saradis1 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2003 Θα ηθελα να ρωτήσω αν ξερει κάποιος αν γίνεται με μια tv card (εχω την pinnacle tv pro) να πιανει συνδρομιτικά κανάλια (οπως filmnet η supersport κ.τ.λ) στα windows xp (εδω ειναι το δυσκολο). Μου εδωσε ενας φιλος ενα δυο αλλα δεν ειναι συμβατα με τα windows xp. Ξερει κανενας αν υπαρχει κανενα συμβατο με xp και απο που να το κατεβασω; :?:
Dark_son20 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2003 ama psakseis edo mesa ginete xamos apo afto thema ginete xamos...kane ena search...
Dark_son20 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2003 ante...tha se voithisw....des edw http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=277394&highlight=filmnet
Κυριάκος Ελευθερίου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 Θα ηθελα να ρωτήσω αν ξερει κάποιος αν γίνεται με μια tv card (εχω την winfast tv 2000) να πιανει συνδρομιτικά κανάλια (οπως filmnet η supersport κ.τ.λ) στα windows xp (εδω ειναι το δυσκολο). Μου εδωσε ενας φιλος ενα δυο αλλα δεν ειναι συμβατα με τα windows xp. Ξερει κανενας αν υπαρχει κανενα συμβατο με xp και απο που να το κατεβασω; :?:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.