Προς το περιεχόμενο

Dishonored 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το παραπανω οπως καταλαβες που περιγραφω ειναι στην ουσια αυτο που βλεπεις να γραφεται διαφορετικα τον τελευταιο καιρο.Δηλαδη προσοχη με τα pre orders.

Πάντως pre-order προσωπικά φέτος έχω κάνει μόνο για το DS3 και το Doom. Ήξερα από την αρχή ότι θα τα έπαιζα από day-one όπως και να τρέχανε.

Έτσι κι αλλιώς, οι μειώσεις τιμών αργούν. Εάν ένα παιχνίδι είναι να φτιαχτεί με patches αυτό θα γίνει μέσα στους πρώτους 1-2 μήνες. Η τιμή θα είναι η ίδια σε αυτό το χρονικό πλαίσιο. Λεφτά δεν κερδίζεις, ψυχολογική υγεία ίσως  :-D .

Οτιδήποτε πέρα από αυτό το διάστημα δεν φτιάχνεται και αν το παιχνίδι είναι και μέτριο, εννοείται ότι η σωστή κίνηση είναι τουλάχιστον να περιμένεις για έκπτωση.

• Απαντ. 496
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιατι να πληρωνεις pre-order οταν βλεπεις οτι κατι δεν παει καλα . Ασε που οι τιμες στα keys κατρακυλανε γρηγορα δες με 20$ DS3 και το Doom.

Και το mafia 3 δεν αξιζει ουτε 20 που κατρακυλησε αλλα πχ το DeusEx το πηρα τελικα 20. To Dishonored με 35 θα περιμενω να πεσει

Δημοσ.

Το game τα σπάει imho, το story ξεκινάει λίγο περίεργα αλλα φαίνεται να στρώνει, idk the δείξει, το AI είναι brain fuckin dead και άμα παίζεις stealth φαίνεται έντονα. Το καλύτερο part είναι το combat, το flow του είναι απίστευτο, καλύτερο από το πρώτο αλλα σε γενικές γραμμές ίδιο με περισσότερα lovely finishers και φαντάζομαι θα είναι ακόμα πιο smooth με 60fps στο PC. Δεν έπαιξα με Emily και ούτε πρόκειται, τα powers του Corvo πάνω κάτω τα ίδια είναι και η φωνή του είναι ok αλλα φυσικά έχω ακούσει και καλύτερες. Το μονο που με χαλάει κλασσικά είναι ότι το dismemberment δεν είναι και πάλι τελείως selective αλλα works fine. Άμα δεν κάναν την παπάρια με rushed release πιστεύω θα πήγαινε υποψήφιο για GOTY.

Δημοσ.

Γιατι να πληρωνεις pre-order οταν βλεπεις οτι κατι δεν παει καλα . Ασε που οι τιμες στα keys κατρακυλανε γρηγορα δες με 20$ DS3 και το Doom.

Και το mafia 3 δεν αξιζει ουτε 20 που κατρακυλησε αλλα πχ το DeusEx το πηρα τελικα 20. To Dishonored με 35 θα περιμενω να πεσει

To ds3 δεν εχει 20€... 20 εχει το season pass του. Το dishonored πεφτει μερα με τη μερα.... Αν αποφασισω να το παρω θα ειναι στα ~22-25€ το πολυ. 

Δημοσ.

Απλά δεν μπόρεσαν με το ΑΚ, το studio μέχρι εκεί έφτανε. Δεν είχαν ικανά άτομα ή δεν ήθελαν να σκάσουν επιπλέον $$$ για περαιτέρω βελτιώσεις στον τίτλο, όσο βελτιώθηκε και τέλος.

Η WB ομως εβαλε  μυαλο και μετα απο μηνες προσελαβε ενα στουντιο που ξερει απο pc(QLOC) για να φτιαξει το mk10.

Δημοσ.

Τα season pass και τα microtransactions έχουν μπει διότι έχει αυξηθεί αρκετά το κόστος ανάπτυξης ενός ΑΑΑ τίτλου, ενώ η επίσημη τιμή έχει παραμείνει στα 60$ εδώ και χρόνια.

Στον υπολογιστή ήταν φθηνοτερα λογο ελλειψης νταβατζή. Παρα ταυτα τα τελευταία χρόνια οι τιμές αυξήθηκαν στα επίπεδα των κονσολων. Βγαζουν περισσότερα πλέον και δε θα έπρεπε να παραμελούν ετσι τη πλατφόρμα.
  • Like 1
Δημοσ.

Το παιχνίδι θα αγοραστεί 100% από αυτά που διαβάζω και έχω δει σε video review. Αυτό θα γίνει λίγο αργότερα (να στρώσει, να βρω χρόνο αφού έχω άλλα στο πρόγραμμα). Το πρώτο ήταν από τις καλύτερες εμπειρίες ever (art & level design που μόνο το Bioshock μπορεί να σταθεί δίπλα του, ακόμα και το σενάριο μου άρεσε αρκετά). Λίγες ερωτήσεις τώρα σε όσους το παίζουν: το πρώτο το έπαιξα χωρίς κανένα kill και φυσικά stealth. Τώρα διαβάζω ότι στο 2 αυτός ο τρόπος είναι λίγο βαρετός σε σχέση με το action κομμάτι ισχύει; Επίσης σε βάζει καθόλου στην ιστορία το παιχνίδι από μόνο του γιατί ενώ έχω τερματίσει το πρώτο με τα άριστα DLC του να πω την αλήθεια δεν θυμάμαι την κακιά πρωταγωνίστρια. Τέλος πάσχει το παιχνίδι από το σύνδρομο του Deus Ex ; (Βλέπω απίστευτα όμορφα τοπία στο Backround στα οποία όμως δεν μπορώ να πάω).

Δημοσ.

Το main story παίζει να είναι λιγότερο από 10 ώρες...

Idk, είμαι 17 ώρες στο game και μόλις τελειωσα το τέταρτο mission, παίζω non-lethal/detection/low chaos playthrough όμως. Εξαιρετικό gameplay btw, αν και κλασικά meh port. Το κλείδωσα στα 30 μέσω nvidia control panel (adaptive half refresh), έβαλα τα πάντα στα ultra (+ 16x AF απο ncp) και ησύχασα (παίζω με dualshock 4 γιατί το mouse smoothing είναι gtp). Απ' ότι έπαιξα μου φαίνεται ότι είναι και εξαιρετικά replayable, υπερβολικά καλο level design και πολλά περισσότερα path/option από το πρώτο game.

Δημοσ.

Έρχεται patch που θα διορθώσει το θέμα με το mouse στα σίγουρα, λογικά θα δούμε και performance improvements, οπότε θα 'ναι κομπλέ για αγορά.

πολύ σίγουρος είσαι..

στα πόσα patches θα γίνει playable?

Δημοσ.

ένα έχω καταλάβει και έχω αποφασίσει να κάνω..

Να μην παίρνω τίποτα day1 week1 week2 month1 κτλ..Εφόσον μόνο και δω ότι θα τρέχει κάτι σωστά,τότε και αν..

Πλέον μιλάμε για κοροϊδία και υπερκοστολόγηση σε ημιτελή προϊόντα ή ελαττωματικά .

Θα περιμένω,να τρώνε άλλοι την παπάρα,να βγαίνουν patches,να στρώνεται το παιχνίδι,συν να πέφτει η τιμή.

Σιγά μην σκάω 50-60 ευρώ και 30-40 από κλειδάδικα για να πάρω κάτι που θα μπορώ να παίξω 1 μήνα μετά(βλέπε μαφια).

Καλά για preorder δε το συζητώ,όσοι κάνουν βάζουν το χέρι τους και αυτοί.

Είναι αυτό που λέγαμε με έναν φίλο για όλα τα σάπια παιχνίδια που έχουμε σκάσει χρήματα(dayz SA,bf4,warz και η λίστα πάει πάει πάει),και οι devs τους μας κλάσανε.

Ότι πίνουν στο όνομα μας κοκτέιλς σε κάποιο νησί και συ ξεροσταλιάζεις για ένα μεροκάματο.

Και δε λέω,όποιος βγάζει λεφτά ότι θέλει τα κάνει,το θέμα είναι να μην πλουτίζει με λαμογιές.

η τύπισσα είναι dev στην dice πχ

https://www.instagram.com/p/BMs7XcrDaU8/?taken-by=nat0_o

εσύ από κάποιο χωρουδιάκι της Ελλάδας,έχεις σκάσει 50-60-130ευρω να πάρεις το αγαπημένο σου παιχνίδι,το παιχνίδι δε τρέχει.Αλλά η τύπισσα πίνει στο όνομα σου στις διακοπές της και δε την νοιάζει..γιατί με σένα υπήρξαν μύρια άλλοι που έσκασαν αυτά τα λεφτά,έβγαλε τα φράγκα η εταιρία,γεια σας!Κάτσε συ γράφε στα φόρουμ και πλέρωνε να κάνεις upgrade το pc σου με χιλιάδες ευρώ για να παίζεις με 30€ και crashes!

Τρανό παράδειγμα συνέπειας που βάζει τα γυαλιά σε όλες τις μεγάλες εταιρίες και όλους τους καλοπληρωμένους devs

Unturned: how a survival game made by a 16-year-old racked up 24 million downloads
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...