Προς το περιεχόμενο

Dishonored 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτο παντως που μου κανει εντυπωση ειναι πως δεν υπηρχε σχεδον καθολου διαφημιση για το παιχνιδι απο πλευρας Bethesda,ειδικα αφου ειναι και καλο.

Δημοσ.

Αυτο παντως που μου κανει εντυπωση ειναι πως δεν υπηρχε σχεδον καθολου διαφημιση για το παιχνιδι απο πλευρας Bethesda,ειδικα αφου ειναι και καλο.

Τα ξόδεψαν όλα στο skyrim remastered :-D

Δημοσ.

Στα outdoors είναι τραγικό το performance, indoors κανένα θέμα. Τα γραφικά του δεν δικαιολογούν με τίποτα αυτό το performance. Κατά τα άλλα πολύ ψάξιμο και το level design τα σπάει.

• Like 1
Δημοσ.

Στα outdoors είναι τραγικό το performance, indoors κανένα θέμα. Τα γραφικά του δεν δικαιολογούν με τίποτα αυτό το performance. Κατά τα άλλα πολύ ψάξιμο και το level design τα σπάει.

Δοκίμασε να βάλεις prerendered frames στο 1 και κλείσε το ansel με nvidia inspector, βάλε και 16x AF από πάνω, κλείσε το in-game vsync και βάλε σκέτο adaptive. Για το mouse acceleration λένε να βάλεις το friction στο 0.

Spoiler για chapter 7

Μπορείς να ρήξεις sleep dart στον Stilton στο παρελθόν και αλλάζει όλη η ιστορία στο παρόν... Πόσες διαφορετικές εκδοχές του manor κάνανε τα παλικαρια, απίστευτο chapter.

Δημοσ.

Όλα τα είχα κάνει, εκτός από το να κλείσω το ANSEL. V-Sync δεν χρησιμοποιώ αφού έχω G-Sync monitor, stutter-free είναι το παιχνίδι, κάτι είναι κι' αυτό.

Δημοσ.

Και που να δεις φαντασία στο Clockwork mansion. You are in for surprises!!

• Like 1
Δημοσ.

Δεν υπήρχε αμφιβολία για το level design και το gameplay, θα ήταν σίγουρα καλά.

Κρίμα για τα perfomance issues. Όταν διορθωθούν κάπως θα το τιμήσω.

Δημοσ.

Και που να δεις φαντασία στο Clockwork mansion. You are in for surprises!!

Είμαι και κωλόφαρδος εγώ γιατί ήμουν σε blackout και δεν είχα δει τα 500 preview του clockwork tower, μου έπεσε το σαγόνι γιατί δεν το περίμενα. Και λέω δεν υπάρχει περίπτωση να το ξεπεράσουν αυτό το level στο υπόλοιπο game αλλα έλα μου ντε που το ξεπέρασαν, και όχι μια φορα... Show off κάνουν :-D

• Like 1
Δημοσ.

Τα προβληματα αποδοσης στο pc οφειλονται στο εξης

Το παιχνιδι θετει απο μονο του CPU Priority se Low mode...ακομα και να το αλλαξεις σε Normal/high επανερχεται μετα παλι σε low mode

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...