Tigris7 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Παιδια καλησπερα,ηθελα να ρωτησω,υπαρχει καποιο προγραμμα για android συσκευη το οποιο να μην χρειαζεται root και να μπορει να σου εμφανισει αποθηκευμενο κωδικο π.χ gmail? Δηλαδη,να εχεις την εφαρμογη του gmail στο κινητο σου ή του facebook και το προγραμμα να μπορει να σου εμφανισει τον κωδικο που εχεις π.χ στο facebook? (Το facebook να ειναι συνδεδεμενο με τον λογαριασμο σου στο κινητο,απλα να σου εμφανισει τον κωδικο που εχεις βαλει. Οπως κανει π.χ ο firefox που μπορει να σου εμφανισει τον κωδικο που εχεις κανει απομνημονευση στις σελιδες loggin)
UsualSuspect__ Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Βρωμιά σε κινητό γκόμενας μου μυρίζει εμένα. (η γκόμενου λολ)
Tigris7 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Βρωμιά σε κινητό γκόμενας μου μυρίζει εμένα. (η γκόμενου λολ) Γνωριζεις κατι επι του θεματος? καποια εφαρμογη ή οχι?
someone- Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Γνωριζεις κατι επι του θεματος? καποια εφαρμογη ή οχι?καλμαρε φιλε μου.
tsilitheo1 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Υπάρχει, και λέγεται "'ρώτα την" ..... Σαν να ακουω παλια καλη Ιριδα.... 1
Tigris7 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Παιδια,εκτος απο ασχετες απαντησεις με ειρωνικου χαρακτηρα,εχει καποιος καποια απαντηση ?
Moderators stormrain Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Keep it cool guys. Δυσκολο να γινεται αυτο που ζητας χωρις root. Εδω για να δεις τον κωδικο του wifi που εχεις εσυ βαλει χρειαζεται root. 1
WalkerSW Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Παιδια,εκτος απο ασχετες απαντησεις με ειρωνικου χαρακτηρα,εχει καποιος καποια απαντηση ? Ναι να μην προσπαθείς να εισβαλεις στην ιδιωτική ζωή των άλλων!
Προτεινόμενες αναρτήσεις