Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σε ολους

εχω έναν εξωτερικο σκληρο τον οποιο κατά καποιο τροπο μου εγινε φορματ δεν τον αναγνωριζε πουθενα δεν μπορουσα να μπω μεσα του.. ετσι τον εκανα μια διαμορφωση σε exfat γιατι δεν γινότανε σε NTFS και θελω να βρω όλα τα αρχεια που ειχα μεσα γυρω στα 700gb εχετε να μου προτηνεται καποιο καλο πρόγραμμα για να τα επαναφερω??

ευχαριστω πολύ εκ των προτερων.. :)

Δημοσ.

οκ σε ευχαριστω θα τα προσπαθήσω και τα δυο.. ειχες παρομοιο περιστατικο ποιο είναι καλυτετο κατά την γνωμη σου?

Δημοσ.

Το testdisk μπορεί να δει απευθείας μέσα σε ένα διαμέρισμα και περιέχει ένα απλό filebrowser για να κάνεις άμεση αντιγραφή,ίσως να μπορέσει να επαναφέρει και το παλιό ntfs διαμέρισμα και να γλυτώσεις από 700gb αντιγραφές-ανακτήσεις.

Δοκίμασε και το minitools partition recovery πρώτα για επαναφορά διαμερίσματος αφού είναι πολύ ποιο εύκολο στην χρήση.

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να μου πει απο που μπορώ να κατεβάσω το mini tool power data recovery ? To free μπορεί να επαναφέρει μέχρι ενα gb...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν επιτρέπεται η αναφορά ιστότοπων για κατέβασμα πειρατικού λογισμικού. Δοκίμασες τις λύσεις του TheELF;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...