Προς το περιεχόμενο

Windows 8.1 Professional OEM

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για την νομιμοτητα αυτων των windows, μπορει κανεις να δει παραπλησια θεματα εδω στις "προσφορες", με παμπολλες πληροφοριες  και να καταλαβει τι γινεται. Π.χ.

http://www.insomnia.gr/topic/539944-windows-81/

Το γνωριζει κανεις το μαγαζι; Είναι "καπως";

Το μαγαζι ειναι πασιγνωστο στους παιχνιδαδες, ανηκει στην γκριζα ζωνη των κλειδαδικων, δηλ. τα κλειδια που δινει δεν ειναι νομιμα μεν, δουλευουν δε.

ΠΡΟΣΟΧΗ, δουλευουν σημερα, "αυριο" μπορει να μην δουλευουν, εχουν ανακληθει κωδικοι αγορασμενοι απο kinguin και αλλα αντιστοιχα μαγαζια, απο αρκετες μεγαλες εταιρειες στο παρελθον (valve, ubisoft κλπ, η microsoft δεν εχει ανακαλεσει τετοιους κωδικους).

Αυτο δεν σημαινει μην αγορασετε, οι τιμες ειναι πολυ καλες, οποιος θελει το ρισκαρει, αρκει να ξερει οτι το ρισκαρει.

Επισης, καποτε που το ειχα δει, μπορει ο καθενας να πουλησει μεσω αυτου τα κλειδια του και το μαγαζι παιρνει την προμηθεια του. Δεν ξερω αν δουλευει ακομη ετσι, οποιος θελει ψαχνει.

Μπορειτε να μαθετε περισσοτερα διαβαζοντας το παρακατω θεμα, ή κανοντας αναζητηση "kinguin"

http://www.insomnia.gr/topic/419639-%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BC%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%AC%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%B7%CE%B3%CF%8E%CE%BD-cd-keys-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-steam-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%8C%CF%87%CE%B9-%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CE%BF-cd-key-sto/

Εν μερει σωστο.... Κλειδωνουν στη μητρικη η οτι αλλο βρισκουν στον υπολογιστη (καποια parts τελως παντων)

Παρ ολα αυτα...........

Οταν τα περασεις σε αλλο pc δε θα γινει δεκτο το online activation

εδω αρχιζουν τα κολπα.

Δουλευει το κολπο. Ενα αλλο "κολπο" πριν μπειτε στην διαδικασια, ειναι να δοκιμασετε απλα να κανετε activation μεσω internet 2 φορες, πολυ συχνα δεν πιανει με την 1η αφου αναγνωριζει αλλο δηλωμενο hardware, αλλα επιτρεπει με την 2η το activation, καθως ξερει το συστημα οτι το κλειδι ειναι καταρχας γνησιο και ποσες φορες εχει χρησιμοποιηθει, αν χρησιμοποιειται τωρα σε αλλο συνδεδεμενο PC κλπ κλπ

---

Γενικοτερα:
Η microsoft ηταν και ειναι ακομη ανεκτικη στους γκριζους κωδικους. Κυριως για προσωπικη χρηση.

Αυτο δεν τους καθιστα νομιμους. Το προβλημα της νομιμοτητας ειναι σημαντικο ασφαλως στις εταιρειες.

Πληροφοριακα, το συγκεκριμενο μαγαζι δεν ειναι επισημος ουτε εξουσιοδοτημενος μεταπωλητης της microsoft, ουτε των αλλων εταιρειων που εμπορευεται κλειδια λογισμικου, ως επι το πλειστον παιχνιδια με κωδικους steam.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ το πήρα να υπάρχει και ευχαριστώ τον ts!

Μου ήρθε ένα jpg με το product key, σαν τα αυτοκόλλητα που βάζουν κάτω από τα laptop..

Επεξ/σία από Philippe
Δημοσ.

καλα τα λετε για το activation, αλλα τι γινεται οταν δεν εχουμε cd μαζι με το λαπτοπ;

με οποιοδηποτε cd θα γινει η δουλεια μας, και το  serial του λαπτοπ μας που θα το βρουμε;

Δημοσ.

Παιδιά τι είναι αυτά που λέτε για κλειδώματα;

Εγώ οπότε έχει τύχει να περάσω Windows licence από ένα laptop σε άλλο παίρνω τηλέφωνο τη Microsoft και δίνει καινούργιο κωδικό για το συγκεκριμένο serial και γίνεται το activation κανονικά.

Το έχω κάνει και με 7 και με 8 και με 8.1 και ελπίζω να συνεχιστεί αυτή η πρακτική μιας και εννοείτε ότι το serial το χρησιμοποιώ μόνο σε ένα υπολογιστή.

Δημοσ.

Δεν θα συνεχιστεί αυτή η πρακτική . Μετα το λανσαρισμα των  10 , αφου η M$ ενοποιησει και "ομογενοποιησει" τα λειτουργικα της , αφου ολοι  τσιμπησουν και κλειδωσουν στο free upgrade των 10 θα μας παει π@π@ κ@λ@ . 

Δημοσ.

Δεν θα συνεχιστεί αυτή η πρακτική . Μετα το λανσαρισμα των  10 , αφου η M$ ενοποιησει και "ομογενοποιησει" τα λειτουργικα της , αφου ολοι  τσιμπησουν και κλειδωσουν στο free upgrade των 10 θα μας παει π@π@ κ@λ@ . 

Το τι εχει στο νου της με το τι θα γινει τελικα ισως να μην ειναι ταυτοσημα.

Δημοσ.

Νομίζω όχι. Είναι σαν τα windows που έχουν τα λαπτοπ. Η άδεια που αγοράζεις κλειδώνει με τον σειριακό αριθμό της μητρικής. Ακόμα κι αν σου καεί η μητρική και την αλλάξεις πρέπει να τα ξαναγοράσεις.

Η αγορά γενικά συμφέρει, αν όμως η microsoft δώσει δωρεάν την αναβάθμιση σε 10αρια εννοείται ότι δεν αξίζει

Αυτο ακριβως στο Dell που ειχα οταν μου αλλαξαν μητρικη μου εδωσαν και αλλη αδεια Windows.

Δημοσ.

Εγώ το πήρα να υπάρχει και ευχαριστώ τον ts!

Μου ήρθε ένα jpg με το product key, σαν τα αυτοκόλλητα που βάζουν κάτω από τα laptop..

Το θέμα είναι σε πόσους έχει στείλει το ίδιο jpg ...

Τι μας προστατεύει;

Για μένα που έχω XP ακόμα, νομίζω ότι είναι η καλύτερη επιλογή για να πάω στα 10 νόμιμα. (?)

Επίσης το κλειδί που στέλνουν κάνει για καθαρή εγκατάσταση;

Υπάρχει και αυτή η εκδοχή για κάποιον που πιθανόν να το θέλει για εταιρία:

http://www.softwarebilliger.de/betriebssysteme/windows-8-1-pro-download/

στα €44,9 με ΦΠΑ 19%

Δημοσ.

Έχω πάρει αρκετές φορές από αυτούς (Softwarebilliger) κυρίως w7 pro και office χωρίς πρόβλημα.  Ήρθαν κανονικά τα CD και τα αυτοκόλλητα.  Μάλιστα σε περιπτώσεις upgrade μου έστελνε 2 αυτοκόλλητα (το ένα ήταν το παλαιό λειτουργικό και το άλλο το upgrade του).

Τα αυτοκόλλητα δεν ήταν πάντως ξεκολλήμενα από κάπου.  Μάλλον είμαι από τους τυχερούς.

Δημοσ.

Τα αυτοκόλλητα δεν ήταν πάντως ξεκολλήμενα από κάπου.  Μάλλον είμαι από τους τυχερούς.

Δεν εισαι απο τους τυχερους, σε ολους δουλευουν τα κλειδια και απο αυτο και απο αλλα αντιστοιχα μαγαζια.

Η νομιμοτητα και το μελλον, ειναι αλλου παπα ευαγγελιο (εγραψα παραπανω πληροφοριες).

Δημοσ.

Μα άμα είναι να μην έχουμε νομιμότητα ποιος ο λόγος να δώσουμε 40Ε ?

Αυτό ακριβώς λέει και ο Nek4d. Μόνο για να μην σου κλειδώσουν μετά από ένα μήνα ή να μην ψάχνεσαι με cracks αν δεν ξέρεις κτλ. Αλλά αν είναι να μην είσαι πραγματικά νόμιμος δεν νομίζω ότι αξίζει.

Nek4d διάβασα ένα από τα μηνύματα που παρέθεσες παραπάνω και έγραψες κάτι για την περίπτωση των τραπεζικών συναλλαγών σε σχέση με τα νόμιμα ή όχι windows. Μπορείς να εξηγήσεις τι εννοούσες;

• Like 2
Δημοσ.

Τελικά τα σπασμένα θα αναβαθμιστούν σε 10ρια;Γιατί αν αναβαθμιστούν, δεν αξίζει να αγοράσει κανείς 8ρια...

Πάντως εμένα αυτό που με εντυπωσίασε είναι ότι σε Thinkpad με original Win 7 Pro, μου έβγαλε μήνυμα για free official update σε Win 10 !!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...