markoskerass Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 εκεί θέλω να καταλήξω αλλά έπεσες να με φάς σάν να είσαι υπάλληλος του πλαισίου. ακόμη τα προμοτάρει ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ γιαυτό και τα ονομάζει TURBO X αλλιώς θα άφηνε την κορεάτικη κινέζικη ονομασία του κάθε προιόντος! ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ. καποιος που δέν γνωρίζει θα το αγοράζει ώς ελληνικό ή απλά ώς κάτι καλύτερης ποιότητας απο κινέζικο. ή μήπως έχετε την εντύπωση οτι άν πάει κάνας άσχετος να το αγοράσει θα του αναφέρουν οτι το έχουν φέρει απο κίνα στο 1/3 της τιμής το βάπτισαν turbo x και του βάλανα κάνα 80άρι πάνω καπέλο. όπως είπα εγώ προσωπικά δέν είμαι αφελής απλά το δείχνω για τους υπόλοιπους Έτσι κάνει, οποιος το έχει ψάξει θα το έχει καταλάβει. Τα TURBO-Χ είναι κινεζιές (δεν έχω τίποτα με τις κινεζιές, μόνο αυτές που γράφουν turbo-x πάνω) οι οποίες απλά εχουν βαφτιστεί έτσι. Και στο κάτω κάτω, εαν σκοπεύεις να την βγάλεις τσάμπα, δεν θα πας στο πλαίσιο, που σχεδόν όλα του τα προιόντα είναι τσάμπα. Απλά δυστυχώς, επειδή δεν είναι όλοι ψαγμένοι πέφτουν στην παγίδα του TURBO-X = Ελλάδα. Απλά το e-shop δεν έχει θέμα με το να παρουσιάζει τα προιόντα με την κανονική τους ονομασία , όποια και αν είναι αυτή.
βασίλης33 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 αυτό που θέλω να εξηγήσω είναι το ΠΡΟΦΑΝΕΣ!!! τί είναι τα προιόντα ή αν θέλετε καλύτερα η σειρά προιόντων ΤURΒΟ Χ????? γιατί ονομάζοντε έτσι???? γιατί λανάρονται σάν προιόντα μίας ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ. πάρτε για παράδειγμα τον σκλαβενίτη με τα προιόντα ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΤΑ "ΜΑΡΑΤΑ" τα οποία είναι εταιρία του σκλαβενίτη και κατασκευάζοντε στον κηφισσό. ένας που δέν γνωρίζει ώς τί θα τα αγοράσει τα turbo x???? πρίν 2 χρόνια το καλοκαίρι γείτονάς μας στο χωριό αγόρασε μία τηλεόραση 27" turbo x sta 99 ευρώ και του είπαν όταν ρώτησε κατασκευή στην ελλάδα!
trebelas Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Φίλε μου κάνεις λάθος. Αρχικά το Πλαισιο ως γνωστόν δυσφημίζεται μόνο του απο την ποιότητα των προιόντων του οπότε δεν χρειάζεται έξτρα βοήθεια για αυτό. Αλλα για να ισχύει αυτό που λές εσύ θα έπρεπε μόνο να αναγράφεται κάπου "made in Greece' ή κάτι τετοιο. Τώρα τα βαφτίσια και λανσαρίσματα δεν λένε κάτι είναι γνωστά κόλπα μάρκετινγκ. Πάντως μπορώ να πώ ότι πέτυχες κάτι πρωτοφανές, να κάνεις δηλαδή άτομα εδώ μέσα , να "υπερασπιστούν" το πλαίσιο!
Kazama88 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Rebrand σε Turbo-x = διαφήμιση = ενίσχυση του brand name = εμπιστοσύνη σε αυτό = αύξηση πωλήσεων τούρμπο = τεράστια κερδοφορία = κυριαρχία του Πλαίσιο στην Ελλάδα. 1
markoskerass Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Rebrand σε Turbo-x = διαφήμιση = ενίσχυση του brand name = εμπιστοσύνη σε αυτό = αύξηση πωλήσεων τούρμπο = τεράστια κερδοφορία = κυριαρχία του Πλαίσιο στην Ελλάδα. όλο το thread σε ενα reply.
Roger Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Aν τα turbo x κατασκευαζονταν στην Ελλαδα θα ειχαμε μια απο τις καλυτερες παγκοσμιες βιομηχανιες,θα απασχολουσε κατι χιλιαδες ατομα στην παραγωγη. Κανει συμφωνιες με εταιρειες στην Κινα ,τους λεει οτι θα τα βαφτισω turbox (τον Κινεζο δεν τον νοιαζει ακομα και Μητσο να τα πεις αρκει να πουλησει)και με αυτο τον τροπο γινεται αυτο που λεει ο φιλος πιο πανω στο 19.
big7 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Ρε παιδιά ποια εταιρεία πληροφορικής κατασκευάζει σε δικά της εργοστάσια τα προϊόντα της? Και η apple και τόσες άλλες το ίδιο δεν κάνουν? Όταν λέμε ότι είναι ελληνικά εννοούμε ότι η υποστήριξη και το λογισμικό παρέχονται από την ελληνική εταιρεία. Το πλαίσιο δεν νομίζω να υποστήριξε ποτέ το αντίθετο, το έχουν αναλύσει μάλιστα σε μια εκπομπή του σκαι πριν κάποια χρόνια. Το θέμα είναι αν προτιμάς το προϊόν που θα πάρεις να υποστηρίζεται απο εταιρεία στην κίνα (που απασχολεί κινέζους προφανώς) ή οποιαδήποτε άλλη χώρα, ή απο εταιρεία στην ελλάδα που απασχολεί Έλληνες. Και μην πέσετε όλοι να πείτε ότι είμαι εργαζόμενος στο πλαίσιο, απλά πιστεύω ότι ως ένα βαθμό το κατηγορείται άδικα. Το μόνο που θα ήθελα να βελτιώσουν είναι το σερβις τους, το οποίο θα έπρεπε να είναι ο βασικότερος παράγοντας να αγοράσει κάποιος turbo-x (ακόμα κι έτσι πάντως η εγγύηση των turbo x είναι καλύτερη από τα αντίστοιχα κινέζικα αφού πλέον οι εταιρείες περιμένουν να το στείλουν στην κίνα και να στείλουν οι κινέζοι το καινούριο για να εξυπηρετηθείς)καθώς και τα προϊόντα που εισάγουν αφού πολλές φορές έχουν χαμηλή ποιότητα.
d_gkal Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Που γράφει το Πλαίσιο οτι τα Turbo-X είναι ελληνικά ή φτιάχνονται στην Ελλάδα? παλιοτερα ελγε οτι ειναι ελληνικα=φτιαχνονται στην ελλαδα=μεγαλο ψεμα που το σταματησαν κάνεις λάθος σε αυτό. το πλαίσιο δεν υποστηρίζει ότι κατασκευάζει προϊόντα. Δεν έχει εργοστάσιο και ούτε λέει ότι έχει εργοστάσιο. άρα δεν βλέπω πουθενά το κακό της υπόθεσης. ότι βρίσκεις το ίδιο προϊόν φθηνότερα δεν λέει τίποτα. Επίσης άλλαξε τίτλο. για αυτο ειπα οτι δεν ειναι κακο στο πρωτο ποστ μου εκεί θέλω να καταλήξω αλλά έπεσες να με φάς σάν να είσαι υπάλληλος του πλαισίου. ακόμη τα προμοτάρει ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ γιαυτό και τα ονομάζει TURBO X αλλιώς θα άφηνε την κορεάτικη κινέζικη ονομασία του κάθε προιόντος! ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ. καποιος που δέν γνωρίζει θα το αγοράζει ώς ελληνικό ή απλά ώς κάτι καλύτερης ποιότητας απο κινέζικο. ή μήπως έχετε την εντύπωση οτι άν πάει κάνας άσχετος να το αγοράσει θα του αναφέρουν οτι το έχουν φέρει απο κίνα στο 1/3 της τιμής το βάπτισαν turbo x και του βάλανα κάνα 80άρι πάνω καπέλο. όπως είπα εγώ προσωπικά δέν είμαι αφελής απλά το δείχνω για τους υπόλοιπους χαχαχαχαχαχ. οχι και υπαλληλους του πλαισιου! υποτιμας την νοημοσυνη μου (και ΝΑΙ ΕΧΩ παραπονα απ την πλειοψηφια των υπαλληλων που δε ξερουν την τυφλα τους και υποστηριζουν "αχρηστα" προιοντα μονο και μονο για να πιασουν στοχους και να ξεστοκαρουν) σκεψου οτι το καπελο ειναι το φπα, εξοδα, κλπ που πρεπει να πληρωθουν. σε αυτο ΑΣ προσθεσω και την εγγυηση(?) που υποτιθεται παρεχουν. υπάλληλοι του πλαισίου μαζευτείτε να υποστηρίξουμε το μαγαζί μας! δε πιστευω να ναι κανενας τους εδω μεσα κάνεις λες και αποκάλυψες το μυστικό του αιώνα! :shifty: Έτσι κάνει, οποιος το έχει ψάξει θα το έχει καταλάβει. Τα TURBO-Χ είναι κινεζιές (δεν έχω τίποτα με τις κινεζιές, μόνο αυτές που γράφουν turbo-x πάνω) οι οποίες απλά εχουν βαφτιστεί έτσι. Και στο κάτω κάτω, εαν σκοπεύεις να την βγάλεις τσάμπα, δεν θα πας στο πλαίσιο, που σχεδόν όλα του τα προιόντα είναι τσάμπα. Απλά δυστυχώς, επειδή δεν είναι όλοι ψαγμένοι πέφτουν στην παγίδα του TURBO-X = Ελλάδα. Απλά το e-shop δεν έχει θέμα με το να παρουσιάζει τα προιόντα με την κανονική τους ονομασία , όποια και αν είναι αυτή. ακουγεσαι σαν υπολληλος του eshop ετσι! η σειρα ινοβειτορ τι ηταν; ελληνικη;;;;; οοοοοοοοοοοχι, κινεζικες κοπιες που τις πλασαρε (σαν ελληνικες; δεν θυμαμαι καθολου) αυτό που θέλω να εξηγήσω είναι το ΠΡΟΦΑΝΕΣ!!! τί είναι τα προιόντα ή αν θέλετε καλύτερα η σειρά προιόντων ΤURΒΟ Χ????? γιατί ονομάζοντε έτσι???? γιατί λανάρονται σάν προιόντα μίας ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ. πάρτε για παράδειγμα τον σκλαβενίτη με τα προιόντα ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΤΑ "ΜΑΡΑΤΑ" τα οποία είναι εταιρία του σκλαβενίτη και κατασκευάζοντε στον κηφισσό. ένας που δέν γνωρίζει ώς τί θα τα αγοράσει τα turbo x???? πρίν 2 χρόνια το καλοκαίρι γείτονάς μας στο χωριό αγόρασε μία τηλεόραση 27" turbo x sta 99 ευρώ και του είπαν όταν ρώτησε κατασκευή στην ελλάδα! οπως ειπα και σε προηγουμενο ποστ, οντως τα πλασαραν ως ελληνικα. και δυστυχως εμεινε αυτο. και πολλοι την "πατανε" νομιζοντας οτι ενισχυουν ελληνικη εταιρια κατασκευης. εδω να αναφερω οτι εχω λαπτοπ τουρμπο εξ. 6-7 χρονια πρεπει να το χω. δουλευει ακομη, σα σκυλι. το μονο που θελει ειναι μπαταρια και πληκτρολογιο για να ειναι πληρες! (οκ, εκτος απο ssd και 4gb ram) απ οσο το εψαξα ειναι απο αγγλικη εταιρια (Mitac θαρω ονομαζεται)
Fulgore Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Σε τιποτα δεν φταιει το Πλαισιο και εν μερη πολυ καλα κανει και στις τιμες που εχει απο τις υψηλοτερες της αγορας και στα Turbox που ειναι αυτα που ειναι. Ειμαστε πλεον στα μεσα του 2015 και εχουμε και μια μεγαλη κριση πισω απο την πλατη μας ας μαθει επιτελους ο Ελληνας καταναλωτης/πελατης να ειναι πιο ψαγμενος και αυστηρος. Δεν του φταιει πχ το Πλαισιο αν του πλασαρει ενα ποντικι για gaming στα 20ευρω και ο Ελληναρας το αγορασει επειδη εχει φωτακια και επειδη δεν μπορει να αγορασει το ακριβο Logitech και στον 1 μηνα του παρουσιασει προβλημα..... Ουτε του φταιει οταν παει και αγοραζει στα τυφλα κινητο Turbo X επειδη βλεπει στο κουτι το 8πυρηνο κινητο με λιγοτερα απο 200ευρω, να το αγορασει νομιζοντας οτι αγοραζει κινητο ιδιων επιδοσεων σε σχεση με τωρινες ναυαρχιδες κλπ κλπ Μια απο τα ιδια και στους υπολογιστες που τρεχουν ολοι να αγορασουν απο το Πλαισιο σε πανακριβες τιμες επειδη αυτο εχουν κοντα τους ή αυτο εχουν ακουστα απο φιλους/συγγενεις ή βλεπουν στις διαφημισεις. Οπως πχ και μια αλλη παρομοια εταιρια κυριως γνωστη απο τα κινητα ΖΕΡ,ας μαθει ο Ελληνας να ψαχνεται λιγο περισσοτερο πριν αγορασει οπως εν μερη λειτουργουν πολυ ωραια Forum σαν το Insomnia.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα