giannis97 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Καλησπερα εχω ενα Alcatel c9, Εκανα το μεσημερι επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και παρατηρησα πως σβηστηκε το εικονιδιο για τα μηνυματα. Δεν υπαρχει η εφαρμογη, εκανα 3-4 φορες ξανα επαναφορα μηπως εμφανιστη αλλα τιποτε, Δεν θελω να κατεβασω αλλη εφαρμογη θελω την stock. Πως μπορω να την επαναφορω;
tsilitheo1 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Αποκλειεται να χαθηκε...απλα εφυγε η συντομευση στην αρχικη οθονη....ανοιξε τα apps βρες τα μνμ και συρε το στην αρχικη οθονη...κανε και αυτο...στειλε απο αλλο τηλεφωνο μνμ σε σενα και δες...θα ερθει;;;
giannis97 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δεν υπαρχει πουθενα, λες και σβηστηκε. Αλλα δεν σβηστηκε. Εστειλα απο αλλο αριθμο στο κινητο μου αλλα δεν ερχεται
saruman123 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δεν υπαρχει πουθενα, λες και σβηστηκε. Αλλα δεν σβηστηκε. Εστειλα απο αλλο αριθμο στο κινητο μου αλλα δεν ερχεταιΚατεβασε την εφαρμογη aptoide apk δεν θα την βρεις στο Play store θα την βρεις στο νετ.Θα πας εκει που λεει αναβαθμισεις αν εισαι τυχερος θα εχει και το apk για τα μηνυματα. Αν το εχει θα του κανεις ενημερωσει και μετα παλι θα το εχεις. Εγω ετσι εκανα στιν Αρχικη TouchWiz που καταλαθος εκανα "επιβολη διακοπης" και το επανεφερα.....
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Παρα πολυ περιεργο να χαθηκε... Πηγαινε στα Settings> Application Manager στην καρτελα Disabled και δες μηπως την απενεργοποιησες κατα λαθος. Aν δεν βγαλεις ακρη απο κει, μπορεις να ψαξεις να βρεις το οriginal firmware οnline (απο xda φανταζομαι) και να κανεις extract την εφαρμογη μηνυματων. Ενδεχομενως βεβαια και να μη λειτουργησει αυτο καθως ειναι πολυ πιθανο να λειτουργει μονο ως system app και να θελει αρα root για να το κανεις ετσι.
saruman123 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Παρα πολυ περιεργο να χαθηκε... Πηγαινε στα Settings> Application Manager στην καρτελα Disabled και δες μηπως την απενεργοποιησες κατα λαθος. Aν δεν βγαλεις ακρη απο κει, μπορεις να ψαξεις να βρεις το οriginal firmware οnline (απο xda φανταζομαι) και να κανεις extract την εφαρμογη μηνυματων. Ενδεχομενως βεβαια και να μη λειτουργησει αυτο καθως ειναι πολυ πιθανο να λειτουργει μονο ως system app και να θελει αρα root για να το κανεις ετσι.Root θελει σιγουρα!!!Εγω του ειπα αυτο μπας και αποφυγη το rootαρισμα
giannis97 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 το εχω root, τι μπορω να κανω λοιπον με το root για να σωθω;
Moderators stormrain Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Αυτο που σου ειπα πανω κατω
saruman123 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 δοκιμασε το go sms απο το μαρκετΘελει την stock το λεει ο ανθρωπος!!!!το εχω root, τι μπορω να κανω λοιπον με το root για να σωθω; Κατεβασε ενα file manager οπως το ES η το Root Browser για να μπορεις να εχεις προσβαση στα apk που θα κατεβασεις μετα απο την rom. Οταν την κατεβασεις την κανεις unzip και ψαχνεις να βρεις το apk των μηνυματων απο μεσα και του κανεις install. Νομιζω ετσι παει....... Για την rom και οτι εχει σχεσει με το κινητο σου θα την βρεις εδω: http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=569984&st=1500 το κακο ειναι οτι ειναι στα Ρωσσικα και θα χρειαστης μεταφραστη στο Browser
Moderators stormrain Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δεν το κανεις install (ή τέλος πάντων το κανεις αλλα ενδεχεται να μη δουλέψει). Απλα πετάς το sms apk στον φακελο απο τον οποιον το πηρες.
saruman123 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δεν το κανεις install (ή τέλος πάντων το κανεις αλλα ενδεχεται να μη δουλέψει). Απλα πετάς το sms apk στον φακελο απο τον οποιον το πηρες.Ενταξει και γω πανω κατω του ειπα.Δεν ειμαι και σιγουρος......
giannis97 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 θα κανω κατι αλλο, θα κατεβασω το προγραμμα της Alcatel για να ξανα περασω το firmware. Ετσι λογικα θα υπαρχει η εφαρμογη, Δεν θελω να κατεβασω αλλη γιατι θα τρεχει στο παρασκηνιο και δεν με συμφερει. Αφοθ υπαρχει την θελω πισω
Moderators stormrain Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Μan κατεβασε το Titanium και εκει που έχει αναζήτηση πάτα messages ή sms κλπ. Θα στη βγάλει αν υπάρχει ακομα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα