Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλε μου καταρχην να σε ευχαριστησω και να σε θαυμασω για την υπομονη σου και την θεληση σου να βοηθησεις εναν αγνωστο.

Πραγματικα σε ευχαριστω πολυ.

Να 'σαι καλά. Το κάνω και για μένα που λόγω δουλειάς θέλω να ξέρω όσες περισσότερες τέτοιες περιπτώσεις γίνεται.

Οσο για το θεμα μας...τωρα ειδα οτι εκανα μακακια..

Δεν εγραφα σε mp4...αλλα σε mp4 (lpcm).

Το lpcm αναφέρεται στον ήχο ή είναι καμμια παραξενιά της εν λόγω κάμερας;

Βεβαια δεν ειδα τωρα αν γραψω σε καθαρο mp4 και οχι σε mp4 lpcm αν θα τα παρει το premiere...

Να κάνεις τεστ, ίσως αξίζει τον κόπο και ρίξε μια ματιά στο menu της μήπως γράφει και σε άλλο container, π.χ .MOV

Οσο για τον ηχο σε καποια βιντεακια δε τον χρειαζομαι.

Η απλούστερη μέθοδος είναι του Freemake.

Αν όμως σε ενοχλεί η απώλεια ποιότητας ή θέλεις να ψαχτείς λίγο παραπάνω, κοίτα το Resolve. Είναι ένα πολύ καλό, full επαγγελματικό πρόγραμμα για conversion, editing (ειδικά με τη version 12 που βγαίνει όπου να 'ναι) και color grade. Θέλει λίγο δουλίτσα παραπάνω αλλά υπάρχουν πολλά tutorials και γενικά το πρόγραμμα τα σπάει. Είναι απίστευτο που είναι τσάμπα!

Ρυθμίσεις Freemake

post-282951-0-94499000-1434315651_thumb.jpg

Δημοσ.

Δεν εγραφα σε mp4...αλλα σε mp4 (lpcm).

Το lpcm είναι για τον ήχο και όχι για το βίντεο.

Σημαίνει ότι ο ήχος θα είναι σε lpcm uncompressed μορφή (wav) και θα πιάνει αρκετό χώρο.

Δεν επηρεάζει σε κάτι την συμβατότητα του βίντεο.

Και μια ερώτηση... μήπως γράφεις σε 4Κ και δεν το δέχεται το premiere; Τι επιλογές έχει για εγγραφή; Μπορείς να το κατεβάσεις σε full hd;

Δημοσ.

Οχι δε το γραφα σε 4Κ σιγουρα.

Mp4 lpcm 1080i 50fps 100m

Μπορω και να το κατεβασω και να το ανεβασω αλλα στα αρχεια που ηδη εγραψα ειναι το θεμα τι κανω...

Δημοσ.

Το lpcm είναι για τον ήχο και όχι για το βίντεο.

Σημαίνει ότι ο ήχος θα είναι σε lpcm uncompressed μορφή (wav) και θα πιάνει αρκετό χώρο.

Δεν επηρεάζει σε κάτι την συμβατότητα του βίντεο.

Και μια ερώτηση... μήπως γράφεις σε 4Κ και δεν το δέχεται το premiere; Τι επιλογές έχει για εγγραφή; Μπορείς να το κατεβάσεις σε full hd;

1080 είναι τα αρχεία. Κάποια άλλη παραξενιά έχουν και δεν παίζουν. Δεν ξέρω αν είναι το lpcm, πάντως στο resolve ήχο δεν παίρνει οπότε ναι, μπορεί να δημιουργεί θέμα ασυμβατότητας.

Δημοσ.

Ρε προβληματα...

Με το resolve θα κανω μετατροπη με οσο το δυνατο λιγοτερες απωλειες ποιοτητας;

ο ηχος δε με νοιαζει...

Ναι, υπ' όψιν ότι το μέγεθος θα αυξηθεί αρκετά, περίπου στο διπλάσιο, τουλάχιστον για το συγκεκριμένο που έστειλες.

Το format που θες είναι αυτό.

post-282951-0-24693000-1434356349_thumb.jpg

Δημοσ.

Δεν εχει να κανει με το τροπο λειτουργειας του..αυτα θα τα βρω.

κατι αλλο παιζει.

το δοκιμασα σε 3 pc...

Δεν μου βγαζει τα αρχεια.

δεν βλεπει τους δισκους μου μαλλον.

αφου βαλω το login κτλ ,μετα δε με πηγαινει να διαλεξω αρχεια οπως στο βιντεο με το tutorial.

Με βαζει κατευθειαν μεσα στο περιβαλλον του προγραματος και εκει δε μπορω να βρω ακρη με το πως θα ψαξω και θα βαλω μεσα τα αρχεια μου...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...