Προς το περιεχόμενο

Dishonored 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συγνωμη αν καταλαβα καλα ειναι αλλο ενα παιχνιδι που δινουν Steelbook θηκη χωρις να δινουν Dvd για το παιχνιδι παρα κωδικο?

Νεα χαζη μοδα ειναι αυτη?Παντως 85ευρω με μεταφορικα ειναι αρκετα καλη τιμη για την εν λογω εκδοση.

Δημοσ.

Πιστεύετε είναι καλύτερα να έχουμε παίξει και το πρώτο Dishonored ή μπορούμε να παίξουμε κατευθείαν το δεύτερο;

Προφανως.Γιατι να μην παιξεις και το πρωτο παιχνιδι που ουτως ή αλλως ειναι παιχνιδαρα?

• Like 1
Δημοσ.

Πιστεύετε είναι καλύτερα να έχουμε παίξει και το πρώτο Dishonored ή μπορούμε να παίξουμε κατευθείαν το δεύτερο;

Και το πρώτο είναι ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ άρα...

Οι χαρακτήρες του 2 υπάρχουν και στο 1 άρα...

Το ένα έχει δύο από τα καλύτερα DLC όλων των εποχών άρα...

Ξεκίνα από το πρώτο και θα με θυμηθείς ;)

• Like 1
Δημοσ.

Το αγορασα χτες και πριν 1 ωρα κατεβηκε. Βγηκε και το νεο beta patch που βελτιωνει πολυ την αποδοση αρα λεω να περιμενω να κυκλοφορησει το patch και μετα να το ξεκινησω

Δημοσ.

Τρέχει καλύτερα με το patch, αλλά ακόμα δεν είναι στα επιθυμητά επίπεδα. Επίσης, κάποια settings(FoV, Adaptive Resolution, Brightness) εξακολουθούν να μην αποθηκεύονται.

Δημοσ.

Το adaptive resolution πρεπει να ειναι 100% για native αναλυση?

Κοιταξετε να δειτε τι εγινε οταν μιλησε με τον υπαρχηγο της ομαδας μου τον Tigerclaw. Εδω η συζητηση μας.

Οταν γυριζα στο κρησφυγετο με το παιχνιδι ειπα στον Tiger Claw οτι φερνω μια  Βασίλισσα μαζι μου την Emily Kaldwin. Με το που μπαινω στο κρησφυγετο με ρωταει αυτος ο χαζος μεταλλαγμενος που ειναι η Βασίλισσα και του δειχνω το κουτι του παιχνιδιου και λεω εδω μεσα ειναι! Μετα μου λεει ποσο πληρωσες . Και του απανταω εγω οτι σε συγκριση με αλλες Βασίλισσες αυτη ειναι φτηνη μονο 60 ευρω . Μπορει αλλη να μου ζητουσε εκατομμυρια ευρω για να ερθει μαζι μου !! Θα σφαξω ολους τους εχθρους μου ναι αλλα θελω σε ultra 1440p οχι high για αυτο περιμενω patch.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...