Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα 

εχω ενα Macbook Pro Retina 13" (mid 2015) και εδω και καποιες μερες δεν λειτουργει ο οπισθιος φωτισμος του πληκτρολογιου. Ξερει κανεις τι μπορει να φταιει;

Δημοσ.

Eτσι στο ακυρο, σταματησε να δουλευει ?

Ναι ετσι ξαφνικα! Και μαλιστα δεν ξερω για ποσο διαστημα ειχε σταματησει να λειτουργει μεχρι να το συνειδητοποιησω. 

(για να μην παρεξηγηθω το πληκτρολογιο λειτουργει κανονικα, απλα δεν αναβει ο οπισθιος φωτισμος)

Δημοσ.

Χρησιμοποίησε τα κουμπάκια F5 - F6 για να μειώσεις ή αυξήσεις τον φωτισμό στο backlit keyboard.  Αν αυτό δε λειτουργήσει πήγαινε στα Settings  > Keyboard και δες μήπως κάτι έχεις πειράξει στις ρυθμίσεις φωτισμού του πληκτρολογίου σου.   Καλό είναι να έχεις τσεκαρισμένο το "Automatically Illuminate Keyboard in Low Light". 

• Like 2
Δημοσ.

Χρησιμοποίησε τα κουμπάκια F5 - F6 για να μειώσεις ή αυξήσεις τον φωτισμό στο backlit keyboard.  Αν αυτό δε λειτουργήσει πήγαινε στα Settings  > Keyboard και δες μήπως κάτι έχεις πειράξει στις ρυθμίσεις φωτισμού του πληκτρολογίου σου.   Καλό είναι να έχεις τσεκαρισμένο το "Automatically Illuminate Keyboard in Low Light". 

Αυτο ηταν τελικα, απλα εγω πειραζα F1-F2 και νομιζα οτι κατι αλλο φταιει οποτε προσπερνουσα οποια λυση προτεινε κατι τετοιο (καλα που εγραψες συγκεκριμενα F5-F6 kai oxi genika F). Συγχωρεστε με παιδια ειμαι newbie ακομα  :lol:

Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...