Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Καλά αυτός κάποιο άλλο πρόβλημα έχει, δεν μπορεί σε Low να πέφτει στα 40FPS. Οι ίδιοι οι devs είπαν: Use 1440p resolution only if you have a very high-end GPU ( GTX 1070/1080 or equivalent) Είτε θέλουν να το παραδεχτούν είτε όχι, το παιχνίδι είναι unoptimized PoS.
D.Luffy Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Πάντως η απάντηση της Beth δεν είναι πολύ ενθαρρυντική. Όταν μπαίνεις στην διαδικασία να προτείνεις χαμήλωμα ρυθμίσεων σε high-end συστήματα χωρίς τα γραφικά να είναι κάτι το ιδιαίτερο και απλά να μιλάς για improvements (και όχι οριστική λύση) με μελλοντικά patch, το παιχνίδι έχει χαθεί. Δεν νομίζω ότι θα φτιαχτεί ποτέ οριστικά το performance του παιχνιδιού. Η όλη ιστορία θυμίζει FH3. Μακάρι να βγω λάθος αλλά και με αυτή την μηχανή γραφικών που επιλέξανε, κρατάω πολύ μικρό καλάθι.
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δεν είναι άσχημο οπτικά απ' ότι διαβάζω, αλλά σίγουρα δεν δικαιολογεί αυτά τα νούμερα. Μέχρι να φτάσουν αυτά τα ραμολιμέντα την Coalition και την ID στο optimization, θα μας έχουν επισκεφτεί οι εξωγήινοι..Και το 2007/8 κάποιοι γκρίνιαζαν επειδή δεν έβγαζαν μεγάλα νούμερα στο next-gen τότε Crysis, τους αρέσει καλύτερα τώρα ; Ας πρόσεχαν.. 1
D.Luffy Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Το έπαιξα το παιχνίδι για λίγο. Άσχημα τα γραφικά δεν είναι σε καμία περίπτωση, απλώς αρκετά cartoonish για να δικαιολογήσουν τις απαιτήσεις. Δεν μιλάμε ούτε για φωτορεαλισμό όπως BF ούτε για εφέ και αντανακλάσεις όπως Gears 4. Τα drops συμβαίνουν σε ανοιχτούς κυρίως χώρους. Αν το πρόβλημα έχει σχέση με CPU utilization δεν νομίζω να φτιαχτεί ποτέ μιας και είναι έτσι από τον πυρήνα του το παιχνίδι.
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Το GoW 4 σε 4K είναι το top σε visuals αυτή τη στιγμή, και τρέχει και butter smooth με High-end PC. Γιατί να μην είναι όλοι οι τίτλοι στο PC έτσι..
D.Luffy Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Ναι, από κει που λες ότι υπάρχει ελπίδα να αλλάξουν τα πράγματα με παιχνίδια που συνδυάζουν δυνατό optimization με φοβερά γραφικά, έρχεται ο επόμενος ΑΑΑ τίτλος να σε προσγειώσει πάλι στην πραγματικότητα. Ότι τα στούντιο που ασχολούνται με αυτό το συνδυασμό είναι πιο λίγα και από τα δάχτυλα του ενός χεριού και το πολύ να δεις 2 τέτοιους τίτλους το χρόνο. Και είναι κρίμα που αυτά τα προβλήματα συμβαίνουν σε καλούς τίτλους όπως Dishonored και FH3.
Fulgore Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 vote with your wallet,τα εχουμε ξαναπει νομιζω και παλιοτερα αυτα δεν καταλαβαινω γιατι παει η κουβεντα παντα εκει.Ουτε η πρωτη φορα που συμβαινει αυτο ειναι(mafia πριν μερικες εβδομαδες)φετος και ειναι κατι που βλεπουμε εδω και χρονια.
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Το Mafia 3 είναι τραγικό και σαν παιχνίδι όμως(Μόνο το soundtrack αξίζει). To Dishonored 2 κατά τα άλλα είναι παιχνιδάρα λένε. 1
D.Luffy Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 vote with your wallet,τα εχουμε ξαναπει νομιζω και παλιοτερα αυτα δεν καταλαβαινω γιατι παει η κουβεντα παντα εκει.Ουτε η πρωτη φορα που συμβαινει αυτο ειναι(mafia πριν μερικες εβδομαδες)φετος και ειναι κατι που βλεπουμε εδω και χρονια. Θα συμφωνήσω με το "vote with your wallet" όταν πρόκειται για παιχνίδια-αρπαχτές που βγάζουν sequel κάθε χρόνο. Το Dishonored όμως δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία και είμαι σίγουρος ότι είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της χρονιάς. Εάν ακολουθούσαμε τόσο πιστά αυτόν τον κανόνα που λες, 1-2 παιχνίδια το χρόνο τότε και πολύ είναι μη σου πω.
Fulgore Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Θα συμφωνήσω με το "vote with your wallet" όταν πρόκειται για παιχνίδια-αρπαχτές που βγάζουν sequel κάθε χρόνο. Το Dishonored όμως δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία και είμαι σίγουρος ότι είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της χρονιάς. Εάν ακολουθούσαμε τόσο πιστά αυτόν τον κανόνα που λες, 1-2 παιχνίδια το χρόνο τότε και πολύ είναι μη σου πω. Το παραπανω που γραφω εχει πολλες πλευρες αγαπητε οχι μονο να μην αγορασουμε καθολου ενα παιχνιδι. Εαν βλεπουμε πχ οτι ενα παιχνιδι ειναι καλο αλλα εχει καραγκιοζιλικια απο πισω(βλεπε battlefield 1 με season pass 50ευρω)τρωει ακυρο και αγοραζεται σε μειωμενη τιμη. Το ιδιο και στην περιπτωση του Dishonored.Ειναι καλο το παιχνιδι αλλα τρεχει χαλια?Αναμονη για μειωση τιμης και λογικα και patches που θα εχουν βγει να το συμμαζεψουν καπως.
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Τα season pass και τα microtransactions έχουν μπει διότι έχει αυξηθεί αρκετά το κόστος ανάπτυξης ενός ΑΑΑ τίτλου, ενώ η επίσημη τιμή έχει παραμείνει στα 60$ εδώ και χρόνια.
D.Luffy Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Ειναι καλο το παιχνιδι αλλα τρεχει χαλια?Αναμονη για μειωση τιμης και λογικα και patches που θα εχουν βγει να το συμμαζεψουν καπως. Ε για όλα τα παιχνίδια μπορείς να περιμένεις για μείωση τιμής και μερικά patches. Είτε πρόκειται για καλά παιχνίδια ή μέτρια. Δεν νομίζω ότι αυτό που λες στέλνει κάποιο μήνυμα στους publishers ή κάτι τέτοιο (δυστυχώς)... Ειδικά σήμερα. Πες μου μία εταιρία που άλλαξε τακτική και νοοτροπία επειδή το παιχνίδι τους έτρεχε χάλια στο launch ή επειδή το season pass ήταν ακριβό. Εμένα μου έρχεται στο μυαλό η WB που αντί να στρώσουν τον κώλο τους κάτω, επέλεξαν να εγκαταλήψουν όλες τις προπάθειες... Και εννοείται ότι εκεί έπεσε το refund της κακομοίρας (Arkham Knight) στο PC...
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Απλά δεν μπόρεσαν με το ΑΚ, το studio μέχρι εκεί έφτανε. Δεν είχαν ικανά άτομα ή δεν ήθελαν να σκάσουν επιπλέον $$$ για περαιτέρω βελτιώσεις στον τίτλο, όσο βελτιώθηκε και τέλος.
D.Luffy Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Απλά δεν μπόρεσαν με το ΑΚ, το studio μέχρι εκεί έφτανε. Δεν είχαν ικανά άτομα ή δεν ήθελαν να σκάσουν επιπλέον $$$ για περαιτέρω βελτιώσεις στον τίτλο, όσο βελτιώθηκε και τέλος. Νομίζω ότι αυτός ήταν και ο μοναδικός λόγος.
Fulgore Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Ε για όλα τα παιχνίδια μπορείς να περιμένεις για μείωση τιμής και μερικά patches. Είτε πρόκειται για καλά παιχνίδια ή μέτρια. Δεν νομίζω ότι αυτό που λες στέλνει κάποιο μήνυμα στους publishers ή κάτι τέτοιο (δυστυχώς)... Ειδικά σήμερα. Πες μου μία εταιρία που άλλαξε τακτική και νοοτροπία επειδή το παιχνίδι τους έτρεχε χάλια στο launch ή επειδή το season pass ήταν ακριβό. Εμένα μου έρχεται στο μυαλό η WB που αντί να στρώσουν τον κώλο τους κάτω, επέλεξαν να εγκαταλήψουν όλες τις προπάθειες... Και εννοείται ότι εκεί έπεσε το refund της κακομοίρας (Arkham Knight) στο PC... Το παραπανω οπως καταλαβες που περιγραφω ειναι στην ουσια αυτο που βλεπεις να γραφεται διαφορετικα τον τελευταιο καιρο.Δηλαδη προσοχη με τα pre orders.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα