Προς το περιεχόμενο

Dishonored 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις το τερμάτισα σε low chaos. Παιχνιδάρα από τις λίγες. Με βλέπω τους επόμενους μήνες να κάνω πολλαπλά playthrough για να μαζέψω και όλα τα achievment.

• Like 2
Δημοσ.

Βγήκε patch σε BETA μορφή και ετοιμάζουν νέο performance patch που θα κυκλοφορήσει την επόμενη βδομάδα.

How to access the Dishonored 2 Beta Patch

• Log into Steam.
  • Right Click on Dishonored 2 in your Library.
  • Select Properties.
  • Select Betas.
  • A drop down menu will appear. Select BetaPatch.
  • Select OK.
  • Wait a few minutes for game to update.
  • When done, Dishonored 2 [betaPatch] should appear in your Library

According to Arkane Studios, this patch includes a small number of fixes including:

• Mouse improvements, including a fix for sensitivity being framerate dependent
  • Fixes an AMD cloth physics issue, which impacts framerates at various points in the game
  • Fixes an issue affecting CPU task priority – the game no longer switches CPU task priority
  • Like 1
Δημοσ.

Από ότι διαβάζω δεν άλλαξαν τραγικά τα πράγματα performance-wise. Άλλοι είδαν μικρές διάφορες, άλλοι καθόλου σε όλα τα επίπεδα (frames, mouse stuttering and smoothness κλπ.). Κρατάω μικρό καλάθι... Το game πάντως μιας και κοντεύω να το τελειώσω είναι εξαιρετικό κατά τα λοιπά.

Δημοσ.

ναι αλλά ξενέρα να το παίζεις τώρα έτσι και μετά να στρώσει, όπως και ξενέρα να κρατιέσαι (όπως κάνω εγώ) μπας και στρώσει σε εύλογο διάστημα

βλακείες.. περιμένουμε τόσο καιρό και θα μας το βγάλουν από τη μύτη 

Δημοσ.

Περιμένεις να βγει "GOTY" με όλα τα dlc/patch και το απολαμβάνεις σε όλο του το μεγαλείο ;) Δεν παλεύετε η φάση αλλιώς, πρέπει να το κανεις σε όλα τα games, να είναι καλά ο Panther για το συνεχές suggestion :)

• Like 4
Δημοσ.

καλά goty δεν ξέρω αν θα περιμένω, εκτός αν έχουμε περίπτωση batman που το έπαιξα όταν το είχαν ξεχάσει και οι δημιουργοί του ότι υπάρχει, αλλά τουλάχιστον buttery smooth 

σε όλα τα games δε το κάνω, απλά περιμένω feedback να δω πώς τι και γιατί, αν είναι καλό και day one το τσιμπάω και αυτό θέλω να κάνω δηλαδή

απλά για κανένα λόγο pre order 

το μόνο που με έπιασε σε καθεστώς preorder για 2 μέρες ήταν το gow 4 που είχε ξεκλειδώσει για αυτούς που έσκασαν το 100αρικο και έβλεπα ότι πήγαινε καλά από τη πρώτη μέρα 

θέλω όμως να παίξω κάτι νέο και είχα εναποθέσει τις ελπίδες μου στο dishonored ειδικά μετά τη χλαπάτσα του mafia 

• Like 1
Δημοσ.

Το θεμα ειναι ποιος εχει παιξει το πρωτο Dishonored(και του αρεσε προφανως) θα κατσει να περιμενει 1χρονο για την Goty edition(αν βγει και αυτη)?

• Like 2
Δημοσ.

Αν έχεις δημιουργήσει backlog νομίζω γίνεται άνετα. Το θέμα είναι να μην σε παρασύρει το hype και αφήνεις ότι κάνεις για να δοκιμάσεις το "νέο" παιχνίδι.

Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να παίζεις  παιχνίδια ανώτερα και σε άποψη performance/bugs αλλά και σε περιεχόμενο. 

• Like 3
Δημοσ.

Είναι τόσο δύσκολο να βάζουν αυτά τα "features" όταν κυκλοφορεί το παιχνίδι:

http://www.ign.com/articles/2016/11/18/dishonored-2-getting-new-game-plus-custom-difficulty-settings?abthid=582f30a29265216306000007

Πραγματικά συμφωνώ απόλυτα στο να αγοράζεις παιχνίδι τουλάχιστον μερικούς μήνες μετά και αυτό άλλωστε κάνω τα τελευταία χρόνια.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Περιμένεις να βγει "GOTY" με όλα τα dlc/patch και το απολαμβάνεις σε όλο του το μεγαλείο ;) Δεν παλεύετε η φάση αλλιώς, πρέπει να το κανεις σε όλα τα games, να είναι καλά ο Panther για το συνεχές suggestion :)

Δεν γίνεται διαφορετικά, μακάρι να μήν ήταν έτσι.

Ο day-one player δυστυχώς τιμωρείται με τη χειρότερη δυνατή έκδοση του παιχνιδιού performance/content-wise.

Το Dishonored 1 είναι εξαιρετικό παιχνίδι και θέλω πολύ να παίξω το 2 το γρηγορότερο δυνατό, αλλά ο "κανόνας της υπομονής" επαληθεύεται πλήρως και σε αυτήν την περίπτωση.

Επεξ/σία από panther_512
  • Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...