Spartan117 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Το frame lock option που βάλανε με το τελευταίο patch είναι υπερβολικά καλο. Δείτε frame pacing (την γραμμή)... Τέρμα smooth αν θέλετε να το κάνετε lock στα 30/36 fps. Για 60+ δεν παλεύεται ακόμα αλλα άμα το κανεις lock είναι τέρμα playable με very high/ultra settings με την 970 που έχω. 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 30 fps σε FPS, χαρά στο κουράγιο σου dude! Ευτυχώς το game είναι άψογο σε όλα τα αλλα.
Spartan117 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 30 fps σε FPS, χαρά στο κουράγιο σου dude! Ευτυχώς το game είναι άψογο σε όλα τα αλλα. Αυτό το ανέβα κατέβα στα fps την μια να είναι 60 την άλλη 40 δεν το μπορώ. Αφού παίζω με gamepad anyway, το locked με τέλειο frame pacing είναι αρκετά καλύτερο από variable framerate σε αυτό το game. Με M&K θα το ακουμπήσω άμα το φτιάξουν να τρέχει στα 60 fps locked, που χλομό το βλέπω.
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 60FPS locked με 970 το ξεχνάς σίγουρα.
Oroku Saki Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Ξεκινησε και κατεβαζει 4 gb patch. Ειναι αυτο το patch που ηταν σε beta? Μπορει και να τρεεξι 60 gps με 970 οταν το φτιαξουν που ξερεις. Αλλα και 30 σταθερα να τρεχει με ultra 1440p μπορουμε να το παιξουμε.
zvarthangalos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Ξεκινησε και κατεβαζει 4 gb patch Eμένα 6 gb ήτανε !!
Speculoos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Προφανως.Γιατι να μην παιξεις και το πρωτο παιχνιδι που ουτως ή αλλως ειναι παιχνιδαρα? Και το πρώτο είναι ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ άρα... Οι χαρακτήρες του 2 υπάρχουν και στο 1 άρα... Το ένα έχει δύο από τα καλύτερα DLC όλων των εποχών άρα... Ξεκίνα από το πρώτο και θα με θυμηθείς Με δουλειά και παιδιά λίγο δύσκολο να βρεθεί τόσος χρόνος Πάντως με βλέπω να αγοράζω το πρώτο (είδα κάνει 9 ευρώ στο steam) και να περιμένω του χρόνου για κανα goty ώστε να χαρώ και το δεύτερο στο φουλ. 1
liakinen Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Με δουλειά και παιδιά λίγο δύσκολο να βρεθεί τόσος χρόνος Πάντως με βλέπω να αγοράζω το πρώτο (είδα κάνει 9 ευρώ στο steam) και να περιμένω του χρόνου για κανα goty ώστε να χαρώ και το δεύτερο στο φουλ. Δεν μας κυνηγάει κανένας. Ξέρεις ότι παίζω παιχνίδια 5 ετών πίσω που δεν είχα προλάβει, αγοράσει, δεν είχα το μηχάνημα (VGA κτλ) τότε. Α και υπάρχουν περιπτώσεις που παίζω ένα παιχνίδι ακόμα και 3 μήνες. Έχω + όλων που γράφεις (δουλειά κτλ) και χρονοβόρο χόμπι (τρέξιμο μεγάλων αποστάσεων) οπότε καταλαβαίνεις. 2
bad_freddy Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Στο tweeter o Harvey Smith με την απάντησή του δίνει μια ελπίδα για όσους έχουν phenom να μπορέσουν να παίξουν το παιχνίδι. http://imgur.com/JBjYdg9 Θυμάμαι εχω δει κι άλλα games που είχαν θέμα με τους Phenom, αναφέρεσαι στο SSE 4.1 που λένε? Μήπως μπορεί να μου πει κάποιος (ή αν υπάρχει κάποια σχετική λίστα) με τα παιχνίδια που το απαιτούν, όπως επίσης ποιοί επεξεργαστές δεν υποστηρίζουν το εν λόγω SSE (πρόκειται μόνο για τους Phenom ή παίζει αντίστοιχο θέμα και με Intel?) Συγκεκριμμένα εχω ενα Q6600 και ήθελα να γνωρίζω, μην αγοράσω κάποιο μη συμβατό παιχνίδι κατα λάθος... ΥΓ. Συγνώμη για το offtopic αλλά μιας και δόθηκε η ευκαιρία ήθελα να ρωτήσω. EDIT: Το googlαρα λίγο και είδα οτι όντως ούτε ο δικός μου το υποστηρίζει... Απο παιχνίδια είδα οτι ορισμένα δεν υποστήριζαν παλαιότερους επεξεργαστές εξαρχής (MGS V, Mafia 3, NMS) αλλά απο οτι κατάλαβα πλέον έχουν πατσαριστεί ολα και είναι συμβατά εκτός το Dishonored 2? Είναι και κανένα άλλο? EDIT 2: Μετά απο έρευνα και στo steam community hub του παιχνιδιού μετά το τελευταίο patch το game τρέχει κανονικά τόσο σε C2D όσο και σε C2Q... Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2016 από bad_freddy
zvarthangalos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 EDIT: Το googlαρα λίγο και είδα οτι όντως ούτε ο δικός μου το υποστηρίζει... Απο παιχνίδια είδα οτι ορισμένα δεν υποστήριζαν παλαιότερους επεξεργαστές εξαρχής (MGS V, Mafia 3, NMS) αλλά απο οτι κατάλαβα πλέον έχουν πατσαριστεί ολα και είναι συμβατά εκτός το Dishonored 2? Είναι και κανένα άλλο? EDIT 2: Μετά απο έρευνα και στo steam community hub του παιχνιδιού μετά το τελευταίο patch το game τρέχει κανονικά τόσο σε C2D όσο και σε C2Q... Για το Mafia III απο όσο ξέρω δεν έχει βγει ακόμη patch τουλάχιστον για τους phenom, για το Metal Gear είχανε βγάλει το patch άμεσα μέσα σε μερικές μέρες, για το Dishonored 2 στο steamcomunity γίνεται μεγάλος ντόρος απο τους χρήστες για να λυθεί το θέμα γιατί απ' ότι φαίνεται είναι αρκετος κόσμος που αγόρασε το παιχνίδι και δεν μπορεί να το παίξει λόγο CPU.
Oroku Saki Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Που πρεπει να βαλουμε το adaptive resolution για native αναλυση. Ειναι στο 75% default
logistoulis Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 το adaptive δε σου ανεβοκατεβάζει; εγώ όπου το βλέπω off, μία ανάλυση θέλω
Oroku Saki Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 To τερματισα σε high chaos. Ευτυχως το παιχνιδι ετρεχε κανονικα και δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα απο αυτα που αναφερονται στο steam. Σκοτωσα ολους τους εχθους. Παιχνιδαρα και αυτο !
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Νέο BETA update: Here is the complete changelog for Dishonored 2’s beta patch 1.03. Options Added a setting to turn OFF Camera Motion Blur Fixed a bug which caused some textures to be missing when Texture Quality was set above Medium for some GPUs Fixed a bug where the game sometimes launched in the previously saved resolution in the top left corner of the screen Fixed a bug where “Adaptive Resolution” was incorrectly set to “Manual” Fixed a bug where changing the Screen Resolution, Monitor, Windowed Mode or Triple Buffering did not properly revert after selecting “No” Fixed a bug where the player was incorrectly asked to confirm changes when no changes were made Fixed a bug where V-Sync settings did not match the monitor refresh rate when higher than 60hz Fixed a bug where pressing “No” in the confirmation prompt when changing Triple Buffering setting sometimes made the prompt appear again Display / Monitor Fixed a bug with multiple monitors which caused the game to not display on the primary monitor by default Fixed a bug which caused some UI elements to be misplaced when using 5:4 or 4:3 aspect ratios Fixed a bug which caused the game window to appear off screen when resolution was set below the native resolution for 1440P and 2160P monitors. Fixed a bug which caused incorrect Resolution Scale FPS Target when changing V-Sync mode Set default value for Resolution Scaling Quality to “Quality” Rendering / Performance Fixed a rendering bug affecting the lighting on some NPCs which sometimes caused a red glow FPS limiter set to 60 FPS by default Adjusted Shadow Quality settings – “High” setting and below have a more significant visual and performance adjustment Reduced performance impact of transparent surfaces & VFX Mouse Fixed a bug impacting mouse movement speed 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα