βασίλης33 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 καλησπέρα σε όλη την παρέα. το παρών πόστ δέν έχει ώς σκοπό την δυσφήμιση ή την αντιπαραβολή τιμών μεταξύ καταστημάτων σε καμία των περιπτώσεων αλλά ήταν κάτι που μου κίνησε την περιέργεια και το θεωρώ σημαντικό γιαυτό και το μοιράζομαι μαζί σας. μόλις σήμερα το e-shop στις crazy sundays μεταξύ των άλλων είχε και αυτό http://www.e-shop.gr/chuango-safehome-g5-gsm-sms-wireless-alarm-system-p-PER.992223όλα ωραία όλα καλά έτσι? ένα προιόν απο κορέα/κινα/δημοκρατία κίνας/ ιαπωνία κτλ. προσέξτε οτι αναγράφεται η ονομασία και η εταιρία του προιόντος στην επικεφαλίδα. το ΠΛΑΙΣΙΟ πουλάει το ΙΔΙΟ προιόν προσοχή είναι το ίδιο όχι κάποιο που μοιάζει) ΩΣ TURBO X!!!!!! http://www.plaisio.gr/periferiaka-othones/systhmata-asfaleias/Kit-synagermwn/Turbo-X-X7-Wireless-GSM-Alarm-Kit-CG-G5.htmδλδ ελληνικό μιάς και υποτίθεται οτι τα turbox είναι προιόντα που φτιάχνοντε απο το πλαίσιο στην σταμάτα όπου και είναι το μαγάλο εργοστάσιο-αποθήκες!!!! κάποιος που δέν το γνωρίζει κάλλιστα θα μπορούσε να επιλέξει ένα προιόν απο το πλαίσιο μόνο και μόνο για να στηρίξει τα ελληνικά προιόντα και τελικά να εξαπατηθεί!!!! προσωπικά δέν είχα ποτέ ουδεμία αμφιβολία οτι το ΠΛΑΙΣΙΟ το μόνο που κάνει είναι να φέρνει τέτοιου είδους προιόντα σε ποσότητες και να τα "βαπτίζει" turbo x αλλά θα ήθελα να το μοιραστώ και με εσάς ώστε να έχετε μία ιδέα για το τί γίνεται.
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 SJ4000 wifi με ονομα turbo x η act 80 του πλαισιου, κλασσικα, το πλαισιο παιρνει πραγματα αλλων εταιριων και τους κοτσαρει ενα turbo x για να φαινεται οτι ειναι δικο του.
d_gkal Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 αυτο κανει το πλαισιο σε ολα τα turbo x. το κακο που ειναι;
βασίλης33 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 αυτο κανει το πλαισιο σε ολα τα turbo x. το κακο που ειναι; αναφέρθικα ήδη στο πού μπορέι να είναι το κακό
d_gkal Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 ειναι γνωστο οτι δε φτιαχει τιποτα στην ελλαδα, ασχετως αν τα βαφτιζει ελληνικα τα προιοντα του. εφοσον ειναι γνωστο, ο καθενας κρινει και πραττει αναλογα! για αυτο δεν ειναι κακο (δε ξερω αν με πιανεις) 2
Fubar.gr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Που γράφει το Πλαίσιο οτι τα Turbo-X είναι ελληνικά ή φτιάχνονται στην Ελλάδα? 8
markoskerass Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Turbo-x 199 ευρώ Chuango 163 ευρώ Εννοείται, αφού στο turbo-x πληρώνεις το όνομα και την ποιότητα. Πέρα απο την πλάκα, τα turbo-x είναι γνωστό ότι δεν φτιάχνονται στο ελλαδιστάν... Απλά το Πλαίσιο τα "πλασσάρει" με τον τρόπο του. 1
d_gkal Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 καποτε τα πλασαρε σαν ελληνικα προιοντα. εδω και καιρο εχω σταματησει να "παρακολουθω" το συγκεκριμενο καταστημα
p_under Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 το ΠΛΑΙΣΙΟ πουλάει το ΙΔΙΟ προιόν προσοχή είναι το ίδιο όχι κάποιο που μοιάζει) ΩΣ TURBO X!!!!!! http://www.plaisio.gr/periferiaka-othones/systhmata-asfaleias/Kit-synagermwn/Turbo-X-X7-Wireless-GSM-Alarm-Kit-CG-G5.htmδλδ ελληνικό μιάς και υποτίθεται οτι τα turbox είναι προιόντα που φτιάχνοντε απο το πλαίσιο στην σταμάτα όπου και είναι το μαγάλο εργοστάσιο-αποθήκες!!!! κάνεις λάθος σε αυτό. το πλαίσιο δεν υποστηρίζει ότι κατασκευάζει προϊόντα. Δεν έχει εργοστάσιο και ούτε λέει ότι έχει εργοστάσιο. άρα δεν βλέπω πουθενά το κακό της υπόθεσης. ότι βρίσκεις το ίδιο προϊόν φθηνότερα δεν λέει τίποτα. Επίσης άλλαξε τίτλο. 2
defacer Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 υποτίθεται οτι τα turbox είναι προιόντα που φτιάχνοντε απο το πλαίσιο στην σταμάτα όπου και είναι το μαγάλο εργοστάσιο-αποθήκες!!!! κάποιος που δέν το γνωρίζει κάλλιστα θα μπορούσε να επιλέξει ένα προιόν απο το πλαίσιο μόνο και μόνο για να στηρίξει τα ελληνικά προιόντα και τελικά να εξαπατηθεί!!!! Υποτίθεται για ποιό λόγο; Λένε κάπου κάτι τέτοιο (αμφιβάλλω ιδιαίτερα) ή απλά εσύ έχεις αυτή την εντύπωση;
βασίλης33 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 καποτε τα πλασαρε σαν ελληνικα προιοντα. εδω και καιρο εχω σταματησει να "παρακολουθω" το συγκεκριμενο καταστημα εκεί θέλω να καταλήξω αλλά έπεσες να με φάς σάν να είσαι υπάλληλος του πλαισίου. ακόμη τα προμοτάρει ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ γιαυτό και τα ονομάζει TURBO X αλλιώς θα άφηνε την κορεάτικη κινέζικη ονομασία του κάθε προιόντος! ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ. καποιος που δέν γνωρίζει θα το αγοράζει ώς ελληνικό ή απλά ώς κάτι καλύτερης ποιότητας απο κινέζικο. ή μήπως έχετε την εντύπωση οτι άν πάει κάνας άσχετος να το αγοράσει θα του αναφέρουν οτι το έχουν φέρει απο κίνα στο 1/3 της τιμής το βάπτισαν turbo x και του βάλανα κάνα 80άρι πάνω καπέλο. όπως είπα εγώ προσωπικά δέν είμαι αφελής απλά το δείχνω για τους υπόλοιπους
featherbrain Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Turbo-x 199 ευρώ Chuango 163 ευρώ Εννοείται, αφού στο turbo-x πληρώνεις το όνομα και την ποιότητα. Πέρα απο την πλάκα, τα turbo-x είναι γνωστό ότι δεν φτιάχνονται στο ελλαδιστάν... Απλά το Πλαίσιο τα "πλασσάρει" με τον τρόπο του. 163 σε crazy sunday ομως!! Αρχική τιμή έχει και αυτό στα 199. Από όσο τυγχάνει να ξέρω πάντως το πλαίσιο μόνον για τα laptop (τα οποία όντως συναρμολογούνται στην Ελλάδα) λέει ότι κατασκευάζονται στην Ελλάδα.
p_under Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 υπάλληλοι του πλαισίου μαζευτείτε να υποστηρίξουμε το μαγαζί μας! 1
βασίλης33 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 163 σε crazy sunday ομως!! Αρχική τιμή έχει και αυτό στα 199. Από όσο τυγχάνει να ξέρω πάντως το πλαίσιο μόνον για τα laptop (τα οποία όντως συναρμολογούνται στην Ελλάδα) λέει ότι κατασκευάζονται στην Ελλάδα. να αγιάσει το στόμα σου! ΞΑΝΑΛΕΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΤΙΜΗ, ΤΟ E-SHOP ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΩΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΚΟΡΕΑ/ΚΙΝΑ ΚΤΛΠ.
p_under Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 να αγιάσει το στόμα σου! ΞΑΝΑΛΕΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΤΙΜΗ, ΤΟ E-SHOP ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΩΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΚΟΡΕΑ/ΚΙΝΑ ΚΤΛΠ. κάνεις λες και αποκάλυψες το μυστικό του αιώνα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα