Adiamondia Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο κινητά το καινούριο Lenovo s60 και το περσινό μοντέλο Lenovo s850Ποιο προτείνετε; Και για ποιο λόγο; !Δεν ξέρω πάρα πολλά από κινητά γι αυτό θα με βοηθούσατε πολύ με μία γνώμη!Θέλω απλά ένα κοινητό που να είναι Dual (που είναι και τα δύο) να έχει καλή κάμερα να τρέχει καλά και αρκετό αποθηκευτικό χώρο για να παίζει PPSSPP emulator + gamesΕπίσεις έχει καταλάβει κανείς αν το Lenovo s60 παίρνει micro Sim ή nano Sim ? Γιατί γράφει και τις δύο...Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων <3http://www.public.gr/productcomparison/compareProducts.jsp?category=cat1832907pp&compare=prod6970222pp%2Cprod7510486pp^ Σύγκριση μεταξύ των δύο!
voldemort Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Συγνωμη...εχεις ετοιμη την συγκριση και σου ειναι δυσκολο να αποφασισεις;(τυπικα το λεω χωρις παρεξηγηση). Yπερ του s60... 2 ram,1080p video,4G,microsd,χρονος ομιλιας,cpu,bluetooth 4.0(αν το χρησιμοποιεις).
Adiamondia Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Μπορεί να την έχω έτοιμη όπως λες αλλά δεν ξέρω τίποτα από αξιολογήσεις ατόμων που χουν πάρει το S60...Ευχαριστώ πάντως
Sheogorath Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Απο εμένα το S60 γιατί είναι 4g, IPS, και σημαντικότερο με 2gb ram
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα