Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 το GTA εννοείτε πολύ καλο port παρόλα αυτά πάσχει από stutter ακόμα και σήμερα. Nope. Το GTA V είναι το μοναδικό open-world που ακόμα και σε HDD της πλάκας δεν κάνει το παραμικρό κιχ.
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Dishonored 2: Recommended specs are for High/60fps, PCs far exceeding them should use Ultra settings Video Settings If you have performance issues, try lowering the resolution. Use 1440p resolution only if you have a very high-end GPU ( GTX 1070/1080 or equivalent) Keep the V-Sync activated, especially if you have large framerate fluctuations. If you have framerate under 30 fps, adjust the “Adaptive Resolution” between minimum (50%) and default value (75%). Advanced Settings Use the “Auto” presets: this should adjust your visual settings without impacting your framerate. If you still have performance issues with “Auto” presets: Try deactivating the “TXAA Anti-Aliasing” Try lowering the texture details
Bigi444444 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Όλα τα facepalm της γης λέμε!Να παίζεις με μια 970 στα 1440 το bf1 ultra ή "σχεδόν ultra" και να μη μπορείς το dishonored!Όσο και να μη θέλεις να γκρινιάξεις, δε γίνεται ρε φίλε να το παραβλέψεις.Ε δε γίνεται να σου λέει αυτό το παιχνίδι ότι θέλει 1070/1080 για 1400p. Και τα reviews στο στεαμ που βλέπω, κάνουν λόγο για ένα εξαιρετικό παιχνίδι κατά τα λοιπά, που όμως έχει σοβαρά προβλήματα απόδοσης. Και είναι κρίμα. Το τραγικό είναι ότι βλέπω παντού να λένε ότι στις πόλεις όταν κοιτάς σε συγκεκριμένα σημεία χωρίς να υπάρχει κάτι ιδιαίτερο που να το δικαιολογεί, έχεις κατακόρυφες πτώσεις στα fps.Μόλις κάνεις και κοιτάξεις λίγο πιο δίπλα, νερό. Καλώς ήρθατε στο μονοπύρηνο gaming του 2002... 3
chill Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Υπάρχει κανεις που να παρέλαβε απο Πλαίσιο τον κολεκτορα; Ημερα κυκλοφοριας και καμία ειδοποίηση....
zvarthangalos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Μη μου λέτε τέτοια ρε παιδιά είμαι ένα βήμα πριν την παραγγελία ξέρουμε αν υπάρξει και για το pc day one patch ? Σε phenom θα παίζει η θα την πατήσουμε σαν το Μαφία 3 ? Η GPU που έχω είναι η R9 270X 2GB όμως παίζω σε ανάλυση 1680 Χ 1050.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δεν έχει ειπωθεί κάτι για Phenom μονο για ATI GPUs. Nope. Το GTA V είναι το μοναδικό open-world που ακόμα και σε HDD της πλάκας δεν κάνει το παραμικρό κιχ. Από day1 μέχρι και σήμερα έχω stutter όπως και σχεδόν όλοι που παίζω μαζί (single & online), τώρα γιατί δεν έχεις εσύ idk.
fever25 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Μη μου λέτε τέτοια ρε παιδιά είμαι ένα βήμα πριν την παραγγελία ξέρουμε αν υπάρξει και για το pc day one patch ? Σε phenom θα παίζει η θα την πατήσουμε σαν το Μαφία 3 ? Η GPU που έχω είναι η R9 270X 2GB όμως παίζω σε ανάλυση 1680 Χ 1050. Το πρόβλημα με τους phenom είναι αυτό με το sse 4.1 που απαιτείται για να τρέξει το παιχνίδι;
Oroku Saki Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Βρηκανε τι ειναι αυτο που κανει το παιχνιδι να σερνεται ακομα και σε high end pc: Εχει ενα bug που το βαζει σε low priority mode . Για να διορθωσει αυτο παμε στον πινακε ελεγχου και το βαζουμε σε high. Το αλλο bug ειναι οτι το παιχνιδι χρησιμοποιει συνεχεια TXAA ακομα και στο low. Γι αυτο δεν μπορει να γινει κατι προς το παρον μεχρι να βγει patch που θα επιτρεπει να το απενεργοποιησουμε. Αυτα τα 2 bugs να φτιαξουν και μετα θα τρεχει σφαιρα το παιχνιδι. Εγω θα το παρω τελςο του μηνα μαλλον αν το εχουν φτιαξει.
logistoulis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Από day1 μέχρι και σήμερα έχω stutter όπως και σχεδόν όλοι που παίζω μαζί (single & online), τώρα γιατί δεν έχεις εσύ idk. ίσως θα κέρδιζες πολύ από επιπλέον συχνότητα, εγώ με την ίδια πάντα κάρτα είδα τρελή "ανάσα" από i5 750 στα 3.8 σε 4690Κ στα 4.4 και πάλι φτάνει πολύ υψηλό usage ο επεξεργαστής είναι πολύ βασικός σε αυτό το παιχνίδι, η κάρτα ίσως όχι και τόσο με τις τόσες επιλογές που έχεις για τα γραφικά που σου επιτρέπει να το φέρεις στα μέτρα σου, αλλά για cpu δε μπορείς να κάνεις κάτι όσο πιο καλή έχεις τόσο το καλύτερο 1
tommybertsen Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Επειδη το παιχνιδι με ενδιαφερει , κανω μια συνδρομουλα. Αν πεσει στην αντιληψη κανενος καποιο fix , τελος του μηνα ισως το τσιμπησω. Θα το παρακολουθω οσο μπορω. Αυτο με το ΤΧΑΑ το διαβασα κι αλλου.
SPANK Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Και εγώ μαλλον θα περιμένω 5 6 ημέρες να διορθωθούν οτι προβλήματα με fps κτλπ αν υπάρχουν , απο εκει και πέρα ας μας πει καποιος που το παίζει ηδη πως ειναι σαν παιχνίδι απο θέμα ιστορία gameplay κτλπ
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Το παιχνίδι διαβάζω είναι καλό σαν το πρώτο, αλλά βελτιωμένο. Μόλις διορθωθεί το πρόβλημα με το frame-rate θα είναι must buy. 2
logistoulis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 για τους κόκκινους φίλους ξέρουμε πώς θα είναι τα πράγματα;
tommybertsen Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Φανταζομαι οπως και για τους πρασινους Αν εχουν issues οι μεν και εχουν και οι δε, θελω να πιστευω πως θα διορθωθουν και για τους 2
logistoulis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 δεν είναι δεδομένο αυτό, πολλές φορές ένα προβληματικό παιχνίδι για τους μεν πάει μια χαρά στους δε απλά περισσότερο διαβάζουμε για nvidia μιας και οι περισσότεροι έχουν πράσινες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα