Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...

Ας το συντομεύσουμε λοιπόν: Δείξε ένα άρθρο από ειδικό τύπο, δώσε ένα link από εξειδικευμένο site, παράθεσε την προτροπή ενός κατασκευαστή hi end συσκευών αναπαραγωγής και ηχείων, όπου προτείνεται η ακρόαση μουσικής στο σπίτι από monitors. Διότι, όντως, ο καθένας έχει τη γνώμη του, αλλά όσο να 'ναι, των ειδικών έχει κάπως μεγαλύτερη σημασία. 

Δημοσ.

Εσύ την κάνεις την δουλειά 27 χρόνια, και εγώ έχω σπουδάσει Music Technology σε ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια της Αγγλίας. Επίσης είμαι και μουσικός παραγωγός. 

Τα studio monitor δεν ειναι για να ακούμε τελικό mastered αποτέλεσμα period.

Δημοσ.

Ας το συντομεύσουμε λοιπόν: Δείξε ένα άρθρο από ειδικό τύπο, δώσε ένα link από εξειδικευμένο site, παράθεσε την προτροπή ενός κατασκευαστή hi end συσκευών αναπαραγωγής και ηχείων, όπου προτείνεται η ακρόαση μουσικής στο σπίτι από monitors. Διότι, όντως, ο καθένας έχει τη γνώμη του, αλλά όσο να 'ναι, των ειδικών έχει κάπως μεγαλύτερη σημασία. 

Την άποψή μου λέω, δεν είπα ποτέ ότι αυτό προτείνουν οι ειδικοί (στους οποίους δεν συγκαταλέγω τους κατασκευαστές Hi End, όχι επειδή δεν ξέρουν αλλά επειδή δεν θα πρότειναν ποτέ κάτι που δεν πουλάνε). Φυσικά και κάθε γνώμη έχει το βάρος της. Μιλάω εκ πείρας, δεν έχω σπουδάσει κάτι σχετικό.

Στην πρώτη μου ερώτηση πάντως, "ποιος το είπε αυτό;" δεν πήρα μια δικαιολογημένη απάντηση.

Αν έχεις εσύ ή ο φίλος DigitalElf, που το έχει σπουδάσει κι όλας, έχετε κάποιο link που κάποιος ειδικός λέει κατηγορηματικά ότι τα monitors δεν είναι για το σπίτι, θα ήθελα να το διαβάσω αρκεί να αιτιολογείται. Θα ήθελα δηλαδή να ξέρω γιατί "Τα studio monitor δεν ειναι για να ακούμε τελικό mastered αποτέλεσμα period." Τι θα συμβεί δηλαδή; Τι θα ακούω λάθος;

Ευχαριστώ και τους δυό σας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...