα πράγματα δεν είναι και τόσο καλά.

Για μένα αυτό σημαίνει ότι το παιχνίδι δεν θα στρώσει ποτέ....

Δημοσ.

Λέω να το πάρω τελικά σήμερα έχει πέσει και λιγάκι η τιμή του , γενικά οι εντυπώσεις σε σχέση με το πρώτο πως ειναι και απο θέμα fps κτλπ εχει φτιάξει ?

Είναι καλύτερο από το πρώτο. Είναι από τα καλύτερα games της χρονιας. Το performance μετά από κάποια patch έχει φτιάξει αρκετά αλλα locked 60 δεν νομίζω να χτυπάς. Αν δεν σε ενοχλεί το ασταθές framerate πάρτο, αλλιώς περίμενε κανένα μηνα ακόμα που θα βελτιωθεί παραπάνω. Πάντως είναι MUST play αν σου άρεσε έστω και ελάχιστα το προηγούμενο. Επίσης, προτείνω να κάνετε πρώτο playthrough ως Emily και όχι Corvo.

• Like 1
Δημοσ.

Ωραία τοτε θα περιμένω λιγο ακόμα

Είναι καλύτερο από το πρώτο. Είναι από τα καλύτερα games της χρονιας. Το performance μετά από κάποια patch έχει φτιάξει αρκετά αλλα locked 60 δεν νομίζω να χτυπάς. Αν δεν σε ενοχλεί το ασταθές framerate πάρτο, αλλιώς περίμενε κανένα μηνα ακόμα που θα βελτιωθεί παραπάνω. Πάντως είναι MUST play αν σου άρεσε έστω και ελάχιστα το προηγούμενο. Επίσης, προτείνω να κάνετε πρώτο playthrough ως Emily και όχι Corv

Το 1 ηταν καταπληκτικό παιχνίδι απο τα καλύτερα που εχω παίξει απο αυτο το είδος

Δημοσ.

Είναι καλύτερο από το πρώτο. Είναι από τα καλύτερα games της χρονιας. Το performance μετά από κάποια patch έχει φτιάξει αρκετά αλλα locked 60 δεν νομίζω να χτυπάς. Αν δεν σε ενοχλεί το ασταθές framerate πάρτο, αλλιώς περίμενε κανένα μηνα ακόμα που θα βελτιωθεί παραπάνω. Πάντως είναι MUST play αν σου άρεσε έστω και ελάχιστα το προηγούμενο. Επίσης, προτείνω να κάνετε πρώτο playthrough ως Emily και όχι Corvo.

όλα αυτά που λες ακριβώς σκεφτόμουν να κάνω, θα περιμένω λίγο ακόμα και εννοείται emily 

Δημοσ.

Επίσης, προτείνω να κάνετε πρώτο playthrough ως Emily και όχι Corvo.

Γιατί το λες αυτό? Από θέμα ιστορίας ή είναι καλύτερο το gameplay της?

Δημοσ.

^ Παίζοντας ως Corvo η εμπειρία είναι σχεδόν ίδια με το πρώτο game, η Emily έχει αλλα κόλπα και πιστεύω πρώτο playthrough πρέπει να το κανεις ως Emily.

Δημοσ.

Μία βόλτα από τα Steam reviews του παιχνιδιού θα σε κατατοπίσει.....

http://store.steampowered.com/app/403640/

Για να βάζουν έκπτωση 33% πρίν καλά καλά κλείσει μήνας από την κυκλοφορία του, καταλαβαίνεις ότι τα πράγματα δεν είναι και τόσο καλά.

Για μένα αυτό σημαίνει ότι το παιχνίδι δεν θα στρώσει ποτέ....

Ολα τα παιχνιδια της Bethesda ηταν σε εκπτωση για 2 μερες λογω Game Awards οχι μονο το Dishonored 2. Παντως εγω που το τερματισα πριν 2 μερες δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα απο αυτα που λενε στο steam. Ημουν τυχερος φαινεται. Γιατι και αλλοι λενε πως τους τρεχει μια χαρα.

Δημοσ.

crash/error αντιμετωπισα και εγω εχτες στο τελος της 4ης αποστολης οταν πηγαινα να βγω απο την πορτα της επαυλης και μαλιστα στο ps4.

Δημοσ.

Το βρήκα στα 27.98 και μπήκα στον πειρασμό και το πήρα για τις γιορτές , ελπίζω να το ευχαριστηθώ σαν το 1 :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...