ma3stros Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Καλησπερα, αν εχει καποιος το κουτι και γνωριζει να με βοηθησει σε μαλλον μια χαζη απορια... Το κουτι στην πισω μερια εχει ενα fan hub στο οποιο ειναι ηδη συνδεδεμενα τα 4 προγκατεστημενα φαν + 2 φανς απο κλειστου τυπου w/c (kraken) βγαζει και ενα molex για να παιρνει ρευμα οκ μεχρι εδω. Πως μπορω να κανω την συνδεση πανω στο mainboard (καλυτερα πανω στο 4pin του cpu) ετσι ωστε να μην λειτουργουν τα φανς στο 100%? Εγω εχω το κουτι τις υπογραφης κ το fan hub που εχει βγαζει και ενα 4pin για να γινει αυτη η συνδεση στο nzxt h440 δν βλεπω να εχει κατι... Ευχαριστω ελπιζω απλα να ειναι κατι που δν εχω προσεξει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaliakman Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δυστυχώς δεν έχει.. Μόνο να το μειώσεις μπορείς με αντίστοιχο καλώδιο.. Τουλάχιστον από ότι έχω καταλάβει τον λίγο καιρό που ασχολούμαι μαζί του.. Πάντως έβαλα άλλα δυο φουρφούρια πάνω και πάλι δεν ακούγεται σχεδόν τίποτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ma3stros Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Σ' ευχαριστώ πλ! Περίεργο πάντως που δν έβαλαν καλώδιο για να πηγαίνει στο 4pin της μητρικής. Πλ ωραιο κουτι αλλα εχει κανα 2 ελαττώματα . ΥΓ Εχεις κανει εξαιρετικη δουλεια στο δικο σου! ποια gpu εβαλες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaliakman Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 970 G1 Gaming.Παει πολύ καλά και προς το παρών δεν έχω δεί την κάρτα να πηγαίνει πάνω από 50 βαθμούς(Εντάξει δεν εχω ανοίξει ακόμα σοβαρό παιχνίδι ) αλλά και ο επεξεργαστης στα στοκ ρολογια ανεβάσει φυσιολογικές θερμοκρασίες ακόμα και με την μαμά την ψύκτρα.(60-65 σε παιχνίδια και σήμερα που έχει πολύ ζέστη χτύπησε ένα 75 για λίγα λεπτά..) Το κουτί είναι φοβερό.. Το cable management έγινε μέσα σε ένα 10 λέπτο και δεν φαίνεται τίποτα..Το μόνο αρνητικό αυτό που λες με τα φανάκια αλλά έτσι και αλλίως τέτοια εποχή φουλ θέλω να τρέχουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ma3stros Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Να σαι καλα! Ναι φοβερο κουτακι κ εμενα με χαλασε το fan hub και επισης σε σχεση με το δικο μου(phanteks enthoo pro) δν βγαινει η καλυπτρα του τροφοδοτικου. Ο φιλος πηρε την g1 980 και μ φανηκε ιδια σε μεγεθος με την δικια σ (πλ ωραιες καρτες οι ατιμες). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα